165

Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων, Λαμία

Δείτε φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Λαμίας.

Χριστέ δεν έφερες στον κόσμο την ειρήνη;

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Λαμίας ιερούργησε και ωμίλησε την Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα 28 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Προσκυνηματική εκδρομή της ενορίας Αγίων Αποστόλων Λαμίας στη Ι.Μ. Αντινίτσης

 Προσκυνηματική εκδρομή πραγματοποίησε την Πέμπτη 13 Μαρτίου  το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Αγίων Αποστόλων Λαμίας  στην οποία συμμετείχαν πολλοί πιστοί της ενορίας.  Οι προσκυνητές επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Παναγίας Αντινίτσης της Μητροπόλεως μας, όπου προσκύνησαν την Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας και ξεναγήθηκαν στο κρυφό σχολειό και στους άλλους χώρους της ιστορικής Ιεράς Μονής.

Εκδρομή για τους εθελοντές της πραγματοποίησε η Ενορία Αγίων Αποστόλων Λαμίας

Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή πραγματοποίησε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Αγίων Αποστόλων Λαμίας θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη του στην σπουδαία προσφορά των κυριών που βοηθούν εθελοντικά στο έργο της Ενορίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι προσκυνητές αρχικά επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Ρεντίνης, όπου έγινα δεκτοί από την γυναικεία αδελφότητα της Μονής.

Ετήσιο Μνημόσυνο Αγγελικής Παλιούρα

Το Σάββατο 13 Απριλίου το πρωΐ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παγκρατίου.

Σελίδες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...