165

Ι.Ν. Αγίου Λουκά, Λαμία

Δείτε φωτογραφίες από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελιστού Λουκά, πολιούχο της πόλεως Λαμίας.

Η Λαμία τίμησε τον προστάτη της Ευαγγελιστή Λουκά

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και την συμμετοχή πλήθους πιστών η Πόλη της Λαμίας εόρτασε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, τη μνήμη του πολιούχου της Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά και την απελευθέρωση της από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, το έτος 1944.

Η Παναγία Οδηγήτρια από την Σαλαμίνα στην Λαμία

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Οδηγητρίας από την Σαλαμίνα υποδέχθηκε η πόλη της Λαμίας την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου το απόγευμα. Την Εικόνα συνόδευαν 250 περίπου πιστοί από την Σαλαμίνα με επικεφαλής τον ευσεβή Αναγνώστη κ. Νικόλαο Νάνο. Η υποδοχή της Αγίας Εικόνος της Παναγίας έγινε στα προπύλαια του Ιερού Ναού του πολιούχου Ευαγγελιστού Λουκά της πόλεώς μας από τον Σε­βα­σμιώ­τα­το Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.

Τον προστάτη του Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη εόρτασε ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας

Τον προστάτη του Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη  εόρτασε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά, πολιούχο της Λαμίας.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και έψαλλαν οι δύο καθηγητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας κ. Ανάργυρος Βλάχος και κ. Ευθύμιος Τσούμας, μαζί με μαθητές.

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελιστού Λουκά, πολιούχο Λαμίας

 Στον Ιερό Ναό του Ευαγγελιστού Λουκά, πολιούχο της πόλεως Λαμίας, ιερούργησε και ωμίλησε την Κυριακή 17 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Σελίδες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...