165

Επισκέψεις στον Μητροπολίτη

Εθιμοτυπική επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον Σεβασμιώτατο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας  κ. Νικόλαο πραγματοποίησαν την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νομού Φθιώτιδος με τον τέως Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Θεόδωρο Χειμάρα και τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Ανδρέα Κολοκυθά.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως συζήτησαν για διάφορα επίκαιρα θέματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία.

Επισκέψεις Αξιωματικών του Στρατού στον Σεβασμιώτατο

Όπως είναι γνωστό η Μεραρχία Υποστηρίξεως (ΜΕΡ.ΥΠ) που είχε έδρα την Λαμία, από τα μέσα Σεπτεμβρίου μετεγκαταστάθηκε επίσημα στην Θεσσαλονίκη. Ως συνέπεια της καταστάσεως αυτής ήταν να μετακινηθούν και οι περισσότεροι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της Μεραρχίας μεταξύ των οποίων  και ο Υποδιοικητής Ταξίαρχος Γεώργιος Πανέτσος, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο για να τον αποχαιρετήσει. Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη με χαρά τον κ.

2η ομάδα Αξιωματικών του ΚΕΥΠ στον Σεβασμιώτατο

Δεύτερη ομάδα 36 Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του ΚΕΥΠ με επικεφαλής τον Υποδιοικητή του Κέντρου Αντισυνταγματάρχη Γεώργιο Γιωτόπουλο επισκέφθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στο πλαίσιο επικοινωνίας του Στρατού με την Εκκλησία.

Επίσκεψη Αξιωματικών του ΚΕΥΠ στον Σεβασμιώτατο

Ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Συνταγματάρχης(ΥΠ) Βασίλειος Μπέλλος και νέοι Αξιωματικοί του ΚΕΥΠ επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο.

Σελίδες

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...