165

Εγκαίνια νέων γραφείων του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Φθιώτιδος

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 4 Ιούλιος, 2022 - 23:30

Τα νέα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Φθιώτιδος στην καρδιά της πόλεως, στην σκιά του ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Λαμίας εγκαινίασε απόψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μετά από ευγενική πρόσκληση του Προέδρου Ιατρού κ. Χρήστου Γεωργίου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 

          Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού των εγκαινίων των νέων γραφείων του Ιατρικού Συλλόγου παρουσία: του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Ηλία Σανίδα, του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, του Αντιδημάρχου κ. Αθανασίου Ντούζγου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος Υποστρατήγου Σπυρίδωνα Σκλάβου, του Φρουράρχου Λαμίας – Διοικητού ΚΕΥΠ Ταξιάρχου Μιχαήλ Κρητσωτάκη, του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδος κ. Δημητρίου Φούρλα, του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέα Κολοκυθά, του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φθιώτιδος κ. Νικολάου Δασκαλόπουλου, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανασίου Μακρυγιάννη, σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου και των μελών, καθώς και πολλών ιατρών της πόλεως και εκπροσώπων άλλων φορέων και συλλόγων του τόπου. 

          Συγχαίροντας ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Γεωργίου, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος για την απόκτηση του καλαίσθητου χώρου των νέων γραφείων ευχήθηκε και   χαρακτηριστικά ανέφερε:

          «Ο χώρος αυτός εύχομαι να αποτελέσει μια επιστημονική κυψέλη, ένα χώρο προβληματισμού και ένα χώρο διαλόγου, γιατί είναι αλήθεια, ότι έχουμε ανάγκη, σε κάθε πλευρά της ζωής μας, τον διάλογο. Ο μονόλογος, τύπου αυθεντίας και εξουσίας, οδηγεί την κοινωνία μας στην οπισθοδρόμηση.  Μέσα από τον διάλογο και την συζήτηση προκύπτουν θέσεις, απόψεις, προτάσεις, θεραπεύονται παθογένειες και δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής. Μια αληθινή κοινωνία και μια αληθινή δημοκρατία υπάρχει, όταν δίνεται η δυνατότητα όχι στους λίγους, ούτε καν στους πολλούς, αλλά σε όλους, να συμμετέχουν ισότιμα και συνυπεύθυνα στον κοινό διάλογο για την ανάπτυξη της κοινωνίας.

         Εύχομαι ο Άγιος Δημήτριος, με όλους τους ιατρούς Αγίους, τον Ευαγγελιστή Λουκά τον Ιατρό και Πολιούχο μας να σας χαρίζουν υγεία και δύναμη στην διακονία σας».

          Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Χρήστος Γεωργίου εκ μέρους όλων ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ευλογητή και τιμητική παρουσία του, αλλά και για την εν γένει στήριξή του με ποικίλους τρόπους, προς όλα τα μέλη της ιατρικής κοινότητος και χαρακτηριστικά υπογράμμισε: 

          «Είμαστε περήφανοι που παραδίδουμε στον Σύλλογο μας και σε όλη την Φθιώτιδα αυτόν εδώ το χώρο, την στέγη όλων των ιατρών. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε στην ιατρική κοινότητα για ένα σύνολο ανθρώπων, συναδέλφων, οι οποίοι όλοι μαζί κάθε ένας ξεχωριστά δίνει την δική του μάχη.

          Σε αυτή την προσπάθειά μας, η παρουσία σας, η αγάπη σας και η συμπαράστασή σας Σεβασμιώτατε, αποτέλεσε ένα φωτεινό φάρο που μας φώτιζε τον δρόμο στις δυσκολίες μας και το ελάχιστό που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστούμε Σεβασμιώτατε».

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness