165

Επίσκεψη της Μ/Κ Ραχών στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδος

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 9 Δεκέμβριος, 2014 - 12:00 έως Τετάρτη, 10 Δεκέμβριος, 2014 - 11:45

Την Τρίτη στις 9 Δεκεμβρίου αντιπροσωπία από  την Μονάδα Καυσίμων, της Πολεμικής Αεροπορίας, Ραχών πραγματοποίησε επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδος. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του Διοικητού Επισμηναγού κου  Δημητρίου Λούπου πριν από 10 μέρες περίπου εκφράζοντας την επιθυμία του ίδιου αλλά και των συναδέλφων του να παραθέσουν ένα γεύμα στο Ίδρυμα μας λόγω των εορτών των Χριστουγέννων αλλά και να ευχηθούν οι ίδιοι στους τρόφιμους του Γηροκομείου χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Το γεύμα ήταν εξολοκλήρου προσφορά της Διοίκησης και του προσωπικού (στρατιωτικό και πολιτικό) της μονάδας Καυσίμων και αποτέλεσε ένα χαρμόσυνο γεγονός για τους τροφίμους τον Διευθυντή και το προσωπικό του Ιδρύματος.

 Την αντιπροσωπία υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Γηροκομείου Αρχιμ.  Μάξιμος Νικολόπουλος και αφού τους ευχαρίστησε θερμά για την μεγάλη ευαισθησία που δείχνουν στον συνάνθρωπο και ειδικότερα στο Ίδρυμα μας, τους μετεβίβασε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Νικολάου.

 Ακολούθησε ξενάγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του γηροκομείου από τον Διευθυντή του Ιδρύματος ο οποίος παράλληλα ανέφερε συνοπτικά την ιστορία του εκκλησιαστικού γηροκομείου από την πρωτοβουλία του μεγάλου ευεργέτου μας κου Ανάργυρου Πετρή ο οποίος είχε το μεγάλο όνειρο της πραγματοποίησης ενός ιδρύματος στην περιοχή της Βασιλικής μέχρι την πραγματοποίηση του από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness