165

Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ και η Ι.Μ. Φθιώτιδος για ακόμη μία φορά στηρίζουν οικογένειες με ανήλικα τέκνα

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 9 Φεβρουάριος, 2022 - 14:45

Άλλη μία μεγάλη φιλανθρωπική δράση πραγματοποιήθηκε με την έναρξη και αυτού του έτους 2022 στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος με σκοπό την ενίσχυση ευάλωτων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Νομού Φθιώτιδος.

          Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο με επικεφαλής τον Διευθυντή π. Παναγιώτη Σερέτη και τον Αναπληρωτή Διευθυντή π. Δημήτριο Νασόπουλο μερίμνησαν για την διανομή και την στήριξη και ελπίδα σε πολλές οικογένειες με ανήλικα τέκνα.

          Πρόκειται για το πρόγραμμα στήριξης  «ΣΥΝ - ΕΝΩΣΙΣ» της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, το οποίο απευθύνεται σε μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες με ανήλικα τέκνα και οικογενειακό ετήσιο εισόδημα χαμηλότερο των 9.000 € και υλοποιείται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

          Δεκάδες μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες με εκατοντάδες μέλη έλαβαν σε αυτή την διανομή πακέτα στήριξης, τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής και πρώτης ανάγκης.

          Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο «Αποθετήριο της Αγάπης»  της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία, με την τήρηση όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων και οι ωφελούμενοι του προγράμματος έλαβαν μαζί με την υλική στήριξη, την αγάπη και το ουσιαστικό ενδιαφέρον της τοπικής Εκκλησίας και του ιδίου του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών προσωπικά.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness