165

Μήνυμα αισιοδοξίας απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος στον Δήμο Δομοκού

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Σάββατο, 12 Φεβρουάριος, 2022 - 14:00

Εόρτια επίσκεψη στον Δήμο Δομοκού με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Δημάρχου Δομοκού κ. Χαράλαμπου Λιόλιου πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

          Τον κ. Συμεών υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα και αγάπη στο Δημαρχείο της πόλεως ο κ. Δήμαρχος και τον ευχαρίστησε για την τιμητική επίσκεψη του, για το πατρικό του ενδιαφέρον και για την αγάπη, τόσο προς τον ίδιο, όσο και προς τους συνεργάτες του στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και  σε όλους τους πολίτες της βόρειας Επαρχίας του Νομού Φθιώτιδος.

          Μετά από πρόσκληση του κ. Δημάρχου, ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών μετέβη ευθύς στην αίθουσα τελετών του Δήμου και ευλόγησε την προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα βασιλόπιτα του Δήμου, παρουσία των Αντιδημάρχων, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των εργαζομένων και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, ευλογία, αισιοδοξία και την από Θεού δύναμη στο έργο του Δήμου .

     Χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος ανέφερε:

     «Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο για αυτή την ευκαιρία, να ευλογήσουμε την βασιλόπιτα του Δήμου και να έχω την χαρά της συνάντησης μαζί σας, με εσάς τους νέους και δημιουργικούς ανθρώπους, που αγαπούν την διακονία του κοινωνικού συνόλου και που αγαπούν τον τόπο τους. Θέλω να ευχηθώ σε όλους μας, η νέα χρονιά να μας ανανεώσει, παρ’ όλο που αυτό φαίνεται ανέφικτο με τόσα σύννεφα, με τόσα προβλήματα και με τόσες δυσκολίες που μας περικυκλώνουν, με ένα χτυποκάρδι με το οποίο ζει όλη η κοινωνία και η οποία βρίσκεται βυθισμένη σε μια έντονη μελαγχολία.

         Την αισιοδοξία μπορεί να μας την δώσει η μεταξύ μας σχέση και επικοινωνία, η αγάπη του ενός για τον άλλο, η στήριξη του ενός για τον άλλο και η αλληλεγγύη. Μόνο έτσι μπορούμε να ξεπεράσουμε στην ζωή μας μικρές και μεγάλες δυσκολίες».

        Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Λιόλιο για την μέχρι τώρα συνεργασία του Δήμου Δομοκού και ευχήθηκε και αυτή την χρονιά να συνεχιστεί και να αξιοποιηθεί έτι περισσότερο για το καλό του τόπου και των πολιτών.

          Για αρκετή ώρα ο κ. Συμεών είχε μία ευχάριστη και ουσιαστική επικοινωνία με τα στελέχη του Δήμου Δομοκού.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness