165

Νέα Κυκλοφορία Εφημερίδος «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή»

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 14 Νοέμβριος, 2017 - 13:00

Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου της εφημερίδος της Ιεράς Μητροπόλεως «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή».

        Στο πρώτο φύλλο της, αρθρογραφεί όπως πάντα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και στο άρθρο του με τίτλο «Στηρίξατε την πολύτεκνη οικογένεια» καλεί την πολιτεία να προβληματιστεί για το μέλλον του τόπου και να στηρίξει την πολύτεκνη οικογένεια, η οποία είναι ευλογία του Θεού και το μέλλον της πατρίδος μας και την οποία ενδυναμώνει η Εκκλησία μας παντοιοτρόπως.

        Στις επόμενες σελίδες της Φθιωτικής, οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το 42ο ιερατικό Συνέδριο-Ημερίδα που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολή μας  για τον Αετό της Ρούμελης Εθνομάρτυρα Αθανάσιο Διάκο,  να αναγνώσουν το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Ιδιαιτέρως Γραμματέως του Σεβασμιωτάτου Αισειμιολ. Πρεσβ. π. Αθανασίου Κυρίτση- Θεολόγου για την σημασία και τα οφέλη του Κυριακάτικου Εκκλησιασμού, να ενημερωθούν για τον λαμπρό εορτασμό του πολιούχου και ελευθερωτού της πόλεως μας  Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά και για την εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διευθυντού του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλέως μας  π. Δημητρίου Ατματζίδη.    

     Δημοσιεύονται και άλλα σημαντικά γεγονότα όπως λεπτομέρειες από την τιμή στους άταφους ήρωες του 1940 και την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

          Επίσης ο αναγνώστης που θα ξεφυλλίσει τις σελίδες της εφημερίδος θα μπορέσει να ενημερωθεί για εκδημίες ιερέων μας αλλά και για σημαντικά ενοριακά γεγονότα. Μπορείτε να προμηθευτείτε την «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή» δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς μας, τα μοναστήρια  και από το βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως  «ΕΝΘΕΟΝ», στην πλατεία Πάρκου. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...