165

Ο Σεβασμιώτατος για τα 20 χρόνια της 7ης ΕΜΑΚ

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 17 Μάρτιος, 2022 - 11:45

Στην τιμητική εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της 7ης ΕΜΑΚ στην Λαμία και σε ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα, παραβρέθηκε χθες το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

          Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων στην Λαμία και το παρών έδωσαν οι πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες του τόπου.

          Ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών στον χαιρετισμό του χαρακτηριστικά υπογράμμισε:   

          «Είναι πολύ σημαντική αυτή η ημέρα διότι συμπληρώνονται 20 χρόνια από μία υπηρεσία που έχει τον δύσκολο ρόλο να αντιμετωπίζει καταστροφές, όχι απλώς κρίσεις. Η 7η ΕΜΑΚ έχει αποδείξει το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της στην ασφάλεια, στην ειρήνη και στην ομαλή πορεία των ανθρώπων μπροστά σε ασύμμετρες απειλές, μπροστά σε καταστροφικά φυσικά φαινόμενα, αλλά και μπροστά σε ανθρώπινες συμπεριφορές.

          Θέλω να συγχαρώ, να ευχαριστήσω για την πρόσκληση και να ευχηθώ να έχετε υγεία και δύναμη και να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερη δουλειά στην αντιμετώπιση καταστροφών, αλλά περισσότερη δουλειά στην αύξηση της ασφάλειας, στην εκπαίδευση όλων μας, γιατί για όλους μας η προστασία είναι υπόθεση παιδείας. Χρόνια πολλά»!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness