165

Ο Σεβασμιώτατος σε εκδηλώσεις της πόλης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 9 Μάρτιος, 2022 - 10:15

Με αφορμή την 8η Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας από την Διεθνή Κοινότητα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών βρέθηκε χθες το απόγευμα σε δύο εκδηλώσεις στην πόλη της Λαμίας, μετά από προσκλήσεις εκ μέρους των διοργανωτών.

          Αρχικά ο Ποιμενάρχης μας παραβρέθηκε και απηύθυνε πατρικό χαιρετισμό στην εκδήλωση – αφιέρωμα με τίτλο: «Γυναίκα εσύ…» του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Λαμιέων και η οποία πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα υποδοχής του κτηρίου της Π.Ε. Φθιώτιδος.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας πρωτοπόρες Ελληνίδες σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, ενώ Αξιωματικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας ενημέρωσαν το κοινό για τις διαστάσεις της ενδοοικογενειακής βίας στον τόπο μας και για τη συμβολή τους στην αντιμετώπισή της.

          Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος παραβρέθηκε και απηύθυνε τον πατρικό του χαιρετισμό στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στην εκδήλωση - αφιέρωμα στη Μικρασιάτισσα γυναίκα, την οποία διοργάνωσε η Ένωση Μικρασιατών Λαμίας «Ο Άγιος Χρυσόστομος Σμύρνης», σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Λαμιέων.

          Επίσημη προσκεκλημένη και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν η καταξιωμένη ηθοποιός και μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης Μιμή Ντενίση, η οποία και τιμήθηκε για την προσφορά της στον Μικρασιατικό πολιτισμό.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...