165

Ο Σεβασμιώτατος στα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 27 Φεβρουάριος, 2022 - 14:00

Στην όμορφη πόλη της Καλαμπάκας και κάτω από την σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στην Καθέδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων μετέβη σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, συνοδευόμενος από τον Άγιο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο και τον Αρχιδιάκονό του π. Νικόλαο Πολυζώη.

          Ο Ποιμενάρχης μας συμμετείχε στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, το οποίο τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος προεξάρχοντος του άγοντος τα ονομαστήρια του, οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου και του Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών.

          Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε και η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Ιεροδιακόνου π. Χρυσοστόμου Γιαννάκη, αδελφού της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου.

          Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε αδελφικώς στον εορτάζοντα Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο έτη πάμπολλα, υγιή και πανευφρόσυνα, για να συνεχίσει την αγλαόκαρπο και Θεοφιλή Αρχιερατεία του στην ιστορική Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness