165

Ο Σεβασμιώτατος στην ενημερωτική ημερίδα: «Παιδιά μιλάνε, γονείς ακούνε;» στην Στυλίδα.

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος, 2022 - 21:30

Στην Ημερίδα με θέμα: «Παιδιά μιλάνε, γονείς ακούνε;» την οποία διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Στυλίδας παραβρέθηκε και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

          Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ο.Σ.Κ. στην πόλη της Στυλίδος παρουσία του Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, της Δημάρχου Στυλίδος κ. Βιργινίας Στεργίου, Αντιδημάρχων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδος, εκπροσώπων Συλλόγων και άλλων φορέων του του τόπου καθώς και πολλών γονέων.

          Ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Πολιτιστικού – Επιμορφωτικού Συλλόγου Στυλίδος για την διοργάνωση αυτής της ημερίδας, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και συνεχάρη την εισηγήτρια της Ημερίδος  κ. Ρεγγίνα Καραντινού, Ψυχολόγο MSc -Ψυχοθεραπεύτρια Γνωσιακής Συμπεριφορικής Προσέγγισης, για την εμπεριστατωμένη προσέγγιση του θέματος.

               Την Ημερίδα έκλεισε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδος, τα μέλη του οποίου στο πλαίσιο της επετείου των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Φωτογραφίες: Αθανάσιος Τσίγας

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness