165

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές στον Σεβασμιώτατο από τους οπλίτες του ΚΕΥΠ

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 30 Δεκέμβριος, 2016 - 18:00

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου το πρωί επισκέφθηκαν τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Ελευθέριος Παπαδόπουλο, η Διοικητής του Λόχου Διοικησεως Ανθυπολοχαγός κ Ασπασία Ορφανοπούλου, ο Αξιωματικός εν αποστρατεία κ. Αντώνιος Τσακμάκης και τα μέλη της χορωδίας των οπλιτών του ΚΕΥΠ, προκειμένου να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά και να ψάλλουν τα παραδοσιακά  κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδος και με τον τρόπο αυτό να λαμπρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.      

             Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά, ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την τιμητική  επίσκεψη και  προσέφερε στους Αξιωματικούς ως ευλογία ωφέλιμα βιβλία των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως και   όπως συνηθίζει σε όλες τις χορωδίες που τον επισκέπτονται, προσέφερε συμβολικό χρηματικό ποσό, το νέο ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως για το 2017 και παραδοσιακά γλυκίσματα.

                 Μετά το κέρασμα ο Ποιμενάχης μας ξενάγησε τον κ. Διοικητή και την συνοδεία του στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας και στο κειμηλιαρχείο της Ιεράς Μητροπόλεως. 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...