165

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Στυλίδος

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 13 Οκτώβριος, 2013 - 08:00 έως Δευτέρα, 14 Οκτώβριος, 2013 - 07:45

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Στυλίδος Ιερούργησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. 

Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας ανέλυσε την παραβολή του Σπορέως, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι για να καρποφορήσει ο λόγος του Θεού πρέπει να προσέξουμε να καθαρίσουμε την ψυχή μας από τα πάθη και τότε μας επισκέπτεται η Χάρις του Θεού και οι καρποί του Αγίου Πνεύματος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας συνεχάρη τον Εφημέριο και τους Ενορίτες για την συμμετοχή τους στη συλλογή υπογραφών για την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής μέσω της πρωτοβουλίας «ONE OF US» (ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ)  για να αποφευχθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η έγκριση χρηματοδοτήσεως έρευνας σε ανθρώπινα έμβρυα και εκτρώσεις σε Αφρικανικές χώρες.

Κατά την επιστροφή μετέβη στο Γηροκομείο «Στέγη Γερόντων Ίδρυμα Πετρή» στη Στυλίδα, όπου συναντήθηκε με τον Μεγάλο Ευεργέτη της Μητροπόλεώς μας κ. Αργύρη Πετρή και συνομίλησε με τους τροφίμους του Ιδρύματος, μεταξύ των οποίων και ο π. Κοσμάς, από τα Καυσοκαλύβια του Αγίου Όρους.  

Άλμπουμ φωτογραφιών: 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...