165

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ"

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 1 Σεπτέμβριος, 2022 - 13:15

Με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, ξεκινά το νέο σχολικό έτος 2022 – 2023 για το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», το οποίο στεγάζεται σε αυτόνομη πτέρυγα του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» αποτελεί ένα κέντρο μουσικής παράδοσης, όπου τα παιδιά, σε σύγχρονες αίθουσες, διδάσκονται παραδοσιακά και κλασικά όργανα, Βυζαντινή Μουσική και Θεωρία Ευρωπαϊκής Μουσικής. Επίσης, διαθέτει τμήματα προπαιδείας, μουσικής τεχνολογίας, χορωδίας καθώς και μουσικά σύνολα.

Η διαρκής και μόνιμη διακριτική παρουσία του ίδιου του ποιμενάρχη μας κ. Συμεών, καθώς οι κεντρικές διοικητικές υπηρεσίες της Μητροπόλεως και το γραφείο του βρίσκονται στον ίδιο σύμπλεγμα κτιρίων, αποτελεί πηγή ασφάλειας και ευλογίας.

Παράλληλα, λειτουργούν Παραρτήματα στα Καμένα Βούρλα, στη Μαλεσίνα, στην Αταλάντη, στη Στυλίδα, στην Πελασγία, στις Ράχες, στην Τιθορέα, στην Μακρακώμη – Σπερχειάδα καθώς και στην Ομβριακή.

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2231050168 και 6936616126 και τις ώρες 4 με 9 το απόγευμα.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον υπέροχο κόσμο της μουσικής!

ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness