165

ραδιοφωνικά δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

2111

Ημερομηνία έκδοσης: 

Πέμπτη, 22 Απρίλιος, 2021

Πέμπτη 22 Απριλίου σήμερα και η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Οσίου πατρός ημών Θεοδώρου του Συκεώτου, επισκόπου Αναστασιουπόλεως, του Αγίου αποστόλου Ναθαναήλ και του Αγίου μάρτυρος Νεάρχου.

Ας δούμε τους τίτλους του σημερινού μας δελτίου

(*) 20.000 γεύματα για την περίοδο του Πάσχα διενεμήθησαν αυτές τις ημέρες στην Ανατ. Φθιώτιδα και στην πόλη της Λαμίας από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»,τον Όμιλο «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και  την Ι. Μ. Φθιώτιδος στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ».

(*)Τα Ορφανοτροφεία Θηλέων και Αρρένων της πόλεως Λαμίας, επισκέφθηκαν από κοινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Συμεών, ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Δήμτσας και οι εργαζόμενοι στο ΚΔΑΠ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ». Ευχήθηκαν καλό Πάσχα στα παιδιά και στο προσωπικό και τους προσέφεραν γλυκίσματα και δώρα.

(*) Μια επίκαιρη πολιτιστική πνευματική εκδήλωση για το Άγιο Πάσχα θα μεταδώσει η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου , στις 11:00 πμ μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο.Την εκδήλωση τιμά με τη συμμετοχή του, ο δημοφιλής  ηθοποιός κ. Θανάσης Βισκαδουράκης.

(*) Όλοι οι Ιεροί Ναοί θα παραμένουν ανοικτοί για τους πιστούς σε όλες τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα μας ενημερώνει με Δελτίο Τύπου η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία λαμβάνοντας τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες απεφάσισε την χρονική μετάθεση των Ακολουθιών.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΆ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

(*) Η συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τον Όμιλο «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» για μία ακόμη φορά, σκόρπισε αγάπη και ελπίδα σε αδύναμους συνανθρώπους στην περιοχή της Φθιώτιδος με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

          Αυτή την φορά και εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα και με όλες τις δυσκολίες της πανδημίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας και οι Πρωτ. π. Παναγιώτης Σερέτης και π. Δημήτριος Νασόπουλος, εκ του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, μαζί με άλλους Πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως, διέσχισαν χωριό - χωριό, σπιθαμή προς σπιθαμή 18 περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδος,  και  του κέντρου της πόλεως Λαμίας, προκειμένου να διανείμουν, αυτή την φορά 20.000 έτοιμα γεύματα, προσφορά του Ομίλου «ΜΑΣΟΥΤΗ», στρατηγικού εταίρου του έργου της αγάπης της Εκκλησίας.

          Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, εξέφρασε την ικανοποίησή του που συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», χάρη στην ευλογία του Πρόεδρου της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου και των σεβαστών μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου, ανακουφίζει τις ανάγκες αναγκεμένων αδελφών μας, ιδιαίτερα στην δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας, ώστε μετά και από αυτή την διανομή, το πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ» έχει ανέλθει σε 33.312 έτοιμα γεύματα σε όλη την Φθιώτιδα.

          Ο κ. Συμεών υπογράμμισε χαρακτηριστικά υπογράμμισε:

          «Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπό μας κ. Ιερώνυμο, τον αγαπητό μου αδελφό κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, τον εκλεκτό συμπατριώτη και φίλο κ. Ιωάννη Μασούτη, που σκεπάζουν και αγκαλιάζουν την Φθιώτιδα, το έργο της τοπικής μας Εκκλησίας, το οποίο αναπτύσσει ένα πλήθος προγραμμάτων στήριξης, προκειμένου να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή, την αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών και να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους τους αδελφούς μας, να διάγουν την καθημερινότητα τους με όσο το δυνατόν περισσότερη αξιοπρέπεια και με όρους ασφαλούς υγειονομικά και κοινωνικά διαβίωσης. Σήμερα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του μεγάλου προγράμματος «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του «ΜΑΣΟΥΤΗ», σε όλο το φάσμα του Νομού μα και ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την δύναμη να υλοποιήσω προσωπικά όλη αυτή την διανομή επισκεπτόμενος περισσότερα από 150 σημεία της Μητροπόλεως μας, σπίτι - σπίτι, πόρτα - πόρτα και με τον κορωνοϊό ως τώρα μακριά μου».

          Ο  Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας σε δηλώσεις του τόνισε: « Η συνεργασία της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος  και τον Όμιλο «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» αποτελεί ένα ακόμη άλμα στη συστράτευση  όλων των δυνάμεων κοινωφελούς προσφοράς. Στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα  στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της πανδημίας και ως άλλοι Κυρηναίοι να σηκώσουμε ένα μικρό μέρος των υποχρεώσεων που τους βαρύνουν. Διαρκή μας επιδίωξη η δημιουργία νέων πρωτοβουλιών ή  αναπτύσσοντας τις ήδη υπάρχουσες, διευρύνοντας με  αυτόν τον τρόπο την εμβέλεια της κοινωφελούς μας δράσης. Με ορόσημο τα λόγια του Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου κανείς αβοήθητος, κανείς χωρίς φαγητό, γιατρό και φάρμακα, αυτό το αναγκαίο τρίπτυχο που αφουγκράζεται τις βασικές ανάγκες επιβίωσης θα συνεχίσουμε και με τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών την επανεξέταση προσεγγίσεων  αναφορικά με τις  σύγχρονες κοινωνικές προκλήσεις  συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης». Φωτογραφίες δημοσιευονται στην ιστοσελίδα της ΙΜ

(*)Τα Ορφανοτροφεία Θηλέων και Αρρένων της πόλεως Λαμίας, επέλεξε να επισκεφθεί για ακόμη μία φορά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, αυτή τη φορά συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωστή Δήμτσα και τους εργαζομένους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» της «Αποστολής» και της Ι.Μ. Φθιώτιδος, προκειμένου να ευχηθούν καλό Πάσχα στα παιδιά και στο προσωπικό των κοινωφελών αυτών Ιδρυμάτων και να τους προσφέρουν γλυκίσματα και δώρα, λαμπάδες για την Ανάσταση, υγειονομικό υλικό, σχολικά είδη αλλά και το πολύ επίκαιρο βιβλίο «Μια φορά κι’ έναν κορωνοϊό» που έγραψαν οι μαθήτριες Λιέττα Ιωάννου και η Θάλεια Σιούτου και πολλές πολλές ευχές.

Η μητέρα του Ορφανοτροφείου Θηλέων κ. Σταυρούλα Πελέκη αλλά και ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, στο οποίο ανήκει το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού κ. Δημήτριος Δρακάκης εξέφρασαν την συγκίνησή τους γι’ αυτήν την όμορφη κίνηση.          Με αφορμή τις επισκέψεις αυτές ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος σήμερα εν μέσῳ της πανδημίας και λίγο πριν το Πάσχα κάνει μια εκστρατεία αγάπης, μια επίσκεψη αγάπης, ένα ταξίδι αγάπης μέσα στην πόλη, μέσα σε κάποια άλλα παιδάκια, τα οποία βρίσκονται στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, αλλά και στο Ορφανοτροφείο Αρρένων μοιράζοντας δώρα, μοιράζοντας ευχές, μοιράζοντας λαμπάδες για το Πάσχα και κυρίως στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης, αδελφοσύνης και μιας οικογένειας. Γιατί όλα τα παιδιά του κόσμου, όλα είναι μέλη μιας οικογένειας, γιατί έχουν κοινό Πατέρα τον Θεό Πατέρα μας, Μητέρα την Παναγία μας και προστάτες όλους τους Αγίους μας.

Έτσι λοιπόν χθες το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π. «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», μαζί με τον Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», τον κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, ο οποίος έκανε τον κόπο να έλθει για μια ακόμη φορά από την Αθήνα, καθώς η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είναι συνεχώς παρούσα εδώ στην Μητρόπολη μας, επισκεφθήκαμε αυτά τα σπίτια της αγάπης, που όπως έχω πει και άλλες φορές δεν είναι Ιδρύματα, δεν είναι χώροι ιδρυματικοί, αλλά είναι χώροι σπιτιού. Τα παιδιά εδώ είναι στο σπίτι τους, και μάλιστα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων ιδιαίτερα έχουν μια ευλογημένη μάνα, την κυρία Σταυρούλα, της οποίας όλοι φιλούμε το χέρι, της καταθέτουμε τον σεβασμό μας, γιατί αν δεν υπήρχε αυτή η γυναίκα, και μόνο αυτή η γυναίκα, δεν θα υπήρχε αυτό το σπίτι και δεν θα υπήρχε αυτή η θαλπωρή και αυτή η αγάπη. Νομίζω ότι η πόλη μας ολόκληρη οφείλει από τώρα ένα αιώνιο ευχαριστώ σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, την Σταυρούλα Πελέκη».

          Ο κ. Δήμτσας επίσης σε δηλώσεις του ανέφερε:

          «Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος βρισκόμαστε σήμερα στην Λαμία σε μια επίσκεψη αγάπης. Πρωταρχικός στόχος είναι να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτή την δύσκολη περίοδο. Αλλά η έκπληξη ήταν η επίσκεψη σ’ αυτό το σπίτι, σ’ αυτή την αγκαλιά, που έχει μικρά κορίτσια και η επόμενη επίσκεψη στα μικρά αγόρια, τα Ορφανοτροφεία της πόλης, τα οποία δεν είναι τίποτε άλλο  από σπίτια αγάπης. Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ο Αρχιεπίσκοπος θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σ’ αυτά τα παιδιά και σκοπός μας είναι να έχουν όλα τα εχέγγυα για την πρόοδο στην ζωή τους».

Να σημειωθεί ότι όλα τα στελέχη του ΚΔΑΠ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», που συμμετείχαν στην εκδήλωση, έχουν ήδη εμβολιαστεί στο πρόγραμμα εμβολιασμού των εκπαιδευτικών, ενώ όλοι είχαν υποβληθεί προηγουμένως σε διαγνωστικό τεστ κορωνοϊού.

(*) Αξιοποιώντας η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και τηρώντας με απόλυτη αυστηρότητα και ακρίβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα παρουσιάσει την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου 2021, στις 11:00 πμ, μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο επίκαιρη πολιτιστική πνευματική εκδήλωση για το Άγιο Πάσχα με τη συμμετοχή των μουσικών σχημάτων της Μητροπόλεως από το Ωδείο «Γερμανός ο Μελωδός», από τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Φθιώτιδος «Νικόλαος Δοχειαρίτης» και άλλων καλλιτεχνών.

        Την εκδήλωση τιμά με τη συμμετοχή του, μετά από πρόσκληση του κ. Συμεών, ο δημοφιλής στη νεολαία ηθοποιός κ. Θανάσης Βισκαδουράκης.

        Για το λόγο αυτό ο κ. Βισκαδουράκης βρέθηκε στην πόλη της Λαμίας για τα γυρίσματα της εκδήλωσης, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις Ιερές Μονές Αγάθωνος, Αντινίτσης και Δαμάστας.

        Ο κ. Βισκαδουράκης είχε την ευκαιρία, στο περιθώριο των γυρισμάτων, να συνοδεύσει τον Σεβασμιώτατο στην Ακολουθία του Μ. Αποδείπνου στην Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου Στυλίδος, αλλά και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου στον Άγιο Εφραίμ στην Νέα Άμπλιανη.

          Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών και ο κ. Βισκαδουράκης μίλησαν στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την εκδήλωση.

(*) Συνεχίζει τις διαδικτυακές κατηχητικές και ποιμαντικές του ομιλίες και παρεμβάσεις ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών παρά τον φόρτο του λειτουργικού προγράμματος, των υπηρεσιακών και διοικητικών του υποχρεώσεων αλλά και την μεγάλη φιλανθρωπική εξόρμηση αυτής της εβδομαδας.

 

      Σειρά σήμερα είχαν αρχικά τα παιδάκια ενός ιδιωτικού νηπιαγωγείου της πόλης μας με τους γονείς τους. Ο κ. Συμεών συνομίλησε με τα παιδιά για την Ανάσταση του Χριστού και τι σημαίνει αυτό για την ζωή μας, αλλά και απάντησε σε ερωτήσεις των μικρών παιδιών.

      Στη συνέχεια ο κ. Συμεών είχε διαδικτυακή συνάντηση με έναν φιλανθρωπικό όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν διάφορες κυρίες από πολλά μέρη της Ελλάδος, οι οποίες άκουσαν με πολύ προσοχή τον πνευματικό λόγο του Σεβασμιωτάτου εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδος και στις οποίες απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Την πρωτοβουλία την είχε η Πρόεδρος κ. Ρένα Βασιλάκη, η οποία παρουσίασε με ιδιαίτερη θέρμη τον Σεβασμιώτατο, στο έργο που επιτέλεσε κατά την περίοδο διακονίας του στην Αθήνα και αναφέρθηκε με πολλή αγάπη για την όμορφη Φθιώτιδα μας. Η κ Βασιλάκη τόνισε επίσης τα εξής.. το έργο και η προσφορά του Σεβασμιωτάτου κ Συμεών στο κοινωνικό σύνολο της Φθιώτιδος με τις πάμπολλες δομές που συντηρούνται στην Μητρόπολή του, είναι ανυπολόγιστο. Όλοι μιλούν με θαυμασμό για αυτό. Είναι μεγάλη μας τιμή απόψε να είναι μαζί μας θα τον ακούσουμε με ευλάβεια και με ιδιαίτερη προσοχή.

 (*) Με Δελτίο Τύπου η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελάδος μας ενημερώνει για τη λειτουργία των Ιερών Ναών κατά την Μεγάλη Εβδομάδα και την Πασχάλια περίοδο. Στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής..Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 164ης Συνοδικής Περιόδου, κατά την πραγματοποιηθείσα μέσω τηλεδιασκέψεως συνεδρίασή Της, της Τρίτης 20ής Απριλίου 2021, ενημερώθηκε για όλες τις ενέργειες του Μακαριωτάτου Προέδρου Αυτής, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, οι οποίες έγιναν Συνοδική εντολή και εξουσιοδοτήσει κατά το διάστημα από την τελευταία συνεδρίαση, κυρίως ως προς την λειτουργία των Ιερών Ναών κατά την Μεγάλη Εβδομάδα και την Πασχάλια περίοδο.

Κατ’ αρχάς, εξέφρασε την χαρά για το γεγονός ότι όλοι οι Ιεροί Ναοί θα παραμένουν ανοικτοί για τους πιστούς σε όλες τις Ιερές Ακολουθίες, σύμφωνα με όσα ζήτησε από την Ελληνική Πολιτεία.

Ως προς το ζήτημα του ωραρίου των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδος, η Ιερά Σύνοδος, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες και την απαγόρευση της κυκλοφορίας, απεφάσισε την χρονική μετάθεση των Ακολουθιών κατά μισή ώρα νωρίτερα, στις 6.30 μ.μ. τα βράδια από την Κυριακή των Βαΐων έως την Μεγάλη Τετάρτη, την Μεγάλη Πέμπτη στις 5.30 μ.μ. και την Μεγάλη Παρασκευή στις 6.00 μ.μ.

Ως προς την Ακολουθία της Αναστάσεως, η Ιερά Σύνοδος έλαβε σοβαρά υπ’ όψη τους ισχύοντες περιορισμούς της κυκλοφορίας και επιθυμώντας την καλύτερη ποιμαντική εξυπηρέτηση των πιστών, οι οποίοι δεν πρέπει επ’ ουδενί να στερηθούν την συμμετοχή στην χαρά της Αναστάσεως, απεφάσισε ομόφωνα κάνοντας χρήση της Οικονομίας της Εκκλησίας, όπως φανερώνεται στην πλούσια παράδοσή Της, την προσαρμογή της ώρας τελετής της Αναστάσεως στις 9.00 μ.μ. του Μεγάλου Σαββάτου.

Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο των Ιερών Ναών, σύμφωνα με την παράδοση, και θα ακολουθήσει η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία εντός του Ιερού Ναού.

Με Εγκύκλιό Της προς τις Ιερές Μητροπόλεις, την οποία θα αποστείλει τις επόμενες ημέρες, η Ιερά Σύνοδος θα συγκεκριμενοποιήσει τα μέτρα και το Τυπικό που θα ακολουθηθεί.

Για την ενιαία έκφραση της θέσεως της Εκκλησίας, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος απεφάσισε να εμφανίζεται στα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως μόνον ο Εκπρόσωπος Τύπου Αυτής, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Επιπλέον, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, λαβούσα υπ’ όψη την εισήγηση της Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου επί του σχεδίου νόμου υπό τον τίτλο «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ», απεφάσισε να εκφράσει τις ευχαριστίες Της προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως για το υποβληθέν σχέδιο νόμου, το οποίο κατ’ αρχήν συμμερίζεται την αγωνία και το ενδιαφέρον της Ιεράς Συνόδου για την αναβάθμιση της Δευτεροβαθμίου Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως, ως και για την ίδρυση μεταλυκειακών δομών μαθητείας υποψηφίων Κληρικών.

 Αυτές ήταν για σήμερα οι ειδήσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...