165

Ραδιοφωνικά Δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

1134

Ημερομηνία έκδοσης: 

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος, 2016

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου  σήμερα και η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη των εν Κρήτη Αγίων Δέκα Μαρτύρων Αγαθόποδος, Βασιλίδου, Γελασίου, Ευαρέστου, Ευνικιανού, Ευπόρου, Ζωτικού, Θεοδούλου, Ποντίου και Σατορνίνου. Τη μνήμη των Αγίων Σχίνωνος,και Χρυσογόνου επάρχου πόλεως Θεσσαλονίκης.

Τη μνήμη των Οσίων Παύλου αρχιεπισκόπου Νεοκαισαρείας, Ναούμ, φωτιστού και ιεροκήρυκος Βουλγαρίας, του θαυματουργού και Νήφωνος επισκόπου Κωνσταντιανής.

Επίσης σήμερα η εκκλησία μας εορτάζει την ανάμνηση των εγκαινίων της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας το έτος 562. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 (*) «μέ τήν Γέννηση τοῦ Σωτῆρος Χριστοῦ μᾶς παρέχεται ἡ δυνατότητα λυτρώσεως. Ἐάν περιφρονήσουμε τήν ἀγάπη τοῦ Χριστοῦ, ἐάν δέν ὁδεύσουμε πρός τήν νέα Βηθλεέμ τῆς σωτηρίας μας, δέν θά περάσουμε στή νέα κτίση τῆς Χάριτος, ἀλλά θά μείνουμε μακρυά στήν συνεσκιασμένη ζωή τῆς παλαιᾶς ἐποχῆς.». Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στην Εγκύκλιο των Χριστουγέννων  που θα αναγνωσθεί την Κυριακή στους Ναούς μας.

(*) Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ποιμενάρχου μας κ Νικολάου δημοσιευεται στην εφημερίδα «Κιβωτός της Ορθοδοξίας» που κυκλοφορεί. Μιλά για το άνοιγμα των σχολείων στα προσφυγόπουλα, την ανέργεση τζαμιού στην Ελλάδα και τάσσεται κατά της κατάργησης της αργίας της Κυριακής.

 (*) Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας θα ιερουργήσει την ημέρα των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας. Ο εσπερινός των Χριστουγέννων θα αρχίσει το Σάββατο στις 5:00 το απόγευμα. 

(*) Σέ πέντε Ιερές Μονές τῆς  Μητροπόλεώς μας θά τελεσθοῦν Ἱερές Ἀγρυπνίες το Σάββατο το βράδυ, ἐπί τη εορτή των Χριστουγέννων. 

(*) Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί τη Δευτέρα των Χριστουγέννων στον πανηγυρίζοντα Ιερό ναό της Παναγίας Δεσποίνης Λαμίας. 

(*)Με το ποσό των 6.000 ευρώ ενίσχυσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος τα βιβλιάρια προικοδοτήσεων των ορφανών κοριτσιών της Μητροπολιτικής Περιφερείας.Οικονομικά ενισχύθηκαν και οι άμισθοι κληρικοί μας.

 (*) Σύναξη ομαδαρχών και ομαδαρχισσών των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 του μηνός  στις 10:00το πρωί στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Μητροπόλεως.  

 (*) Την Κυριακή μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία αλλά και αύριο στη 1:00 το μεσημέρι, ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός «STAR Κεντρικής Ελλάδος θα μεταδώσει τη Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση της Μητροπόλεως που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Τετάρτη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

  (*) Στην εφημερίδα «Κιβωτός της Ορθοδοξίας» που κυκλοφορεί δημοσιευεται μια συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ Νικολάου με τίτλο: «Να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο».Ο Ποιμενάρχης μας παρουσιάζει το φιλανθρωπικό έργο της Φθιωτικής Εκκλησίας και εκφράζει τις απόψεις του σε θέματα όπως το μάθημα των θρησκευτικών, το άνοιγμα των σχολείων στα προσφυγόπουλα, την ανέργεση τζαμιού στην Ελλάδα και τάσσεται κατά της κατάργησης της αργίας της Κυριακής.Επίσης απευθύνει προς όλους το μηνυμά του για την εορτή των Χριστουγέννων. Θα σας αναγνώσουμε ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης στο τέλος του δελτίου μας. 

(*) Στο ίδρυμα Πετρή Στέγη Γερόντων Στυλίδος μετέβη το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας. Σκοπός της επισκεψεώς του ήταν πριν τις γιορτές να δεί από κοντά τους γέροντες και το προσωπικό και να τους απευθύνει τις πατρικές του ευχές.Οι τρόφιμοι υποδεχτηκαν με πολύ ενθουσιαμό τον Σεβασμιώτατο και του εξέφρασαν την αγάπη τους.

 (*) Περνάμε στο λατρευτικό εορταστικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Αύριο παραμονή των Χριστουγέννων το πρωί θα τελεσθούν στους Ιερούς Ναούς η ακολουθία τοῦ Ὄρθρου και η Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.  Στην πόλη της Λαμίας, ο πανηγυρικός εσπερινός των Χριστουγέννων θα τελεσθεί το Σάββατο μόνο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στις 5:00 το απόγευμα. Στο εσπερινό όπως συνηθίζει κάθε χρόνο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Νικόλαος παρουσία ό­λων των ιερέων της Λαμίας. Την Κυριακή, ημέρα των Χριστουγέννων, ο Ποιμενάρχης μας θα ιε­ρουρ­­γή­σει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό στην 1η Θεία Λειτουργία που θα αρ­χί­σει στις 5:00 το πρωί. Η αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί ζωντανά από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι σταρ κεντρικής Ελλάδος. Επίσης Η 2η Θεία Λειτουργία  στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό θα αρχίσει στις 10:00  το πρωί.

(*) Την Κυριακή σε όλους του Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως θα αναγνωσθεί την ώρα του κοινωνικού η Εγκύκλιος των Χριστουγέννων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ Νικολάου. Μεταξύ άλλων στην εγκύκλιο ο Ποιμενάρχης μας αναφέρει τα εξής… Ἡ Γέννηση τοῦ Χριστοῦ, ἡ ἑορτή τῶν Χριστουγέννων παίρνει νόημα, ἐάν βιώνεται μέσα στήν Ἐκκλησία.

    Σ΄αὐτήν μᾶς καλεῖ ὁ ὀρθρινός ὕμνος τῶν Χριστουγέννων λέγοντας: «Δεῦτε ἴδωμεν πιστοί ποῦ ἐγενήθη ὁ Χριστός ...». Ὁ Χριστός ζεῖ μέσα στό Μυστικό Σῶμα τῆς Ἐκκλησίας καί μέσα σ΄Αὐτό γεννᾶται κάθε φορά πού τελοῦμε τήν ἀναί­μα­κτη Θεία Μυσταγωγία. Τό ἅγιο Σῶμα Του εἶναι μαζί μας κάθε μέρα. Τό σῶμα μας εἶναι καί δικό του Σῶμα, ὅταν ἐμεῖς ἑνούμεθα διά τῆς Θείας Κοι­νω­νίας. Αὐτή εἶναι ἡ λύτρωση τοῦ λαοῦ. Ἡ μετάδοση στό σῶμα μας, στήν ψυχή μας, στήν ὕπαρξή μας τοῦ Σώματος καί τῆς Χάριτος τοῦ Χριστοῦ. Αὐτή τήν κατεύθυνση, ἀσυνειδήτως γιά τούς πολλούς, δείχνει ἡ παράδοση τῶν Ὀρθοδόξων, πού σήμερα σπεύδουν νά μεταλάβουν τά Ἄχραντα Μυστήρια.

    Ὁ Λόγος σάρξ ἐγένετο, γιά νά φέρει μέσα στήν κτίση τήν ἀνακαινιστική πνοή τῆς Θεότητος. Στήν πορεία του πρός τήν γῆ ἀκολούθησε τόν πιό ταπεινό, τόν πιό φτωχό, τόν πιό ἄσημο δρόμο, γιά νά δώσει τήν δυνατότητα καί στούς ἐλαχίστους τῆς γῆς νά τόν προσλάβουν καί νά σωθοῦν.

    Μία εἶναι ἡ ἀδιαμφισβήτητη βεβαιότητα. Ὅτι μέ τήν Γέννηση τοῦ Σωτῆρος Χριστοῦ μᾶς παρέχεται ἡ δυνατότητα λυτρώσεως. Ἐάν περιφρονήσουμε τήν ἀγάπη τοῦ Χριστοῦ, ἐάν δέν ὁδεύσουμε πρός τήν νέα Βηθλεέμ τῆς σωτηρίας μας, ἐάν μείνουμε «βαρυκάρδιοι» και ἐπαναπαυμένοι στήν ἀναίδεια τῆς ἁμαρτίας, δέν θά περάσουμε στή νέα κτίση τῆς Χάριτος, ἀλλά θά μείνουμε μακρυά στήν συνεσκιασμένη ζωή τῆς παλαιᾶς ἐποχῆς.

    Ὑπάρχουν συνάνθρωποί μας Χριστιανοί σήμερα, πού ζοῦν «ὡς ἐλπίδα μή ἔχοντες καί ἄθεοι ἐν τῷ κόσμῳ» (Ἐφεσ. 2,12).

    Ἀπ΄ αὐτό χειρότερο μαρτύριο δέν ὑπάρχει, ὄχι μόνο γιά τούς ἰδίους καί τό περιβάλλον τους, ἀλλά δυστυχῶς καί γιά ὁλόκληρη τήν κοινωνία, πού εἰσπράτ­τει τά δεινά τῆς χωρίς θεόν συμπεριφορᾶς τους.

    Ἔχομε φθάσει σέ ὁριακό σημεῖο καί στήν πάλαι ποτέ διαλάμψασα Ἑλλάδα. Ἡ ἀθεΐα θεσμοθετεῖται καί καθιερώνεται ὡς τρόπος ζωῆς καί ἡ ἁμαρτία νομιμοποιεῖται. Ὁ Χριστός ἐξωβελίζεται καί εἰσάγεται τό μοντέλο τοῦ ἀθρήσκου κράτους.

   Δέν βλέπουν οἱ ἰθύνοντες, ὅτι τό μοντέλο αὐτό δοκιμάσθηκε καί σέ ἄλλα Ὀρθόδοξα κράτη ἐπί 80 τραγικά γιά τήν πίστη χρόνια καί ἀπεβλήθη;

   Ἡ Ἑλλάδα χωρίς Χριστό δέν ζεῖ.

Σας αναγνώσαμε ένα μικρό απόσπασμα από την εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας που θα αναγνωσθεί την Κυριακή στους Ναούς μας.

(*) Αύριο παραμονή Χριστουγέννων σε όλες τις γειτονιές των ενοριών μας τα παιδιά θα ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Έτσι και το Μητροπολιτικό Μέγαρο θα γεμίσει από τις χαρούμενες φωνές των μικρών παιδιών και των χορωδιών που θα ψάλλουν τα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο. Αναμεσά τους η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως και πολλοί σύλλογοι. 

(*) Μια ημέρα μετά την γέννηση του Θεανθρώπου η Αγία μας εκκλησία εορτάζει την σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Λόγω της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος θα λειτουργήσει  στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Δεσποίνης Λαμίας. Ο πανηγυρικός εσπερινός θα αρχίσει την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα. Καλούνται οι ευσεβείς και φιλέορτοι χριστιανοί να προσέλθουν στην πανήγυρη προς τιμήν Εκείνης που υπηρέτησε στο μεγάλο θαύμα της Ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού.

 (*)Με το ποσό των 6.000 ευρώ ενίσχυσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος τα βιβλιάρια προικοδοτήσεων των ορφανών κοριτσιών της Μητροπολιτικής Περιφερείας.Με την πράξη αυτή της αγάπης η Εκκλησία μας δείχνει την μέριμνά της για τα κορίτσια που έχασαν την προστασία του πατέρα, για τα οποία μέχρι να ενηλικιωθούν το ποσό αυτό θα είναι μια μικρή βοήθεια για την αποκατάστασή τους.Τα βιβλιάρια προικοδοτήσεων αγκαλιάζουν όλα τα ορφανά εκ πατρός κορίτσια και κάθε χρόνο συμπληρώνονται με νέες περιπτώσεις, που προκύπτουν. Είναι μια πτυχή του μεγάλου φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο εκτός από τα ιδρύματα καλύπτει όλες τις μεμονωμένες περιπτώσεις μικρών και μεγάλων εμπεριστάτων αδελφών μας. Επίσης αυτές τις ημέρες ενισχύθηκαν οικονομικά και όλοι οι άμισθοι κληρικοί της Φθιωτικής Εκκλησίας. Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί όλους εκείνους, που ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες προσέφεραν χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση του πολυσημάντου αυτού έργου της αγάπης.  

 

(*) Σύναξη ομαδαρχών και ομαδαρχισσών των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιήσει ο Ποιμενάρχης μας κ Νικόλαος την Τετάρτη 28 του μηνός στις 10:00 το πρωί στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Μητροπόλεως.  Ο Σεβασμιώτατος συνηθίζει κάθε χρόνο να πραγματοποιεί αυτή τη συνάντηση θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει όλους  τους νέους και νέες που προσέφεραν εθελοντική υπηρεσία καθ’ όλο το διάστημα της κατασκηνωτικής περιόδου.

 (*) Τις γιορτινές αυτές ημέρες ενορίες, σχολεία αλλά και διάφοροι πιστοί δείχνουν εμπράκτως την αγάπη και το ενδιαφέρον τους και επισκέπτονται τα ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως. Το Γηροκομείο "Ίδρυμα Πετρή - Στέγη Γερόντων" στη Στυλίδα επισκέφθηκαν χθες τα παιδιά του 1ου νηπιαγωγείου Στυλίδος συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς. Στον πρώτο όροφο του ιδρύματος παρουσίασαν τη γιορτή τους και με το όμορφο θεατρικό τους σκετς, τα τραγούδια και τα ποιήματα ψυχαγώγησαν τους τροφίμους και το προσωπικό. Οι γέροντες καταενθουσιασμένοι χειροκρότησαν τα παιδιά και αυθόρμητα εκδήλωσαν την αγάπη τους. Σήμερα το ίδρυμα επισκε΄φθηκε αντιπροσωπεία μαθητών του Γυμνασίου Στυλίδος με δυο καθηγητές. Προσέφεραν και αυτοί όπως και τα δυο Νηπιαγωγεία της πόλης τρόφιμα στο γηροκομείο και είπαν τα κάλαντα στους γέροντες γεμίζοντας  έτσι τα δωματιά τους με χαρούμενες νεανικές παρουσίες. Το Γηροκομείο Στυλίδος επισκε΄φθηκε σήμερα η χορωδία της 695 Αποθήκης Πυρομαχικών στο Αυλάκι με σκοπό να ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Εκεί συνάντησαν και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ Νικόλαο ο οποίος μόλις είχε φτάσει στο ίδρυμα. Αφού αντάλλαξαν ευχές με τον Ποιμενάρχη μας, τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια και πήραν το κέρασμά τους στην τραπεζαρία του ιδρύματος.

 Το Γηροκομείο «Μέριμνα Γήρατος - Αθανάσιος και Μαίρη Α­κρί­δα» Σπερχειάδος επισκέφθηκαν χθες μέλη των ενοριών Αγίου Γεωργίου και Αγίας Τριάδος Μακρακώμης. Ευχήθηκαν στους γέροντες και το προσωπικό και προσέφεραν τρόφιμα και απορρυπαντικά.

 Το ΡΑΧΟΥΤΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ επισκέφθηκε σήμερα η χορωδία του ΚΕΥΠ. Εψαλε στους τροφίμους τα κάλαντα λαμπρύνοντας έτσι τη γιορτινή ατμόσφαιρα του ιδρύματος και έδωσαν μεγάλη χαρά στους τροφίμους. Τα μέλη της χορωδίας πήραν ακολούθως το κέρασμά τους και αντάλλαξαν με τους γέροντες και το προσωπικό ευχές για τα Χριστούγεννα.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 (*) Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή των Χριστουγέννων θα τελεσθεί αύριο σέ πέντε Ιερές Μονές τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς. Πρόκειται γιά τίς Ιερές Μονές Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἀγάθωνος, Αγίου Νικολάου Δίβρης, Παναγίας Δαμάστας,Αγίου Γεωργίου Μύλων και Γενεσίου της θεοτόκου Αντινίτσης.

Στην Ιερά Μονή  Αγάθωνος ἡ Ιερά Αγρυπνία θα αρχίσει στις 11:00 το βράδυ και θα τελειώσει γύρω στις 2:00 τό πρωί.

Στήν Ιερά Μονή Ἁγίου Νικολάου Δίβρης ἡ ἀγρυπνία θά αρχίσει στίς 8:00 τό βράδυ καί θά τελειώσει στη 1:00 τό πρωί. Στην Ιερά Μονή Παναγίας Δαμάστας ἡ Ιερά Αγρυπνία θα αρχίσει στις 8:00 το βράδυ καί θά τελειώσει στίς 2:00 τό πρωί.

Στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Αντινίτσης η Ιερά Αγρυπνία θα αρχίσει στις 9:00 το βράδυ καί θα τελειώσει στη 1:00 τό πρωί. Καί τέλος στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μύλων η Ιερά Αγρυπνία θα αρχίσει στις 9:00 το βράδυ και θα διαρκέσει έως τη 1:00 το πρωί. Την νυκτερινή Θεία Λειτουργία θα τελέσει ο πατήρ Αρτέμιος Γρηγοριάτης.

(*) Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «ιστορίες Χριστουγέννων» θα πραγματοποιήσει η ενορία της Αγίας Παρασκευής Νέας Αμπλιανης Λαμίας σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως όπου ο Ιερός Ναός του Αγίου Εφραίμ.Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δυο μουσικοθεατρικές παραστάσεις δραματοποιημένες από τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου του Ναού. Η είσοδος ελεύθερη. 

(*) Συναυλία Βυζαντινής μουσικής διοργανώνει η ενορία της Αγίας Αικατερίνης Αχινού τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα εντός του ιερού Ναού.Στην εκδήλωση συμμετέχει η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος του παραρτήματος Στυλίδος.Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως το εκκλησιαστικό συμβούλιο θα βραβεύσει τους μαθητές που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και θα προσέφερει κέαρσμα σε όλους.

 (*)Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση πραγματοποίησαν τα 60 περίπου παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων της Ενορίας Αγίων Απο  στόλων Λαμίας την Κυριακή 18 του μηνός το απόγευμα. Η Εκδήλωση περιελάμβανε χριστουγεννιάτικα ποιήματα, τραγούδια και κάλαντα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων τα οποία ψυχαγώγησαν μικρούς και μεγάλους που είχαν κατακλύσει την αίθουσα του ενοριακού Πνευματικού Κέντρου και όλοι μαζί τραγούδησαν για το κοσμοσωτήριο γεγονός της Γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.Στο τέλος της εκδήλωσης ο εφημέριος της ενορίας π. Βασίλειος Καραμέρης συνεχάρη τα παιδιά και τους κατηχητές για την ωραία παρουσίαση και επιτυχία της εκδηλώσεως, ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και προσέφερε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δωράκια και γλυκίσματα. 

Εδώ ολοκληρώσαμε το σημερινό ενημερωτικό μας δελτίο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...