165

Ραδιοφωνικά Δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

1242

Ημερομηνία έκδοσης: 

Δευτέρα, 12 Ιούνιος, 2017

Δευτέρα 12  Ιουνίου σήμερα και η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη των Οσίων και θεοφόρων πατέρων ημών Ονουφρίου του Αιγυπτίου και Πέτρου του εν Αθω. Τη μνήμη των Αγίων Μαρτύρων Αντωνίνης και Ιωάννου του στρατιώτου. Τη μνήμη των Οσίων και θεοφόρων πατέρων ημών Ζήνωνος επισκόπου Κυρηνείας, Ιουλιανού, Τριφυλίου επισκόπου Λευκωσίας και Αρσενίου του Ρώσου.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(*) «Ο κάθε χριστιανός πρέπει να ζει με όλους τους Αγίους γιατί αυτοί είναι οι φύλακες και  οι διδάσκαλοί μας. Οι Άγιοι είναι οι φίλοι μας».Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στον εορτασμό που τελέσθηκε προς τιμήν του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λαμίας.

(*) Με ξεχωριστή λαμπρότητα τελέσθηκαν το Σάββατο 10 Ιουνίου τα Εγκαίνια του περικαλλούς Ιερού Ναού του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στην Σφάκα Φθιώτιδος παρουσία πλήθους ευσεβών πιστών από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης και της Αμφίκλειας.

(*) Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των προκατόχων, Μητροπολιτών Φθιώτιδος τελέσθηκε χθες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας καθώς και δέηση υπέρ υγείας και δυνάμεως των αποστράτων Ελλήνων αστυνομικών.

(*)Την ανάμνηση της ευρέσεως της ιεράς εικόνος της αγίας Αικατερίνης στο χώρο των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων εορτάζει η Ιερά Μητροπολή μας, αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου.

 (*) Στο πλαίσιο της εορτής του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας η ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαμίας διοργανώνει αυτές τις ημέρες πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις.Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου θα τελεσθεί την Τετάρτη στις 6:00 το απογευμα παρουσία τεμαχίου του ιερού του λειψάνου του Αγίου. 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

(*) Πανηγυρικά εορτάσθηκε η Σύναξις Πάντων των Αγίων στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαμίας χθες Κυριακή των Αγίων Πάντων, ημέρα κατά την οποία τιμάται ιδιαιτέρως η Ιερά μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας, στον οποίο είναι αφιερωμένο το παρεκκλήσιο του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου του Ναού.

            Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος χοροστάτησε στον Όρθρο και κατόπιν προηξήρχε της λαμπρής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, κατά την διάρκεια της οποίας τέλεσε της εις πρεσβύτερον χειροτονία του αμίσθου  διακόνου  πατρός Μωϋσέως Χειμευτού, αδελφού της Ιεράς Μονής Παναγίας Αντινίτσης.

            Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στον αναρίθμητο όγκο των Αγίων, τον οποίο προβάλλει σήμερα η Αγία μας Εκκλησία και χαρακτηριστικά ανέφερε:

            « Μας καλεί αδελφοί μου σήμερα η Εκκλησία μας να στρέψουμε το βλέμμα μας  στο νέφος των Αγίων και μας προτρέπει να ζούμε κοντά τους. Να μιμούμαστε τον Άγιο του οποίου το όνομα φέρουμε και κυρίως να μιμούμαστε την Αγάπη του  προς τον Χριστό και την παρρησία του ονόματός του Κυρίου.

            Αυτό έπραξε και ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός.   Ομολογούσε την πίστη του στον Κύριο σε εποχή που στην Ρωσία επικρατούσε η Αθεΐα. Εκδιώχθηκε, βασανίστηκε και καθημερινά μαρτυρούσε για το όνομα του Χριστού, αλλά ο Κύριος τον πλούτησε με δύναμη και θεία δώρα. Για την Κριμαία ο Άγιος Λουκάς είναι ότι για εμάς ο Άγιος Νεκτάριος ο Θαυματουργός. Επιτελεί συγκλονιστικά θαύματα.

            Ο κάθε χριστιανός πρέπει να ζει με όλους τους Αγίους γιατί αυτοί είναι οι φύλακες και  οι διδάσκαλοί μας. Οι Άγιοι είναι οι φίλοι μας».

            Απευθυνόμενος προς το νεοχειροτονούμενο ο Ποιμενάρχης μας πατρικώς τον συμβούλεψε,

            «Για να γίνεις πετυχημένος ιερεύς π. Μωϋσή πρέπει να μιμηθείς τους Αγίους και καθημερινά να ομολογείς τον Χριστό. Πρέπει να κρατήσεις πνευματικές θερμοπύλες σε μια εποχή ισοπεδώσεως των πάντων.

            Μέσα στην Ιεραρχία δίδουμε καθημερινά αγώνες για να κρατήσουμε τα δεδομένα και τα θέσμια της πίστεως και της πατρίδος μας».

            Δραττόμενος της ευκαιρίας των σήμερα αγομένων σεπτών ονομαστηρίων του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ο Σεβασμιώτατος χαρακτηριστικά ανέφερε:

            «Να προσεύχεστε αδελφοί μου για τον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη, ο οποίος καθημερινά λιώνει επί των επάλξεων της Κωνσταντινουπόλεως και της Ορθοδοξίας. Ο Παναγιώτατος κρατά την Ορθοδοξία όσο κανείς άλλος. Είναι λυπηρό ότι πολλοί ζηλωτές  όλα τα παρερμηνεύουν και όλα τα ξέρουν και διαγράφουν την καθημερινή θυσία των ανθρώπων του Οικουμενικού Θρόνου και ιδιαιτέρως του Οικουμενικού Πατριάρχου, ο οποίος "ουκ έδωκεν τοις βλεφάροις του νυσταγμόν και ανάπαυσιν τοις κροτάφοις του" για να κρατηθεί η ισσοροπία της ειρήνης στον κόσμο.

            Να εύχεστε ο Θεός να τον στηρίζει και να του δίδει μακρά Πατριαρχεία προς δόξαν του Ονόματός Του και του Γένους μας».

            Ακολούθησε σε κλίμα χαράς και συγκινήσεως η εις πρεσβύτερον χειροτονία του π. Μωϋσέως, απάντων των παρευρισκομένων αναφωνώντων το Άξιος!

            Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτ. π. Νικόλαος Κατσαρέλης εκφράζοντας τα συναισθήματα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, των συνεργατών του και όλου του πληρώματος της Ενορίας, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αγιαστική και τιμητική παρουσία του στον Ιερό Ναό και του ευχήθηκε ο Θεός δια πρεσβειών πάντων των Αγίων και ιδιατέρως του Αγίου Λουκά του Ιατρού, να τον σκεπάζει, να τον ενδυναμώνει και να τον εμπνέει στην Αρχιερατική του πορεία.

            Αντιφωνώντας ο Ποιμενάρχης μας μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον π. Νικόλαο για τις ευχές του και τον συνεχάρη για την συνεχή πνευματική αναβάθμιση της Ενορίας.            Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και ιδιαιτέρως στον  εορτάζοντα Ιεροδιάκονο του Ναού π. Βαρθολομαίο Κάσση ,ο οποίος φέρει το όνομα εις τιμήν του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχου, ευχήθηκε να έχει υγεία, δύναμη, ώστε  να προοδεύει εις τα καθήκοντά του και ο Θεός να τον αξιώσει και σε υψηλές θέσεις.

            Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος και όλοι οι παρευρισκόμενοι επισκέφθηκαν το Πνευματικό Κέντρο του Ναού, στο οποίο λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας από την ζωή και το μαρτύριο του Αγίου Λουκά.

            Σε όλους τους εορταστάς παρετέθη κέρασμα εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

            Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο Δήμαρχος Μακρακώμης - Σπερχειάδος κ. Ευθύμιος Παπαευθμίου, η τ. Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ελένη Μακρή, ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Βασίλειος Μπέλλος, ο Διοικητής της 695 ΑΒΠ Αυλακίου Αντισυνταγματάρχης κ. Δημήτριος Νικολάου, πλήθος κόσμου από την Ενορία και την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και κυρίως νέοι κα παιδιά.


(*) Με ξεχωριστή λαμπρότητα τελέσθηκαν το Σάββατο 10 Ιουνίου (Απόδοση της Εορτής της Πεντηκοστής),  τα Εγκαίνια του περικαλλούς Ιερού Ναού του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στην Σφάκα Φθιώτιδος.

            Τα Εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος συμπαραστατούμενος από πολλούς ιερείς της περιοχής, τους διακόνους του και πλήθος ευσεβών πιστών από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης και της Αμφίκλειας.

            Στις ιερές ακολουθίες έψαλλαν οι ιεροψάλτες της περιοχής με προεξάρχοντα τον Πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλιού κ. Λεωνίδα Δούκα.

            Αφ' εσπέρας, την Παρασκευή 9 Ιουνίου έγινε η κατάθεση των ιερών λειψάνων από τον Ιεροκήρυκα- Εφημέριο Ζελίου Αρχιμ. π. Δημήτριο Ζελιαναίο και ακολούθως τελέσθηκε ο Εσπερινός των Εγκαινίων.

            Το Σάββατο 10 Ιουνίου το πρωί ο Ποιμενάρχης μας μετέβη στο χωριό Σφάκα, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ανέγνωσε τις ευχές των Εγκαινίων και ευθύς αμέσως προηξήρχε  της μοναδικής και ιστορικής ακολουθίας των Εγκαινίων.

            Ο Ιδιαίτερος Γραμματεύς του Σεβασμιωτάτου π. Αθανάσιος Κυρίτσης με προτροπή του Ποιμενάρχου μας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα εξηγούσε στους παρακολουθούντες πιστούς τα τελούμενα, ώστε να γίνονται κατανοητά τα υψηλά θεολογικά τους νοήματα.

            Αμέσως μετά τελέσθηκε η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Ποιμενάρχου μας, επί της νεοεγκαινιασθήσης Αγίας Τραπέζης.

            Προ της απολύσεως της λαμπρής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος εδόξασε το όνομα του Τριαδικού Θεού και συνεχάρη εκ βάθους καρδίας του τον Εφημέριο π. Άγγελο Τσαπρούνη και όλα τα Εκκλησιαστικά συμβούλια, τα οποία  από το 2000 που τέθηκε ο Θεμέλιος λίθος από τον Σεβασμιώτατο, εργάσθηκαν μετά κόπων, υπομονής και αγάπης ώστε ο Ιερός Ναός να περατωθεί και να Εγκαινιασθεί, καθώς και όλους εκείνους τους επωνύμους και ανωνύμους δωρητές, οι οποίοι εκ του υστερήματος τους, προσέφεραν στην ανέγερση του Ναού και ιδιαιτέρως τον παριστάμενο Δήμαρχο Αμφίκλειας - Ελάτειας κ. Γεώργιο Γώγο, ο οποίος στέκεται πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε είδους έργο, το οποίο διεξάγεται στην περιοχή.

            Εις ένδειξιν τιμής προεχείρισε οικονόμο τον π. Άγγελο, του κλήρου και του λαού αναφωνώντων το Άξιος!

            Στην συνέχεια ο π. Άγγελος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πατρική του αγάπη καθώς και για το αμείωτο ενδιαφέρον που όλα αυτά τα χρόνια επιδεικνύει στην ολοκλήρωση των εργασιών του Ναού. Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού συμβουλίου εις ανάμνησιν της Ιστορικής ημέρας των εγκαινίων δώρησε στον Σεβασμιώτατο μία εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου.

            Μετά την απόλυση των Ιερών ακολουθιών ο Σεβασμιώτατος διένειμε σε όλους την ευλογία των Εγκαινίων και συνοδευόμενος από τους ιερείς μετέβη στην οικία της τέως επιτρόπου,  κας Τριανταφυλιάς, η οποία επιθυμούσε διακαώς τα Εγκαίνια του Ναού, αλλά  λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παραστεί στην ακολουθία.

            Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα σε όλους στην οικία του Εφημερίου.

(*)Χθες Κυριακή  των Αγίων Πάντων όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας  τελέσθηκε   το Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των προκατόχων, Μητροπολιτών Φθιώτιδος που πέρασαν από τον τόπο μας, αφή­νο­ντας ο καθένας την προσωπική του σφραγίδα στο πνευ­μα­τι­κό και φιλανθρω­πι­κό έργο της Φθιωτικής εκκλησίας.  Μητροπολίτες Φθιώτιδος  διετέλεσαν οι μακαριστοί Ιάκωβος Μητρόπουλος 1833-1851, Καλλίνικος Καστόρχης 1851-1877, Κωνσταντίνος Καλοζύμης 1894-1902, Θεόφιλος Ιωάννου 1906-1913, Ιάκωβος Παπαϊωάννου 1913-1932, Αμβρόσιος Νικολαΐδης 1932-1958  και Δαμασκηνός Παπαχρήστου 1960-1996. Ακολούθως τελέσθηκε δέηση υπέρ υγείας και δυνάμεως των αποστράτων Ελλήνων αστυνομικών και ανεγνώσθη η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως πατήρ Νεόφυτος.        Στις ακολουθίες εκτός των άλλων παρέστησαν οι Βουλευτές Φθιώτιδος κ. Απόστολος Καραναστάσης και κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας κ. Ζάχος Χαλβαντζής, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Νικόλαος Γεωργακόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Αστέριος Μαντζιώκας, ο Πρόεδρος με μέλη της Ένωσης των Αποστράτων Αστυνομικών Φθιώτιδος  και άλλοι αξιωματικοί του Στρατού και της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ                                               

 (*) Στο πλαίσιο της εορτής του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας η ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαμίας διοργανώνει αυτές τις ημέρες πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 17 Ιουνίου. Πιο αναλυτικά σήμερα στις 8:00 με 9:30 το βράδυ θα προβληθεί ξένη ταινία αφιέρωμα στον Αγιο  με τίτλο «θεραπεύοντας τον πόνο». Κατά τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 7:00 το απόγευμα θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση στον Αγιο Λουκά. Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 6:00 το απόγευμα θα τελεσθεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. Το Σάββατο 17 Ιουνίου θα τελεσθεί  θεία Λειτουργία στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου. Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη διάρκεια όλης της επόμενης εβδομάδος 6:30 το απόγευμα με 8:00 το βράδυ λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας στο πνευματικό κέντρο του Ναού σχετική με τη ζωή του Αγίου Λουκά καθώς επίσης θα τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο του ιερού λειψάνου του. 

(*) Αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου η Ιερά Μητρόπολή μας θα εορτάσει πανηγυρικά όπως κάθε χρόνο, την ανάμνηση της ευρέσεως της ιεράς εικόνος της αγίας Αικατερίνης στο χώρο των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων στο Καινούριο Λοκρίδος. Για το λόγο αυτό πανηγυρίζει ο ομώνυμος ιερός ναός που βρίσκεται εντός του χώρου των κατασκηνώσεων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού σήμερα στις 7:00 το απόγευμα θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και αύριο το πρωί Ορθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Μετά τον εορτασμό θα προσφερθεί κέρασμα στους προσκυνητές.

 (*) Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο τελείται κάθε Δευτέρα στις 7:00  απόγευμα στους Ιερούς Ναούς του Αγίου Νεκταρίου Λαμίας και Αγίας Παρασκευής Πετρωτού.

 

(*) Η ενορία του Αγίου Γεωργίου Καλυβίων διοργανώνει μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο την Τρίτη 20 Ιουνίου. Η τιμή συμμετοχής είναι 60 ευρώ με τα οποία καλύπτονται όλα τα έξοδα. Οσοι ενδιαφέρεστε τηλεφωνήστε στους αριθμούς 69 73 069 934 και 22310 51 8 39.

(*) Επίσης την καθιερωμένη διήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Νήσο Τήνο διοργανώνει το φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας των Αγίων Θεοδώρων Αταλάντης στις 22 και 23 Ιουνίου. Οι προσκυνητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν θρησκευτικούς και άλλους προορισμούς του νησιού και φυσικά θα λειτουργηθούν στο Ιερό προσκύνημα της Ευαγγελιστρίας. Η τιμή συμμετοχής είναι 80 ευρώ με τα οποία καλύπτονται όλα τα έξοδα. Οσοι επιθυμείτε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα 69 73 83 82 75, 22330 22485 και 69 46 34 00 17.

(*) Η ενορία του αγίου Αθανασίου Τυμφρηστού μας ενημέρωσε για την μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή που διοργάνωσε στην Ευβοια το Σάββατο 10 Ιουνίου. Οι προσκυνητές ξεκίνησαν από το Ναό στις 7:30 το πρωί  και μέσω Χαλκίδος όπου σταμάτησαν για καφέ και ξεκούραση πρώτα επισκέφθηκαν  το ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου όπου φυλάσσεται σε λάρνακα το ολόσωμο, άφθαρτο και σεπτό σκήνωμα του Αγίου. Ακολούθως έκαναν μια στάση για φαγητό στις Ροβιές και ο επόμενος προορισμός τους ήταν η ιερά μονή του Οσίου Δαβίδ. Εκεί προσκύνησαν την Τιμία Κάρα του οσίου Δαβίδ κτίτορος του μοναστηριού που φέρει το ονομά του από το 1540 και τον τάφο, του για πολλά χρόνια χαρισματικού ηγουμένου της, γέροντος ιακώβου ο τάφος του οποίου βρίσκεται έξω από το καθολικό του μοναστηριού.  Στη συνέχεια αφού απόλαυσαν το κερασμά τους στην όμορφη αυλή του μοναστηριού έφυγαν από την ιερά μονή και κατευθύνθηκαν προς την γραφική και όμορφη Αιδηψό όπου ξεκουράστηκαν κάνοντας μια βόλτα στην παραλία. Η επιστροφή των προσκυνητών στη Φθιώτιδα έγινε μέσω Αρκίτσας. Γεμάτοι πνευματικές εμπειρίες και Θεία ευλογία σχεδίασαν με τον εφημέριο πατέρα Δημήτριο την επόμενη εκδρομή τους για τον Σεπτέμβριο στην ιστορική ιερά μονή Παναγίας Τατάρνης.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

 (*) Ο Δήμος Λαμιέων, το Β’ ΚΑΠΗ και το Πνευματικό Κέντρο Σταυρού, μας προσκαλούν σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια από χορωδίες, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7:30 το απογευμα στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Συμμετέχουν οι χορωδίες του Β’ ΚΑΠΗ Λαμίας, του Πνευματικού Κέντρου Σταυρού, του Συλλόγου Επτανησίων και του Συλλόγου Μοσχοχωρίου.

Είσοδος ελεύθερη.Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας στην εκδήλωση θα εκπροσωπήσει ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Λαμίας πατήρ Αθανάσιος Σκαρμούτσος. 

Εδώ ολοκληρώσαμε το σημερινό ενημερωτικό μας δελτίο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...