165

Ραδιοφωνικά Δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

1259

Ημερομηνία έκδοσης: 

Τετάρτη, 05 Ιούλιος, 2017

Τετάρτη 5 Ιουλίου σήμερα και η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Οσίου πατρός ημών Αθανασίου του εν Άθω. τη μνήμη των έξι μαρτύρων, μαθητών του Οσίου Αθανασίου του εν Άθω και του Οσίου Λαμπαδού. Του Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού του εκ Κλειτσού Αγράφων και του Αγίου Ιερομάρτυρος Στεφάνου Μητροπολίτου Καλαβρίας. Επίσης σήμερα εορτάζουμε και τη σύναξη των 23 Λεσβίων Αγίων, τήν ανάμνηση της ανακομιδής λειψάνων και θαύματος γενομένου παρά του Ιερομάρτυρος Φωκά.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 (*) Πανηγυρικά εορτάσθηκε χθες η Ιερά μνήμη του αγίου Μιχαήλ του Χωνιάτου Μητροπολίτου Αθηνών  ενός εκ της χορείας των Φθιωτών Αγίων στο μοναστήρι των Θερμοπυλών. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας.

(*) Με ανακοίνωσή του ο Ποιμενάρχης μας κ. Νικόλαος συγχαίρει τούς ἐπιτυχόντες τῶν Πανελληνίων Ἐξετάσεων καί ὅλως ἰδιαιτέρως τούς ἀριστεύσαντες μαθητές. Σέ εἰδική ἐκδήλωση, θά καλέσει τούς ἀρίστους γιά νά τούς δώσει ἕνα ἰκανό χρηματικό ποσό. 

(*) Ναοί και Παρεκκλήσια της Ιεράς Μητροπόλεως θα πανηγυρίσουν την Παρασκευή τη μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Κυριακής.Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό της Αγίας  Κυριακής στο Δομοκό.

(*) Λαμπρό Ιερατικό συλλείτουργο, προς τιμήν του νέου, μεγάλου,  οικουμενικού Αγίου μας, του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου,θα τελεσθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας. 

(*) Ναό προς τιμήν του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου ανεγείρει στην Μακρακώμη,η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος. Οσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους σε συγκεκριμένο λογαριασμό στην Εθνική τράπεζα. 

(*) 200 αγόρια των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες κατά την πρώτη περίοδο στους ανακαινισμένους χώρους των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων στο Καινούριο Λοκρίδος.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

(*) Πανηγυρικά εορτάσθηκε χθες Τρίτη 4 Ιουλίου η Ιερά μνήμη του αγίου Μιχαήλ του Χωνιάτου Μητροπολίτου Αθηνών (†1222), ενός εκ της χορείας των Φθιωτών Αγίων.

 Επίκεντρο του εορτασμού  η αρχαιοτάτη και ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Θερμοπυλών, στην οποία έζησε ο άγιος  τα τελευταία 7 έτη της ζωής του, εκοιμήθη και ετάφη.

Στην ιερά μονή μετέβη χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λαμίας, πατέρα Νικόλαο Κατσαρέλη και τον Ιεροδιάκονο πατέρα Δημήτριο Ατματζίδη, προκειμένου να χοροστατήσει και να ωμιλήσει στην  πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στην ζωή και το τεράστιο συγγραφικό έργο του μεγάλου και σοφού  Ιεράρχου της Εκκλησίας μας Αγίου Μιχαήλ, καθώς και στην ανεύρεση και συλλογή  ιστορικών στοιχείων από τον Ποιμενάρχη μας , τα οποία μαρτυρούν ότι ο άγιος έζησε τα τελευταία 7 έτη της ζωής του στην Ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Θερμοπυλών, η οποία είναι κτίσμα του Βασιλέως Αλεξίου του Α΄ του Κομνηνού, εκοιμήθη στις 4 Ιουλίου του 1222 και ετάφη εκεί. Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους άρτους, τους οποίους προσέφεραν οι ευσεβείς πιστοί των Θερμοπυλών και της Ανάβρας, στους οποίους ευχήθηκε να έχουν πάντοτε την ευλογία του Κυρίου στην ζωή τους με ακοίμητες τις πρεσβείες του αγίου Μιχαήλ.

Ακολούθως οι ευλαβείς κυρίες προσέφεραν σε όλους τους παρευρισκομένους κέρασμα στον κατάφυτο  προαύλιο χώρο του Μοναστηριού, ο οποίος έχει μοναδική θέα στον Μαλιακό κόλπο και στο Καλλίδρομο Όρος.

Κατά την διάρκεια του κεράσματος ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τον Εφημέριο της Ενορίας Αγίων Αναργύρων Θερμοπυλών π. Δημήτριο Ντάλλα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο σχετικά με την συντήρηση και αναστήλωση της παλαιφάτου Βασιλικής Ιεράς Μονής, τους οποίους και επαίνεσε για το ενδιαφέρον τους.

(*) Πριν λίγες ημέρες αγαπητοί ακροατές ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος συγχαίρει τούς ἐπιτυχόντες τῶν Πανελληνίων Ἐξετάσεων καί ὅλως ἰδιαιτέρως τούς ἀριστεύσαντες μαθητές. Ἡ Ἱερά Μητρόπολις θά καλέσει τούς ἀρίστους σέ εἰδική ἐκδήλωση, γιά νά τούς δώσει τήν εὐλογία τῆς Ἐκκλησίας καθώς καί ἕνα ἰκανό χρηματικό βοήθημα, γιά νά ἀντιμετωπίσουν τά πρῶτα φοιτητικά τους ἔξοδα.

 (*) Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας επί τη μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Κυριακής θα τελεσθεί την Παρασκευή 7 του μηνός στον ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής Δομοκού. Ο πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία θα αρχίσει αύριο στις 7:00 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει λιτάνευση της ιεράς εικόνος της Αγίας. Στην Ιερά Μητροπόλη μας πανηγυρίζουν ακόμα ο ενοριακος Ιερος Ναος της Αγίας στην Παραλία Λιβανατών καθώς και τα ιερά παρεκκλήσια στο Μοσχοχώρι και στην Υπάτη.

 Στήν Παραλία Λιβανατών ο πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία θα αρχίσει στις 7:30 τό απόγευμα. Εν συνεχεία θα γίνει λιτάνευση της Iεράς Eικόνος της Aγίας με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Λοκρών. Την Παρασκευή το πρωί θα τελεσθεί όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία. Στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Κυριακής στο Μοσχοχώρι αύριο στίς 7:00 τό  απόγευμα θα ψαλλεί εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας. Την Παρασκευή το πρωί όρθρος και πανηγυρική θεία Λειτουργία με αρτοκλασία.

(*) Με ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολή μας, ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα για το λαμπρό συλλείτουργο της 12ης Ιουλίου.Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής….Την προσεχή Τετάρτη 12 του μηνός, κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει την κοίμηση του λαοφιλούς Αγίου Παισίου του Αγιορείτου θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της θεοτόκου Λαμίας υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, με τη συμμετοχή είκοσι ιερέων. Κατά την ημέρα αυτή θα εκτεθεί προς ευλογία των πιστών το επανωφόριο του Αγίου Γέροντος Παϊσίου. Παρακαλούνται οι τιμώντες την μνήμη του Αγίου να συμμετάσχουν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία.Η ανακοίνωση αυτή αγαπητοί ακροατές θα αναγνωσθεί στους Ναούς την προσεχή Κυριακή 9 του μηνός προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας.

(*) Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος, υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικαλάου, ανεγείρει Ναό προς τιμήν του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Μακρακώμη, στην πόλη όπου ο Άγιος υπηρέτησε για 3 χρόνια την στρατιωτική του θητεία την περίοδο του μεσοπολέμου.   Δύνανται όσοι επιθυμούν, να συμβάλλουν εις την ανέγερση του Ιερού Ναού καταθέτοντας την συνδρομή τους  στην Εθνική Τράπεζα στον Αρ. Λογαριασμού :396/296232-22 με την ένδειξη για τον Ιερό Ναό του Οσίου Παϊσίου.

(*) Με την χάρη του Θεού και την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου άνοιξαν το Σάββατο 1 Ιουλίου και πάλι οι πύλες των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στην παραλία Καινουρίου Λοκρίδος για να φιλοξενήσουν και φέτος παιδιά από όλη την Φθιώτιδα εντελώς δωρεάν.   Από νωρίς το πρωί ο Υπεύθυνος Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αρχ. π. Αμβρόσιος Αναστασίου μαζί με τα στελέχη υποδέχθηκαν με πολύ χαρά τα παιδιά.   200 αγόρια των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού κατέκλυσαν για την πρώτη περίοδο τους ανακαινισμένους χώρους των κατασκηνώσεων και τους γέμισαν  με τις χαρούμενες φωνές τους.    Η φετινή περίοδος έχει κεντρικό θέμα «Με τους Αγίους της εποχής μας» και θα αναπτυχθούν στα παιδιά ανάλογα θέματα από θεολόγους κληρικούς και λαϊκούς.   Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για αρκετές μέρες στο μοναδικής ομορφιάς περιβάλλον της κατασκηνώσεως, να κάνουν το μπάνιο τους και να γευθούν τις μοναδικές σπιτικές γεύσεις που με πολύ αγάπη δημιουργούν ο π. Βασίλειος Καραμέρης και η πρεσβυτέρα του.

    Υπεύθυνοι των ομάδων είναι  τριάντα φοιτητές και πτυχιούχοι Ανωτάτων Σχολών, πνευματικά παιδιά της Μητροπόλεως.  Το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουλίου  ο Ποιμενάρχης μας επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις προκειμένου να επιθεωρήσει τους χώρους και να μιλήσει στα παιδιά.   Αφού τα  καλωσόρισε στις Εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην συνέχεια  τα προέτρεψε να ξεχάσουν για λίγες ημέρες το σπίτι τους, να ζήσουν μαζί με τα άλλα παιδιά την κοινωνία της αγάπης, να αποκτήσουν νέους φίλους και να χαρούν την ζωή της κατασκηνώσεως κοντά στη φύση και την μυστηριακή ζωή της  Εκκλησίας μας.    Τα παιδιά ενθουσιασμένα  με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου έτρεξαν όλα να πάρουν την ευχή του.

ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 (*) Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Εορτή των Αγίων και Θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στη γραφική παραθαλάσσια κωμόπολη της Γλύφας.  Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, παραμονή της Εορτής, στις 7:30 το απόγευμα τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, με πλήθος κόσμου που συνέρευσε για να τιμήσει την μνήμη των Αγίων. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού ευλογήθηκαν και οι άρτοι που προσέφεραν οι πιστοί.    Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Δαμασκηνός Ξηρομερίτης.         Την κυριώνυμο ημέρα της Εορτής τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. πατρός Ιγνατίου Σάπιου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Στυλίδος, ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο και μετέφερε στους πιστούς τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου. Περί το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Δημήτριος Καρτέρης, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους συλλειτουργούς Ιερείς και τους πιστούς για την συμμετοχή τους στις Ιερές ακολουθίες, επαίνεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου της Γλύφας διότι εφέτος πρώτη φορά πραγματοποίησαν το πανηγύρι τους ανήμερα της εορτής, βοηθώντας τους πιστούς να συμμετάσχουν στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων  και όχι όπως εσφαλμένως έχει επικρατήσει να γίνεται κατά την παραμονή των εορτών κωλύοντας του πιστούς από την Θεία Μετάληψη.

            Το απόγευμα της Εορτής, με την ευλογία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου, τελέσθηκε Μεθέορτος Εσπερινός και πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της ιεράς εικόνος των Αγίων, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αταλάντης. Μετά την Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλύφας "Παναγία Βάβρενη" πραγματοποίησε στο χώρο του Λιμεναρχείου το παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι .

        Κατά την διάρκεια του Πανηγυρικού Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας τους ύμνους απέδωσε χορωδία υπό τον Πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Λαμίας κ. Σεραφείμ Κυρίτση. 

        Σε όλες τις ιερές ακολουθίες συμμετείχε πλήθος πιστών μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γλύφας κ. Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, ο Πλωτάρχης κ. Στέφανος Καλαμίδας, η Λιμενάρχης του Λιμενικού Τμήματος Γλύφας κα. Φωτεινή Γιάνκου και ο Διοικητής της Μονάδας Καυσίμων Ραχών της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Παναγιώτης Τίτας.

(*) Με την παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο ομώνυμο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται σε ένα κατάφυτο περιβάλλον κάτω από το Κάστρο της Λαμίας .  Κατά τον πανηγυρικό εσπερινό  τον Θείο λόγο κήρυξε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Άνθιμος Νερατζής ό οποίος στο κήρυγμα του  αναφέρθηκε στην ζωή και το έργο των αγίων Αναργύρων. Στις Ιερές ακολουθίες συμμετείχαν ιερείς και πιστοί από την Λαμία καθώς και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ Νικόλαος Σταυρογιάννης με αντιδημάρχους.  Την κυριώνυμο ημέρα προ της απολύσεως τελέσθηκε αρτοκλασία προσφορά των Ιατρικών συλλόγων και Φαρμακοποιών της Φθιώτιδος.    Μετά το πέρας των ακολουθιών προσφέρθηκε κέρασμα στο παρακείμενο Πνευματικό κέντρο.

(*) Επανερχόμαστε αγαπητοί ακροατές στην ενορία της Γλύφας για να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 8 του μηνός εορτή του Αγίου μεγαλομάρτυρος Προκοπίου πανηγυρίζει στη Γλύφα ο κοιμητηριακός Ιερός ναός όπου ο εσπερινός με αρτοκλασία θα αρχίσει στις 7:00 το απόγευμα. Την ημέρα της εορτής θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 (*)Συνεχίζουμε με ενοριακές εκδρομές.Διήμερη προσκυνηματική εκδρομή  στα νησιά Ανδρο και Τήνο διοργανώνει η ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαμίας στις 12 και 13 Ιουλίου.Σύμφωνα με το πρόγραμμα την πρώτη μέρα στην ¨Ανδρο οι προσκυνητές θα  επισκεφθούν την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου όπου φυλάσσεται η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας που αναβλύζει μύρο, η κάρα του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις και του Αγίου Παρθενίου του εν Λαμψάκω. Στο νησί της Ανδρου θα επισκεφθούν επίσης την Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας όπου φυλάσσεται Ιερό λείψανο της Αγίας και η θαυματουργός εικόνα της. Την δεύτερη μέρα της εκδρομής οι προσκυνητές θα επισκεφθούν το νησί της Τήνου και θα λειτουργηθούν στο Ιερό προσκύνημα της Παναγίας. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα 22310 28940 και 22310 43466. Τα έσοδα από την εκδρομή θα διατεθούν στην αγιογράφηση του Ναού.

(*) Η ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή την Τρίτη 18 Ιουλίου σε μοναστήρια του νομού Πιερίας. Αρχικά οι προσκυνητές θα επισκεφθούν την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω. Η Παλαιά Μονή ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον Άγιο Διονύσιο εν Ολύμπω και στα χρόνια της Τουρκοκρατίας σημείωσε οικονομική και πνευματική ακμή.Ακολούθως οι προσκυνητές θα μεταβούν στην Ιερά μονή του Αγίου Εφραίμ του Σύρου, το μοναδικό προσκύνημα του Αγίου στον ελλαδικό χώρο. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 26 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 22310 38708 και 6978190392.

(*) Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή διοργανώνει η ενορία του αγίου Αθανασίου Τυμφρηστού το Σάββατο 15 Ιουλίου στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής Θεσσαλονίκης όπου θα προσκυνήσουν τον τάφο του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Το κόστος της εκδρομής είναι 25 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι καλέστε στους αριθμούς 69 83 090 5 74 και 69 86 25 52 64.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ 

(*) Το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» έρχεται αύριο Πέμπτη 6 Ιουλίου για να μετατρέψει τη  Λαμία σε ένα γαστρονομικό σταυροδρόμι συζητήσεων, γνώσεων και προβολής ιδιαίτερων γεύσεων. Για τέσσερις ημέρες, από τις 6 έως και τις 9 Ιουλίου, η Λαμία θα αναλάβει το ρόλο της Γαστρονομικής Πρωτεύουσας της χώρας φιλοξενώντας στο Πάρκο Αγίας Βαρβάρας παραδοσιακά εδέσματα και προϊόντα της Ρούμελης και όχι μόνο.

Το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» διοργανώνεται από το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φθιώτιδος και την Ενωση Ονοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, αποτελείται δε από 6 μεγάλες θεματικές ενότητες:

  • Έκθεση Προϊόντων,
  • Εργαστήρια Γεύσεων,
  • Οι Κουζίνες της Ελλάδος,
  • Κουζίνα της Φθιώτιδος,
  • Κουζίνα της Στερεάς Ελλάδος,
  • Μεσόγειος: Γεύσεις και Ακούσματα.

Και τις τέσσερις ημέρες του Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, παράλληλα, τον αυθεντικό λαϊκό πολιτισμό μέσα από χορευτικές παρουσιάσεις, αναπαραστάσεις εθίμων, συναυλίες παραδοσιακής μουσικής και αναπαραστάσεις καθημερινής ζωής.

Το Ωράριο Λειτουργίας του Φεστιβάλ είναι το ακόλουθο την Πέμπτη κσι την Παρασκευή 6:00 το απόγευμα έως 12:00 το βράδυ. Το Σάββατο και την κυριακή 10:00 το πρωί με 1:00 το μεσημέρι και 6:00 το απόγευμα με 12:00 το βράδυ.

            Εδώ ολοκληρώσαμε το σημερινό ενημερωτικό μας δελτίο

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...