165

ραδιοφωνικά δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

1333

Ημερομηνία έκδοσης: 

Τρίτη, 24 Οκτώβριος, 2017

Τρίτη 24 Οκτωβρίου σήμερα καί η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Αγίου μεγαλομάρτυρος Αρέθα και της συνοδείας αυτού.

τη μνήμη του Αγίου ιερομάρτυρος Ακακίου και του Αγίου Πρόκλου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως.

Τη μνήμη των Αγίων μαρτύρων Μάρκου, Νέρδωνος, Ουαλλεντίνου.

Τη μνήμη των Αγίων μαρτύρων Σεβαστιανής, Σωτηρίχου και ετέρων δυο μητρός και παιδιού. Επίσης η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Οσίου Αρέθα, του Ρώσου.

Ας δούμε τώρα ποιοι είναι οι τίτλοι των κυριοτέρων ειδήσεων

(*) Σε όλη την έκταση της Ιεράς Μητροπόλεως, οι ενορίες του Αγίου Δημητρίου θα πανηγυρίσουν την Πέμπτη με κάθε λαμπρότητα τη μνήμη του προστάτη τους.Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λαμίας και θα τελέσει εις πρεσβύτερον χειροτονία.

(*) Επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των 8.000 και πλέον  ατάφων νεκρών Ηρώων του 1940 τελέσθηκε την Κυριακή μετά την αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας παρουσία επισήμων και λαού.

(*) Την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γεωργίου Σούρλα με τίτλο «Το Ενικό χρέος προς τους άταφους νεκρούς του 1940» αφιέρωμα στην Ερμιόνη Μπρίγκου «Μάνα των Πεσόντων» συνδιοργάνωσαν την Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων η Ιερά Μητρόπολη και ο Δήμος Λαμιέων.

 (*) Μόλις κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο τσέπης της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος για το έτος  2018. Φέτος είναι αφιερωμένο στους επτά  αειμνήστους Μητροπολίτες Φθιώτιδος. 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

(*) Τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου και θαυματουργού θα εορτάσει η Εκκλησία μας την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα ιερουργήσει στον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λαμίας και θα τελέσει την εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου πατρός Δημητρίου Ατματζίδη, θεολόγου και υπευθύνου του τοπικού μας ραδιοφώνου. Ο πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία θα αρχίσει αύριο στις 6:00 το απόγευμα και στις 9:00 το βράδυ θα τελεσθεί ο παρακλητικός κανόνας του Αγίου.Στην πόλη της Λαμίας  πανηγυρίζει ακόμα και ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου Νέας Ευρυτανίας  όπου χθες το απόγευμα τελέσθηκε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. Σήμερα στις 5:00 το απόγευμα θα τελεσθεί Παρακλητικός κανόνας στον Αγιο. Ο πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία θα αρχίσει αύριο στις 5:00 το απόγευμα. Την Πέμπτη το πρωί θα τελεσθεί ο Ορθρος και η Θεία λειτουργία με αρτοκλασία. Στο τέλος του εορτασμού το εκκλησιαστικό συμβούλιο θα βραβευσει τους μαθητές που εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και θα προσφέρει κέρασμα σε όλους.

 Ενοριακοί Ιεροί Ναοί αφιερωμένοι στον μεγαλομάρτυρα Αγιο Δημήτριο υπάρχουν στην Κάτω Τιθορέα, στην Αμφίκλεια, στην Ελάτεια, στη Σπερχειάδα, στα χωριά Ανάβρα Αλμυρού, Ανθοχώρι, Ανυδρο, Αργυροχώρι, Βασιλικά Υπάτης αλλά και στα χωριά Ηράκλεια, Καρυά Δομοκού,Μεσαία Κάψη, Μαυρίλο, Σφάκα και Αμούρι. Στο Αμούρι ο πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία θα αρχίσει στις 6:00 το απόγευμα. Ακολούθως θα γίνει περιφορά της εικόνος με συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαμιέων. Την Πέμπτη θα τελεσθούν Ορθρος και Θεία Λειτουργία. Στην Ελάτεια ο πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία θα αρχίσει στις 6:30 το απόγευμα. Στις 8:00 το βράδυ θα γίνει περιφορά της Ιεράς Εικόνος του Αγίου.Την Πέμπτη το πρωί θα τελεσθεί η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις 6:00 το απόγευμα ο μεθέορτος εσπερινός και Ιερά Παράκληση.

  (*) Θα συνεχίσουμε τις αναλυτικές μας ειδήσεις με την κυριακάτικη αρχιερατική θεία Λειτουργία και την εκδήλωση μνήμης που ακολούθησε για την οποία θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικό ρεπορτάζ. Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας χοροστάτησε και ωμίλησε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

            Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας αναλύσας την ευαγγελική περικοπή της ιάσεως του δαιμονισμένου των Γεργεσηνών από τον Κύριο, ο Σεβασμιώτατος ανέδειξε με απλό και καταληπτό τρόπο τα ιερά διδάγματα που εκπηγάζουν από το ιερό Ευαγγέλιο και χαρακτηριστικά ανέφερε:

            « Ο Ευαγγελιστής Λουκάς αγαπητοί μου αδελφοί εκτός από την αγία εικόνα του, την οποία εγκαθιδρύσαμε εδώ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μας προσέφερε σήμερα και το θαύμα της ιάσεως του δαιμονισμένου από την περιοχή των Γεργεσηνών. Ένας δαιμονισμένος που ήταν το φόβητρο για την περιοχή, ο οποίος μετά το θαύμα έγινε Ευαγγελιστής. Εκήρυττε  σε όλη την περιοχή την δόξα του Θεού. Μπορεί να αλλάξει ο άνθρωπος και από αμαρτωλός να γίνει άγιος, από δαιμονισμένος να γίνει άγγελος, από άνθρωπος της αμαρτίας να γίνει άνθρωπος της αρετής.

            Πολλοί άνθρωποι σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, δεν καταλαβαίνουν τον Λόγο του Χριστού. Θέλουν το Ευαγγέλιο να τα λέγει όπως θέλει η σημερινή εκκοσμικευμένη κοινωνία μας. Γι’ αυτό βλέπετε έρχονται και θεσπίζουν νόμους που είναι εντελώς αντίθετοι με το ευαγγέλιο.

            Θέλει ελάφρυνση του νόμου η σημερινή κοινωνία. Το ευαγγέλιο όμως είναι ο νόμος του Θεού και όσοι πιστεύουμε στο ευαγγέλιο και στην Εκκλησία πρέπει να προσπαθούμε να εφαρμόζουμε το νόμο του Θεού τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

            Το ευαγγέλιο κηρύττει να ανεχόμαστε τον άνθρωπο και να καταδικάζουμε την αμαρτία. Οι πατέρες μας συμβουλεύουν να μη φοβόμαστε τον διάβολο αλλά να οπλιζόμαστε με το όπλα της Θείας χάριτος, την προσευχή, τη νηστεία και την συμμετοχή μας στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας.

            Πρέπει να γίνουμε συνειδητοί χριστιανοί, διότι έρχεται κύμα εναντίον μας. Αυτοί που κάνουν τον πόλεμο εναντίον της πίστεως έχουν όλα τα όπλα στα χέρια τους, τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες και την προπαγάνδα ενώ εμείς έχουμε μόνο την Χάρη του Θεού, η οποία είναι το πιο δυνατό όπλο, αλλά έρχεται μόνο όταν την δεχόμαστε».Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του την Κυριακή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας.

            Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος στο πλαίσιο των εορτασμών της 18ης Οκτωβρίου, ημέρα απελευθέρωσης της Λαμίας από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής και της 28ης Οκτωβρίου ετέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των 8.000 και πλέον  ατάφων νεκρών Ηρώων του 1940.

            Στην Θεία Λειτουργία και την επιμνημόσυνη δέηση παρέστησαν μεταξύ των πιστών, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογίαννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζάχος Χαλβαντζής  με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας, ο τ. Υπουργός Υγείας, τ. Πρόεδρος της Βουλής, τ. Γ.Γ της Επιτροπής Διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Γεώργιος Σούρλας, ο τ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Δημήτριος Γράψας, ο Υποδιοιητής του ΚΕΥΠ Συνταγματάρχης Δημοσθένης Χασολάνης,  ο Διοικητής της 63 Μονάδος Επιστρατεύσεως Συνταγματάρχης Δημήτριος Γουργιώτης και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Φθιώτιδος Δημήτριος Φούρλας.

            Ακολούθως  έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γεωργίου Σούρλα με τίτλο «Το Ενικό χρέος προς τους άταφους νεκρούς του 1940» αφιέρωμα στην Ερμιόνη Μπρίγκου «Μάνα των Πεσόντων», μία  εκδήλωση, η οποία τελούσε με την συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων και της Ιεράς Μητροπόλεως.

            Τη εκδήλωση συντόνιζε ο Δημοσιογράφος κ. Απόστολος Έλληνας ενώ χαιρετισμό απηύθυναν: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραΐσκος. Στον χαιρετισμό του ο Ποιμενάρχης μας ανέφερε:

   « Θέλω να ευχαριστήσω τον τ. Υπουργό κ. Γεώργιο Σούρλα, ο οποίος σ’ αυτό το δεκαήμερο του εορτασμού του Αγίου Λουκά και της 28ης Οκτωβρίου ευρίσκεται μαζί μας για να παρουσιάσει ένα θέμα, το οποίο μας καίει και ως Έλληνες και ως Ορθοδόξους χριστιανούς.

   Με την ευκαιρία του βιβλίου αυτού εύχομαι να λήξει το θέμα αυτό της τακτοποίησης των ατάφων νεκρών του 1940. Δυστυχώς, ως συνήθως για τέτοια θέματα η εκάστοτε πολιτεία ή αδρανεί ή αδιαφορεί, ενώ θα έπρεπε να τα έχει σε πρώτη προτεραιότητα. Ιδού όμως ότι ο ανθρωπισμός και ο πατριωτισμός βρήκαν στο πρόσωπο του εντίμου πολιτικού κ. Γεωργίου Σούρλα τον εκφραστή τους.

   Συγχαίρω από καρδίας τον κ. Υπουργό για τους αγώνες του για την αποκατάσταση των άταφων νεκρών και εύχομαι να παραμεριστούν όλα τα εμπόδια ώστε τα ιερά αυτά οστά των Ηρώων μας, να περισυλλεγούν, να κηδευτούν με όλες τις προβλεπόμενες για Ήρωες τιμές και να ταφούν στα στρατιωτικά κοιμητήρια για να ηρεμήσουν οι ψυχές τους και να ηρεμήσουν οι συνειδήσεις όλων των Ελλήνων.

   Η εισαγωγή της εκδηλώσεως αυτής άρχισε νωρίτερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό τελώντας την επιμνημόσυνη δέηση. Εύχομαι κ. Υπουργέ οι ψυχές των Ηρώων να μην περιμένουν για πολύ ακόμα».Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας.

   Ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης στους χαιρετισμούς τους συνεχάρησαν τον κ. Σούρλα και  ωμίλησαν για την επικαιρότητα και την αναγκαιότητα του Εθνικού αυτού χρέους, ενώ ο κ. Δήμαρχος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ετίμησε τον κ. Σούρλα με τιμητική πλακέτα του Δήμου.

   Ακολούθως έγινε η παρουσίαση του βιβλίου από τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Δημήτριο Γράψα, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε εκτενώς στους 8.000 και πλέον ατάφους Έλληνες Ήρωες στρατιώτες, οι οποίοι εκτελώντας το ιερό καθήκον τους για την προάσπιση της Πατρίδος άφησαν την τελευταία τους πνοή στα κακοτράχαλα βουνά της Αλβανίας.

  Ο κ. Γράψας επίσης αναφέρθηκε στο Ιερό, Ηρωικό, Εθνικό και Πατριωτικό χρέος που έχουμε όλοι μας απέναντι σ’ αυτούς που άλλαξαν την ροή του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.

  Τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο συγγραφεύς του βιβλίου κ. Γεώργιος Σούρλας, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους εκλεκτούς παρισταμένους για την τιμητική παρουσία τους και αναφέρθηκε στη αναγκαιότητα της  άμεσης τακτοποίησης των άταφων νεκρών ηρώων μέσα από την οποία θα αναδειχθεί η ευαισθησία, ο πατριωτισμός και η ανθρωπιά όλων όσων θέλουν να είναι και να αισθάνονται Έλληνες.

  Η Εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο, τον οποίο έψαλλαν όλοι οι παριστάμενοι.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της παρουσίασης έγινε προβολή οπτικοακουστικού αφιερώματος στους ατάφους Ήρωες. Στο τελος του δελτίου μας θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την ομιλία του κ Γράψα αλλά και του συγγραφέως κ Σούρλα.

  Την εκδήλωση  ετίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμίεων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ,  ο Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων κ. Ζάχος Χαλβαντζής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας, η τ. Βουλευτής κ. Ελένη Μακρή, ο τ. Νομάρχης κ. Αθανάσιος Χειμάρας,  ο Ιατρός κ. Γεώργιος Νερολής, ο Διοικητής της 63 Μονάδος Επιστρατεύσεως Συνταγματάρχης Δημήτριος Γουργιώτης, ο Υποδιοικητής του ΚΕΥΠ Συνταγματάρχης Δημοσθένης Χασολάνης και αρκετοί Λαμιείς. Φωτογραφίες από την αρχιερατική Θεία Λειτουργία και την εκδήλωση δημοσιευονται στην ιστοσελίδα της Ι Μ. Η είδηση αναδημοσιευτηκε και στα περισσότερα πρακτορεία ηλεκτρονικών ειδήσεων.

 (*) Μόλις κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο τσέπης της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος για το έτος 2018. Φέτος είναι αφιερωμένο στους επτά αειμνήστους Μητροπολίτες Φθιώτιδος. Στον πρόλογο του ημερολογίου ο Ποιμενάρχης μας κ Νικόλαος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή του θέματος και εύχεται η ευλογία των τιμωμένων Αρχιερέων να είναι μετά πάντων των χριστιανών, η δε μνήμη αυτών να είναι αιωνία.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα κείμενα που δημοσιεύονται διάσπαρτα στο ημερολόγιο. Πρόκειται για σύντομα βιογραφικά όλων των αειμνήστων Αρχιερέων  οι οποίοι παρουσιάζονται σε ζωγραφική απεικόνιση καθώς και αντίγραφο της υπογραφής τους. Όπως κάθε φορά ο αναγνώστης του ημερολογίου μπορεί να βρεί και χρήσιμες πληροφορίες για τις ενορίες, τα ιδρύματα και τις υπηρεσίες της Φθιωτικής Εκκλησίας.Το νέο ημερολόγιο διατίθεται στους ιερούς ναούς, τις ιερές μονές και το βιβλιοπωλείο ΕΝΘΕΟΝ στην πλατεία Πάρκου.                

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 

(*) Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου και θαυματουργού θα τελεσθεί αύριο στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Δαμάστας. Θα αρχίσει στις 8:00 το βράδυ και θα τελειώσει στις 2:00 το πρωί. Στο μοναστήρι υπάρχει Ιερό παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Αγιο Δημήτριο. 

(*) Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης θα τελεσθεί την Παρασκευή 27 του μηνός στην ιερά  Μονή του Αγίου Νικολάου Δίβρης. Η Ιερά Αγρυπνία θα αρχίσει στις 8:30 το βράδυ και θα τελειώσει γύρω στη μία παρά τέταρτο το πρωί. 

 (*) Ιερά Παράκληση στον Αγιο μεγαλομάρτυρα Μηνά θα ψαλλεί σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου την ενορίας Παναγίας Δεσποίνης Λαμίας στην οδό Λαχανά. Να σημειώσουμε ότι το ιστορικό αυτό παρεκκλήσιο χρονολογείται από το έτος 1856.
Η προσέγγιση στο Ι.Π γίνεται απο οδό Εκκλησιών με Λαχανά, πριν τον Ι.Ν Παναγίας Δεσποίνης. Εξυπηρετεί & το δρομολόγιο Mini Bus της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

(*) Εκδήλωση με καφέ και τσάι διοργανώνει η ενορία του Αγίου Βασιλείου στο Σταθμό Λιανοκλαδίου τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 6:00 το απόγευμα.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν εδέσματα και θα αποδώσουν έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια οι καθηγητές μουσικής κ Κωνσταντίνος Νέλλας και η κ Μαρία Βε.Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την αγορά παραδοσιακών στολών.

(*) Απογευματινή εκδρομή θα πραγματοποιήσει η ενορία Εισοδίων Θεοτόκου Σταυρού το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στην ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μύλων. Οι προσκυνητές θα επισκεφθούν το μοναστήρι λόγω της εορτής της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας 29 του μηνός και θα συμμετάσχουν στον πανηγυρικό εσπερινό που θα τελεσθεί στο ιερό παρεκκλήσιο της Αγίας. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι καλέστε στα τηλέφωνα 22310 50 200 και 69 74 77 79 85.

(*) Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή θα πραγματοποιήσει το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Αγίου Νικολάου Μεσοχωρίου Υπάτης τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου σε δυο προσκυνήματα της Στερεάς Ελλάδος. Οι προσκυνητές θα επισκεφθούν πρώτα την ανδρώα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αλιάρτου και ακολούθως την γυναικεία ιερά μονή των Νηπίων στα Βίλια Αττικής.  Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 69 45 33 36 89, στην κυρία Δήμητρα Παρλαβάντζα- Καστάνη.

Εδώ ολοκληρώσαμε το σημερινό ενημερωτικό μας δελτίο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...