165

ραδιοφωνικά δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

1342

Ημερομηνία έκδοσης: 

Τρίτη, 07 Νοέμβριος, 2017

Τρίτη 7 Νοεμβρίου σήμερα καί η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη των εν Μελιτινή 33 μαρτύρων. Τη μνήμη των Αγίων Αθηνοδώρου, Αλεξανδρου του Θεσσαλονικέως, Αντωνίου, Μελανίππου, Κασσίνας και του υιού αυτών Αντωνίου. Τη μνήμη των εν Αμφιπόλει μαρτυρησάντων Αύκτου, Θεσσαλονίκης και Ταυρίωνος. Επίσης σήμερα η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη των Οσίων Λαζάρου του Γαλησιώτου και Αθηνοδώρου.

Ας δούμε τώρα ποιοι είναι οι τίτλοι των κυριοτέρων ειδήσεων

(*) Ποιμαντική επίσκεψη στην ενορία της Λυγαριάς πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και επιθεώρησε τις εργασίες αποπερατώσεως του ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου.

(*) Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας θα τελέσει σήμερα στις 7:00 το απόγευμα ο  Σεβασμώτατος  Μητροπολίτης μας κ Νικόλαος.

(*) Τους Παμμεγίστους Ταξιάρχες θα τιμήσουν πανηγυρικά σήμερα και αύριο ενορίες και μοναστήρια της Ιεράς Μητροπόλεως.Ο Ποιμενάρχης μας θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νεράιδος Στυλίδος.

(*) Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με εις διάκονον χειροτονία θα τελεσθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Λαμίας.

 (*) Τήν Τετάρτη 15 Νοεμβρίου ἀρχίζουν οἱ ἑσπερινές ὁμιλίες τοῦ Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου στόν Μητροπολιτικό Ἱερό Ναό Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου Λαμίας.Της ομιλίας θα προηγείται η ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως στην Υπεραγία Θεοτόκο.

(*) Ο έρανος Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως για την ανακούφιση των ενδεών και πασχόντων συνανθρώπων μας θα αρχίσει φέτος την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

(*) Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Νικόλαος το πρωί συνοδευόμενος από τον πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Βασίλειο Καραμέρη, πρόεδρο του εκκλησιαστικού συμβουλίου Λυγαριάς επισκέφθηκε την ενορία της Λυγαριάς και ενημερώθηκε για τα έργα αποπερατώσεως του ιερού Ναού του αγίου Αθανασίου. Ο Σεβασμιώτατος διαπιστώσας ότι υπήρχε καθυστέρηση πολλών ετών, έδωσε εντολή στο εκκλησιαστικό συμβούλιο να συνεχίσουν τα έργα αποπερατώσεως και διόρισε ερανική επιτροπή από ενορίτες της Λυγαριάς. Ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στην ερανική επιτροπή καλή δύναμη και υποσχέθηκε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά η εκκλησία και θα τελέσει τα θυρανοίξια του Νέου ιερού Ναού.

 (*) Ο κ. Βασίλειος Γκορίτσας, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από της Λιβανάτες Φθιώτιδος, ευγενώς προσέφερε συνολικώς 300 κιλά πατάτες στα 3 Γηροκομεία της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γκορίτσα για την ευγενή προσφορά του, του προσέφερε ευλογίες και ευχήθηκε ο πολυέσπλαχνος Κύριος να του χαρίζει υγεία, ευλογία, μακροημέρευση και όλα τα δώρα του Ουρανού στη ζωή του.

(*) Το νέο κτίριο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας, επί της οδού Υψηλάντη 17,θα εγκαινιάσει σήμερα στις 7:00 το απόγευμα ο  Σεβασμώτατος  Μητροπολίτης μας κ Νικόλαος μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λαμιέων κ Νικολάου Σταυρογιάννη.

(*) Συνεχίζουμε με το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας τις επόμενες ημέρες. Αύριο εορτή της συνάξεως των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Αγίων ασωμάτων και ουρανίων ταγμάτων ο Σεβασμιώτατος Μητροπλίτης μας θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Νεράιδα Στυλίδος. Ηγούμενος του μοναστηριού έχει ορισθεί από τον Ποιμενάρχη μας ο Αρχιμ. Πατήρ Αγαθόνικος Βενετσάνος, εφημέριος του ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Ευρυτανίας Λαμίας. Στην πανηγυρίζουσα ιερά μονή στη Νεραϊδα ο πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα θα αρχίσει στις 4:00 το απόγευμα.

(*) Τη μ,νήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Νεκταρίου του εν Αιγίνη, Επισκόπου Πενταπόλεως και Ιεροκήρυκος Φθιώτιδος του Θαυματουργού ο οποίος εκοιμήθη το έτος 1920 θα εορτάσει η εκκλησία μας την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ Νικολάου θα τελεσθεί στον ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Λαμίας. Ο Ναός αυτός είναι ο μοναδικός ενοριακός στη Φθιώτιδα. Κατά τη διάρκεια των ακολουθιών ο Ποιμενάρχης μας θα τελέσει εις διάκονον χειροτονία του πατρός Παρθενίου Κουκούλη αδελφού της Ιεράς Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Αντινίτσης. Την Τετάρτη στις 6:00 το απόγευμα θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Ακολούθως θα ψαλλεί Ιερά Παράκληση στον Άγιο Νεκτάριο και τα Εγκώμια του Αγίου. Επίσης και τις δυο ημέρες θα τεθεί προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου το οποίο προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολή μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, το έτος 2009.   

(*) Μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ ἀρχίζουν καί πάλι οἱ καθιερωμένες ὁμιλίες τῆς Τετάρτης, πού πραγματοποιοῦνται ἀπό τόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο στόν Μητρο­πο­λι­τι­κό Ἱερό Ναό τοῦ Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου Λαμίας.Ἡ ὁμιλία θά ἀρχίζει ἀκριβῶς στίς 6 τό ἀπόγευμα καί διαρκεῖ μέχρι τίς 7. Πρό τῆς ὁμιλίας ψάλλεται ἀπό τούς Ἱερεῖς ἡ Ἱερά Παράκληση εἰς τήν Ὑπεραγία Θεοτόκο.Τό θέμα τῆς ὁμιλίας τῆς φετινῆς περιόδου εἶναι ἡ συνέχεια τῆς  ἑρμηνείας τοῦ βιβλίου τῶν Πράξεων τῶν Ἀποστόλων.Ἡ ἔναρξη τῶν ὁμιλιῶν θά γίνει τήν Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στίς 6 τό ἀπόγευμα. Καλείστε όλοι να συμμετάσχετε κάθε Τετάρτη στήν πνευματική αὐτή ἐκδήλωση τῆς ἑρμηνείας τοῦ Θείου Λόγου, ὑπό τοῦ ἰδίου τοῦ Ἐπισκόπου μας, ὁ ὁποῖος ἐκφράζει τήν διδασκαλία τῆς Ἐκκλησίας, ὡς διάδοχος τῶν Ἁγίων Ἀποστόλων καί ὁρατή κεφαλή τῆς τοπικῆς μας Ἐκκλησίας. Σχετική ἀνακοίνωση θα αναγνωσθεί στους ιερούς Ναούς της Λαμίας τήν Κυριακή 12 Νοεμβρίουπρό τῆς ἀπολύσεως τῆς Θ. Λει­τουρ­γίας.

  (*) Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος θα πραγ­μα­το­ποιήσει τον καθιερωμένο Ερανο της Αγάπης , για τις ανάγκες των ενδεών και πασχόντων αδελφών μας  την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Για τον σωστό συντονισμό του Εράνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος θα αποστείλει Εγκύκλιο, στις Ενορίες στην οποία δίνει οδηγίες στούς εφημερίους προκειμένου να διεξαχθεί και φέτος σωστά ο έρανος της αγάπης. Είναι γνωστό ότι η Ιερά Μητρόπολή μας χρόνια τώρα έχει οργανώσει σειρά δραστηριοτήτων μέσω των οποίων ανακουφίζει σε καθημερινή βάση τις πολλαπλές ανάγκες των εμπερίστατων αδελφών μας. Η Μητρόπολή μας παρά τις πε­ριο­ρισμένες οικονομικές δυνατότητές της, φροντίζει μέσω του Γενικού Φιλο­πτώχου Ταμείου της να ανακουφίζει τις ανάγκες εμπε­ρί­στα­των αδελφών μας και να ασκεί έργο φιλανθρωπίας και διακονίας. Το Ταμείο αυτό στηρίζεται εξ ολοκλήρου στην προσφορά αγάπης και φιλοτιμίας του λαού, αφού η Μητρόπολή μας δεν έχει κρατικές επιχορηγήσεις. Περιουσία της είναι το χριστεπώνυμο πλήρωμα που εμπιστεύεται το περίσσευμα της αγάπης του, στα χέρια της Εκκλησίας. Παράλληλα, τονίζεται πως η προσφορά όλων στον Έρανο Αγάπης αποτελεί έμπρακτη συμμετοχή στην απρόσκοπτη λειτουργία και παροχή υπηρεσιών από τα Ιδρύματα της Μητροπόλεως που απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων και συγχρόνως συνδράμει στην το­πι­κή κοινωνία με θέσεις εργασίας. Σε ό,τι αφορά τά Κέντρα Αγάπης, η προ­­σφορά τους σε συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη ανέρχεται σε  πολλές μερίδες φαγητού την ημέρα. Επίσης, τα φιλόπτωχα όλων των ενο­ριών βοηθούν όσους εχουν πραγματική ανάγκη. Ιδιαιτέρως κατά τίς ημέρες των Χριστουγέννων θα διανεμηθούν τρό­φι­μα και χρήματα για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας. Η εγκύκλιος για τον έρανο της αγάπης θα αναγνωσθεί στου Ναούς στις 12 Νοεμβρίου.

 

(*) Τη μηνιαία σύναξή τους θα  πραγματοποίησουν  οι εφημέριοι Λαμίας και περιχώρων την Παρασκευή 10 του μηνός. Οι ιερείς των Αρχιερατικών Περιφερειών Λαμίας, Λιανοκλαδίου, Υπάτης, Θερμοπυλών και Ροδίτσης, Στυλίδος και Πελασγίας  θα συγκεντρωθούν το πρωί  στην μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου όπου ο Σεβασμιώτατος θα  τους ενημερώσει για διοικητικά θέματα και θα τους δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για την φετινή διεξαγωγή του εράνου της αγάπης. Επίσης οι ιερείς θα προμηθευτούν τον φάκελο τους με το έντυπο ποιμαντικό υλικό. Τώρα για τις υπόλοιπες  Αρχιερατικές Περιφέρειες η μηνιαία σύναξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 του μηνός στις 9:00 το πρωί.

ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  

 (*) Επανερχόμαστε αγαπητοί ακροατές στις μεγάλες εορτές των επόμενων ημερών. Εορτή της συνάξεως των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Αγίων ασωμάτων και ουρανίων ταγμάτων αύριο και στην Ιερά Μητροπολή μας πανηγυρίζουν οι ενοριακοί Ιεροί Ναοί Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μαρτίνο, στα Μάρμαρα και  στο χωριό Πιτσιωτά. Λαμπρός θα είναι ο εορτασμός στις παλαιές Ιερές Μονές Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Νεράιδα και στις Κομποτάδες όπου στο μοναστήρι της Νεραιδος όπως προαναφέραμε θα τελεσθεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Με λαμπρότητα όμως θα εορτασθούν οι Ταξιάρχες και στις Μονάδες Καυσίμων Ραχών και Αεροπορίας Μοδίου όπου θα τελεσθούν πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και Δοξολογία. Την παραμονή ο εσπερινός στην μονάδα καυσίμων Μοδίου θα αρχίσει στις 6:00 το απόγευμα.

Στην πόλη της Λαμίας πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο του Ταξιάρχη Μιχαήλ της ενορίας Αγίου Βασιλείου στο Σταθμό Λιανοκλαδίου όπου υπάρχει Ιερά εικόνα του Ταξιάρχη αντίγραφο της εικόνος από το μεγάλο Ιερό Προσκύνημα στο Μανταμάδο Μυτιλήνης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού στις 6:00 το απόγευμα θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και στη συνέχεια ιερά Παράκληση στους Αρχαγγέλους. Την Τετάρτη το πρωί Ορθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και στις 5:00 το απόγευμα μεθέορτος εσπερινός. Σας θυμιζουμε ότι τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου τελέσθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου το 2010 και βρίσκεται εντός του πνευματικού κέντρου.

Στην Ιερά Μητροπολή μας πανηγυρίζει ακόμα ο κοιμητηριακός ιερός ναός της Μακρακώμης.

 (*) Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ θα τελεσθεί σήμερα στις Ιερές Μονές Γενεσίου της Θεοτόκου Δαμάστας, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων και στον ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παλαιοκερασιάς Στυλίδος. Στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Δαμάστας η Ιερά Αγρυπνία θα αρχίσει στις 8:00 το βράδυ και θα τελειώσει στις 2:00 το πρωί. Στο μοναστήρι Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων θα αρχίσει στις 10:30 το βράδυ και στον ιερό Ναό της Παλαιοκερασιάς στις 9:00 το βράδυ και θα τελειώσει στις 12:30 μετά τα μεσάνυκτα.

(*) Την Πέμπτη εορτή του Αγίου Νεκταρίου όπως αναφέραμε στις εκκλησιαστικές μας ειδήσεις πανηγυρίζει λαμπρώς ο ενοριακός ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου Λαμίας όπου θα τελεσθεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία με εις διάκονον χειροτονία. Πανηγυρίζουν ακόμα το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου της Ιεράς Μονής Αγίου Βλασίου Στυλίδος, το εκκλησάκι του Αγίου που βρίσκεται στο Ασπρονέρι, παραπλεύρως της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας και το προσκυνητάρι του Αγίου Νεκταρίου της ενορίας Αγίων Αποστόλων Παγκρατίου στην οδό Πιθίας

Στο Ιερό παρεκκλήσιο του αγίου Νεκταρίου στην Ελάτεια αύριο στις 5:30 το απόγευμα θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Το Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Αρχιμ. πατήρ Δημήτριος Ζελιαναίος, εφημέριος του ιερού Ναού Οσίου Σεραφείμ Ζελίου.Την Πέμπτη το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Και τις δυο ημέρες θα τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου το οποίο φυλάσσεται στον Ναό του αγίου Δημητρίου.

(*) Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου θα τελεσθεί την Πέμπτη το βράδυ στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Δίβρης. Η Αγρυπνία θα αρχίσει στις 8:00 το βράδυ και θα τελειώσει στη μια παρά τέταρτο (στις 12:45) μετά τα μεσάνυκτα.

(*) Η καθιερωμένη Ιερά Αγρυπνία της Παρασκευής για την πόλη της Λαμίας θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Aγίων Αποστόλων Παγκρατίου. Η ιερά Αγρυπνία θα αρχίσει στις 9:00 το βράδυ και θα τελειώσει γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυκτα.

  (*) Το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας των Βαρδατών παραμένει ανοικτό για τους προσκυνητές και κατά τους χειμερινούς μήνες. Είναι ανοικτό κάθε Δευτέρα 3:00 το μεσημέρι με 6:00 το απόγευμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το προσκύνημα  προσφάτως ανακαινίσθηκε εκ βάθρων.Εγινε η μαρμαρόστρωση του δαπέδου του Ναού,επιδιόρθωση πλακόστρωσης του προαύλιου χώρου, αποκάλυψη και αποκατάσταση του βράχου στη φυσική του κατάσταση, αντικατάσταση της κεραμοσκεπής, νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, επισκευή παραθύρων και θυρών και ελαιοχρωματισμοί σε όλους τους χώρους. Μια επίσκεψη στο  ιστορικό και όμορφα ανακαινισμένο προσκύνημα θα μας ενισχύσει  πνευματικά αφού θα λάβουμε την ευλογία της Παναγίας της Προυσσιώτισας.

(*) Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει η ενορία της Αγίας Αικατερίνης Αχινού την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Οι προσκυνητές θα αναχωρήσουν από τον Αχινό στις 11:00 το πρωί και θα μεταβούν στον ιερό ναό των Αγίων αναργύρων Νέας Ιωνίας όπου αυτές τις ημ’έρες φιλοξενείται η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου από το Αγιο Ορος και συγκεκριμένα από την ιερά  μονή Βατοπεδίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 22380 – 31410.

  (*) Συνεχίζουμε με ενοριακές εκδρομές. Προσκυνηματική εκδρομή θα πραγματοποιήσει η ενορία Αγίου γεωργίου Λαμίας την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λάρισας όπου θα φιλοξενηθεί η Τιμία Ζώνη της Παναγίας από το Αγιο Ορος καθώς και στην ιερά μονή Ιωάννου του Θεολόγου Ζάρκου Τρικάλων του 18ου αιώνος. Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας καλέστε στο τηλέφωνο 22310 43 4 66.

 (*) Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή θα πραγματοποιήσει η ενορία της Αγίας Παρασκευής Νέας Αμπλιανης Λαμίας τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου σε προσκυνήματα της ιεράς Μητροπόλεως πατρών. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι προσκυνητές θα επισκεφθούν αρχικά τον ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα πολιούχο πατρών. Η εκκλησία αυτή είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και η τρίτη μεγαλύτερη βυζαντινού ρυθμού στα Βαλκάνια. Ακολούθως θα μεταβούν στην ιερά μονή Γηροκομείου μία από τις αρχαιότερες Μονές της Ελλάδος του 10ου αιώνος.  Η τιμή συμμετοχής είναι 25 ευρώ.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Ναού 22310 – 24961.

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

(*) Ο Εξωραϊστικός- Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας λειτουργεί την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο:  «Ρουμελιώτες Αγωνιστές του 1940″ με φωτογραφίες του αρχείου του Συλλόγου στον επιβλητικό χώρο του ισόγειου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας! Η έκθεση Φωτογραφίας είναι επισκέψιμη μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι, από Δευτέρα έως Παρασκευή!

Εδώ ολοκληρώσαμε το σημερινό ενημερωτικό μας δελτίο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...