165

Ραδιοφωνικό Δελτίο

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

1293

Ημερομηνία έκδοσης: 

Παρασκευή, 25 Αύγουστος, 2017

Παρασκευή 25 Αυγούστου  σήμερα και η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τίτου, πρώτου επισκόπου Κρήτης. Σήμερα εορτάζουμε και την ανακομιδή του ιερού λειψάνου του αποστόλου Βαρθολομαίου. Τη μνήμη του αγίου μάρτυρος Σάβα και των εν αγίοις πατέρων ημών Μηνά, Επιφανίου, Ιωάννου του Καππαδόκη, Γενναδίου του σχολαρίου, πατριαρχών Κων/πόλεως.

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

(*) Θερμά συγχαρητήρια και τις πατρικές του ευχές απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος σε όλους τους μαθητές της Φθιώτιδος, οι οποίοι κατάφεραν μετά από την δοκιμασία των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων να εισαχθούν σε ανώτατα και σε ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

          Επίσης ο Ποιμενάρχης μας εύχεται συγχαρητήρια στους γονείς και εκπαιδευτικούς για την στήριξη την οποία παρείχαν στους μαθητές καθώς επίσης και σε όλα εκείνα τα παιδιά που δεν κατάφεραν παρά την προσπάθειά τους  να εισαχθούν σε κάποιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Τριτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως.

          Ο Σεβασμιώτατος εύχεται στους νέους φοιτητές να έχουν μια καλή και ευλογημένη σταδιοδρομία και τους προτρέπει  να επιδείξουν ζήλο στη νέα πορεία που ανοίγεται μπροστά τους στον τομέα της γνώσεως και της πνευματικής διευρύνσεως τους, ευχόμενος παντοτινή και αδιάλειπτη την προστασία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου.

(*) Με ιδιαίτερη ευλάβεια θα  θα εορτάσουμε το Σάββατο και την Κυριακή  27 Αυγούστου την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Θαυματουργού. Εορτάζουν τα Ιερά παρεκκλήσια της ενορίας των Αγίων Θεοδώρων που βρίσκεται στην οδο Παπαποστόλου και το παρεκκλήσιο της ενορίας Παναγίας Δεσποίνης στους πρόποδες του Κάστρου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού στο Ιερό Παρεκκλήσιο στην οδό Παπαποστόλου ο Πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία θα αρχίσει το Σάββατο  στις 7:00 το απόγευμα. Το Θείο λόγο θα κηρύξει ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμος Νεραντζής. Να σημειώσουμε πως και τις δύο ημέρες οι ιερείς θα ευλογούν ανα τακτά χρονικα διαστήματα τις Φανουρόπιτες που θα προσφέρουν οι πιστοί. Την  Κυριακή  το πρωί στις 7:00 θα αρχίσει ο Όρθρος και εν συνεχεία  πανηγυρική ΑρχιερατικήΘεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου.

Όπως προείπαμε αγαπητοί ακροατές την Κυριακή  27 Αυγούστου πανηγυρίζει και το ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου της ενορίας Παναγίας Δεσποίνης το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του Κάστρου Λαμίας στο τέρμα της οδού Λαχανά στην συνοικία Νέας Σφαίρας. Το πρόγραμμα του εορτασμού είναι το εξής: Το Σάββατο  στις7:00 το απόγευμα θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία Την Κυριακή  27 Αυγούστου στις 7:00 το πρωί θα αρχίσει ο όρθρος και εν συνεχεία η πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα στις 7:00 θα τελεσθεί Ιερά παράκληση στον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Φανούριο. Κατά την διάρκεια των εορτασμών θα τεθεί παλαιά ολόσωμη ιερά  εικών του αγίου που φυλάσσετε στον Ιερό  Ναό της Ενορίας. Η πρόσβαση στο Ιερό παρεκκλήσιο για τους προσκυνητές γίνεται ως εξής: από την οδό Εκκλησιών, στην διαστάυρωση της οδού Λαχανά η ανάβαση γίνεται από σκάλες. Από την οδό Καραισκάκη στην διαστάυρωση της όδου Ιπποκράτους, από τις οδούς Μαλιέων και Λαχανά η ανάβασις γίνεται και με αυτοκίνητο και τέλος από τονμ περιφερειακό δρόμο του Κάστρου στο ύψος του Μητροπολιτικού παρεκκλησίου υπάρχουν σκάλες που οδηγούν στον άγιο Φανούριο. Παρακαλούνται οι φιλακόλουθει χριστιανόι να προσέλθουν για να τιμήσουν τον Μεγαλόμάρτυρα Άγιο Φανούριο. Ας αναφέρουμε λίγα ιστορικά στοιχεία για το ιερό Παρεκκλήσιο: Μέχρι το έτος 1978, στη θέση όπου υπάρχει σήμερα το Ιερό  Παρεκκλήσιο του  Αγίου Μεγαλομάρτυρα Φανουρίου (τέρμα οδού Λαχανά & άνωθεν Ιερού Παρεκκλησίου του  Αγίου Μεγαλομάρτυρα Μηνά), προϋπήρχε παλαιό εικονοστάσιο αφιερωμένο στον Άγιο. Τούτο δε αποδεικνύεται και από την κατασκευή του κτίσματος το 1978, καθώς εντός του Ιερού Βήματος η Αγία Τράπεζα βρίσκεται επί της θέσεως όπου το παλαιό Εικονοστάσιο. 

          Το έτος 1978, ευλαβείς πιστοί της πόλεως, προχώρησαν στην ανοικοδόμηση του Ιερού Παρεκκλησίου(όπως το βλέπουμε σήμερα),  με βάση το προϋπάρχον Ιερό Εικοινοστάσιο  και περιλαμβάνει μεγάλο μακρόστενο προαύλιο &  βοηθητικούς χώρους, περιβάλλεται από πεύκα, κυπαρίσσια και βαγιές, με πανοραμική θέα μεγάλου τμήματος της πόλεως, της κοιλάδας του Σπερχειού και του Καλλίδρομου Όρους.Έτσι το Ιερού Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου της Ενορίας «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΗΣ», εκτός από χώρος προσευχής & λατρείας του Θεού, καθίσταται (λόγο της θέσης του), χώρος γαλήνης και ψυχικής ηρεμίας.

          Παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Άγιο Φανούριο τον Θαυματουργό υπάρχει και στην Νέα Υπάτη και ανοίκει στην ενορία των Λουτρών Υπάτης. Ο πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία θα τελεσθεί το Σάββατο  στις 7:00 το απόγευμα στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Λουτρά Υπάτης. Την Κυριακή το πρωί  το πρωί θα τελεσθεί Πανηγυρικός όρθρος και Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στο Ιερό παρεκκλήσιο. Το απόγευμα της Κυριακής στις 7:00 στι Ιερά Παρακλήσσιο θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση στον Άγιο.

(*) Την Τρίτη29 Αυγούστου η Αγία μας Εκκλησία τιμά τη μνήμη της αποτομής της Τιμίας κεφαλής του Αγίου, ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου. Στην Ιερά Μητροπολή μας πανηγυρίζουν οι ενοριακοί Ιεροί Ναοί στα χωριά  Μάζι, Δριμαία,  Σκάρφεια, Λαδικού και Τσούκα.

          Στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου στη Λαδικού ο Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία θα αρχίσει την Δευτέρα στις 7:00 το απόγευμα. Εν συνεχεία θα ακολουθήσει Ιερά Λιτανεια της Εικόνος του Αγίου στους δρόμους του χωριού και την κυριώνυμο ημέρα θα τελεσθεί στις 7:00 το πρωί Όρθρος και  η Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία.

 Ιερό παρεκκλήσιο αφιερωμένο στην αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου υπάρχει και στην Ενορία της Παναγίας Δεσποίνης Λαμίας στην οδό Μίνωος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθιών ο Πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία θα τελεσθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 7:00 το απόγευμα. Την Τρίτη  29 Αυγούστου στις 7:00 θα αρχίσει ο όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα στις 7:00 θα ψαλλεί ο Παρακλητικός Κάνων στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομμο. Η πρόσβαση στο Ιερό Παρεκκλήσιο γίνεται ως εξής: από την οδό Εκκλησιών μετά τον Ιερό Ναό Παναγίας Δεσποίνης στην διασταύρωση της οδόυ Μίνωος η ανάβασις γίνεται από δρομίσκο και σκάλες, από τον Περιφερειακό Δρόμο του Κάστρου υπάρχουν σκάλες από την Παναγία Αρχοντική που οδηγούν στο Ιερό Παρεκκλήσιο.

Ιερό παρεκκλήσιο στον άγιο Ιωάννη υπάρχει και στην Παραλία Ραχών. Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού ο Πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία θα αρχίσει στις 7:15 την Δευτέρα το απόγευμα. Την Τρίτηανήμερα της Εορτής θα τελεσθεί ο όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 Επίσης Ιερό Παρεκκλήσιο Αφιερωμένο στην Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Προφήτου Προδρόμμου και Βαπτιστού Ιωάννου υπάρχει και στην Ενορία Αγίας Κυριακής Παραλίας Λιβανατών στην Θέση «Πάτι». Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού την Δευτέρα στις 6:00 το απόγευμα θα τελεσθεί Πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία, θα ακολουθήσει περιφορά της Ιεράς Εικόνας και εν συνεχεία θα προσφερθεί δωρεάν νηστίσιμο παραδοσιακό φαγητό σε όλους τους εορταστές. Την Κυριώνυμο ημέρα θα τελεσθεί στις 7:00 το πρωί όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

(*) Η ανακοίνωση που ακολουθεί είναι από το γραφείο αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως.Η Αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης που απορρέει από τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, ο οποίος δια της λογχευθείσης πλευράς Του επί του Τιμίου Σταυρού ζωογονεί με το Πανάγιο Αίμα Του, κάθε άνθρωπο που μεταλαμβάνει σε κάθε Θεία Λειτουργία και μεταγγίζει την αληθινή Ζωή. Προέκταση της Θείας Οικονομίας  είναι η δική μας έμπρακτη εφαρμογή της αγάπης προς τον πλησίον. Δυστυχώς, όμως και εμείς οι Χριστιανοί που οφείλουμε να ομοιάσουμε με τον «Αιμοδότη» Χριστό μας, αδιαφορούμε και δεν δίνουμε ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους μας. Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος από το 2002 με πρωτοβουλία του Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου ίδρυσε την Τράπεζα Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως, με σκοπό την ενίσχυση της Αιμοληψίας της τοπικής μας κοινωνίας. Οι ανάγκες για αίμα σήμερα καλύπτονται οριακά. Στην προσπάθεια μας αυτή καλούμε όλους τους αιμοδότες, αλλά και όσους για πρώτη φορά θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή της τοπικής μας εκκλησίας, να προσέλθουν στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας (καθημερινά 9.00 το πρωί με 13.00 το μεσημέρι και απογεύματα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00 με 20.00 το βράδυ όπως και το Σάββατο 10.00-12.00 το μεσημέρι) και να προσφέρει για την Τράπεζα Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως. Υπεύθυνος είναι ο πατήρ Νικόλαος Κατσαρέλης, Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λαμίας.

(*)  Ο μήνας Αύγουστος αγαπητοί ακροατές είνα ο μήνας της Παναγίας. Πολλά και Ψυχωφελή  βιβλία για το Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, τα οποία πάντοτε μεν είναι χρήσιμα για τους ορθοδόξους χριστιανούς ιδιαιτέρως δε για τις Θεομητορικές εορτές, κορυφαία των οποίων είναι η κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

   Συγγραφεύς των βιβλίων είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και τα βιβλία αυτά είναι προϊόντα του σεβασμού  και της αγάπης του Ποιμενάρχου μας  προς το θεομητορικό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, που σκοπό έχουν να ενισχύσουν την πίστη του λαού εις το Πανάγιο Πρόσωπο της Παναγίας και να τιμήσουν επάξια Εκείνην που σκέπει, στηρίζει, και προστατεύει κάθε άνθρωπο που επικαλείται το όνομά της.   Τα βιβλία αυτά είναι ωφέλιμα,  κατάλληλα για να προετοιμάσουν τους πιστούς χριστιανούς για την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου.

   Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Ένθεον», το οποίο βρίσκεται στη γωνία  των οδών Χατζοπούλου και Σατωβριάνδου στην πλατεία Πάρκου στην Λαμία. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2231 0 36204.

Μερικά από τα βιβλία είναι τα εξής:

«Θεομητορικά Νεύματα»Περιέχει  18 εγκυκλίους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου μέσα από τις οποίες  διαπιστώνει κανείς, ότι με την Παναγία παίρνει νόημα η ζωή μας και αντιμετωπίζονται όλες οι αντιξοότητες, διότι Εκείνη έχει την δύναμη να μας λυτρώσει από τα δεινά, από τους πειρασμούς, από τα πάθη και από κάθε επιβουλή ορατών και αοράτων εχθρών.

«Αφιερώματα-Δημοσιεύματα στην Παναγία της Τήνου»

Μέσα στις 202 σελίδες του βιβλίου, ο αναγνώστης μπορεί να κατανοήσει  τι είναι εκείνο που καθιστά το Πανορθόδοξο και Παγχριστιανικό προσκύνημα της Ιεράς Νήσου  Τήνου,  κέντρο ζωής και κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Μαρτυρούνται  οι συχνές και ζωντανές εμφανίσεις της Παναγίας μας, η οποία διανέμει σε όλους τον πλούτο της αγάπης Της, που είναι μαγνήτης και  προσελκύει όλους τους πονεμένους και δοκιμαζομένους.

«Παναγία Θεοτόκος , στη Θεολογία, ζωή και παράδοση της Εκκλησίας μας».Πρόκειται για ομιλίες εγκρίτων Ιερέων και καθηγητών Θεολόγων, οι οποίες εκφωνήθηκαν   στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως μας για τον πανηγυρισμό του Ιωβηλαίου έτους 2000, το οποίο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ανεκήρυξε έτος της Θεοτόκου.

«Θεοτόκος, Ευαγγέλιον χαράς»       Ένα βιβλίο του μακαριστού Μητροπολίτου Χαλκίδος κυρού Νικολάου Σελέντη.

Μέσα στις 225 σελίδες του βιβλίου, αποπνέει η χάρις των λόγων, προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτοκου,  τους οποίους εξεφώνησε ο μακαριστός Μητροπολίτης Χαλκίδος κυρός Νικόλαος, ως Ιεροκήρυξ του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, ιδιαιτέρως κατά τις παρακλήσεις του δεκαπενταυγούστου. Είναι κηρύγματα γραμμένα με προσευχή και δάκρυα από τον ταπεινό και πράο μακαριστό Νικόλαο. Είναι ομιλίες καρδιακές ενός Αγίου Κληρικού, βγαλμένες μέσα από ψυχή πιστεύουσα, και ποθούσα τον Κύριο.

«Η Παναγία της Τήνου, Ιστορία και Τέχνη»

Το βιβλίο αυτό εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί σε Τέταρτη έκδοση. 

Χωρισμένο σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας,  διηγείται την Ιστορία του οράματος της Οσίας Πελαγίας, της ευρέσεως της Αγίας Εικόνος, της κλοπής και της επανευρέσεως, της ανοικοδομήσεως του Ναού, των θαυμάτων καθώς  επίσης περιγράφει τους  σκοπούς και τα έργα του Ιερού Ιδρύματος από το 1823 έως σήμερα.Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζεται η τέχνη όπως εκφράζεται και εκτίθεται στα Μουσεία του Ιερού Προσκυνήματος.

Το βιβλίο αυτό βοηθά τους αναγνώστες να γνωρίσουν το «Ιερόν Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου», το οποίο έλκει όλους τους πιστούς απανταχού της γης, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες, προβληματίζει τους δύσπιστους και γεμίζει την ψυχή με δέος και έκσταση για το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΑΠΟ ΤΙΣ  ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

(*) Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Ταράτσα τελείται Θεία Λειτουργία κάθε Σάββατο από τις 7:00 το πρωί έως τις 9:15. Επίσης Θεία Λειτουργία τελείται το Σάββατο στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Καλυβίων και στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό της Παναγίας της Ξηριώτισσας.

(*) Την Κυριακή 27 Αυγούστου η Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Ευρυτανίας θα τιμήσει την Σύναξη πάντω των Ευρυτάνων Αγίων, μιας και οι κάτοικοι της Ενορίας έλκουν την καταγωγή τους από την ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου.

          Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού το Σάββατο στις 6:30 θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος. Στις 20:30 θα ψαλλεί Ιερά Παράκληση στους Ευρυτάνες Αγίους. Την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 7:00 το πρωί θα ξεκινήσει ο Όρθρος και εν συνεχεία η Πανηγυρκή Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας των ακολουθιών στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού θα προσφερθεί κέρασμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

 (*) Η ενορία της Αγίας Αικατερίνης Στυλίδος διοργανώνει τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στις 1 ,2 και 3 Σεπτεμβρίου στα νησιά Ανδρο και Τήνο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν σπουδαίους πνευματικούς προορισμούς και στα δυο αυτά κυκλαδίτικα νησιά.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον εφημέριο Αρχιμ.  πατέρα Μάξιμο Νικολόπουλο στο τηλεφωνο 69 34 10 82 00.

(*) Διήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην ιερά νήσο Τήνο θα πραγματοποιήσει η ενορία της Αγίας Παρασκευής Λαμίας στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου. Οι προσκυνητές θα επισκεφθούν το Ιερό προσκύνημα της Ευαγγελιστρίας, την Ιερά Μονή Κεχροβουνίου και θα κάνουν το γύρο του νησιού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 22310 24961 και 69 065 85 011.

(*) Επίσης διήμερη προσκηνυματική στην ιερά νήσο Τήνο θα πραγματοποιήσει η ενορία των Αγίων Αποστόλων Λαμίας στις 18 &19 Σεπτεμβρίου. Οι προσκυνητές θα επισκεφθούν το Ιερό προσκύνημα της Ευαγγελιστρίας, την Ιερά Μονή Κεχροβουνίου και θα κάνουν το γύρο του νησιού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2231 0 23114.

(*) Τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή στα νησιά Ρόδο και Σύμη θα πραγματοποιήσει η ενορία Αγίων Θεοδώρων Αταλάντης από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα έχουν την ευκαιρία με τη βοήθεια ξεναγού να γνωρίσουν όλα τα θρησκευτικά προσκυνήματα και τους αρχαιολογικούς χώρους των όμορφων αυτών νησιών. Η τιμή συμμετοχής είναι 275 ευρώ με τα οποία καλύπτονται όλα τα έξοδα. Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας καλέστε στα τηλέφωνα 22330 22 4 85, 69 73 83 82 75 και 69 46 34 00 17.

Εδώ ολκληρώσαμε και την σημερινη Εκκλησιαστική σας ενημέρωση.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...