165

Κυκλοφορήθηκε ο Πέμπτος Τόμος τη Φθιωτικής Εκκλησιαστικής Φωνής

Ημερομηνία έκδοσης: 

Μάρτιος, 2019

Τόπος έκδοσης: 

Αριθμός φύλλου: 

5ο

Κυκλοφορήθηκε από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ο πέμπτος τόμος της Εφημερίδος «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή», που περιλαμβάνει όλα τα φύλλα της τετραετίας 2015-2018 και αριθμεί 368 σελίδες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή και τη δράση της Ιεράς Μητροπόλεως και κυρίως με κείμενα ιστορικού, ποιμαντικού, πολιτιστικού, θεολογικού και ενημερωτικού περιεχομένου.

           Όπως και στους τέσσερις προηγούμενους τόμους, έτσι και στον πέμπτο πρόσφατο τόμο, καταγράφεται η πορεία της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος σε όλες τις δραστηριότητές της και σε όλες τις ενορίες και τα Μοναστήρια. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει στα χέρια του μια αξιόπιστη πηγή για να καταγράψει την ιστορία όχι μόνο της τοπικής μας Εκκλησίας αλλά και της Φθιώτιδος γενικότερα.

          Το κύριο άρθρο της πρώτης σελίδος γραμμένο κάθε φορά από τον Σεβασμιώτατο, δίδει το στίγμα της Μητροπόλεως, διαμορφώνει την ταυτότητά της και χαράζει τη γραμμή της τοπικής μας Εκκλησίας σε θέματα που απασχολούν την σύγχρονη κοινωνία. Κάθε δεκαεξασέλιδο είναι μεστού περιεχομένου που καθιστά την απλή εφημερίδα μας ευχάριστη και ευανάγνωστη.

          Το έντυπο αυτό δεν επιδιώκει να εντυπωσιάσει τους αναγνώστες , αλλά να τους προσφέρει ενημέρωση και κατάρτιση. Η εφημερίδα εκπληρώνει τον προορισμό της και συν Θεώ,  η Ιερά Μητρόπολις θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο να επικοινωνεί με τον ευσεβή λαό της, ο οποίος κάθε φορά προμηθεύεται από τους Ιερούς Ναούς μας και τις Ιερές Μονές την «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή» και χαίρει δια την παρουσία της Μητροπόλεώς μας και για τα καλά της έργα.

          Ο πέμπτος τόμος της «Φθιωτικής Εκκλησιαστικής Φωνής» διατίθεται από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως ΕΝΘΕΟΝ Σατωβριάνδου και Χατζοπούλου γωνία στην πλατεία Πάρκου στην Λαμία  και τιμάται 10 ευρώ.

          Τηλέφωνο επικοινωνίας 22310 36204.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness