165

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Βαφειαδάκειο από τον Σεβασμιώτατο

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος, 2022 - 13:45

Αναδημοσίευση από τον επίσημο ιστότοπο του Βρεφονηπειακού Σταθμού – Νηπαιγωγείου «Βαφειαδάκειο»

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού - Ιδιωτικού Συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου Βαφειαδάκειο, ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, Προεδρεύων του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Πρωτ. π.Νικόλαος Γιαννακίδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, παιδιά και γονείς.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων – Καματερού κ.Σταύρος Τσίρμπας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Παναγιώτης Σίσκος, Καθηγητής Περιβαλλοντικής Χημείας, Διευθυντής του Βαφειαδακείου Ιδρύματος, η κυρία Ελένη Νασέλου, Κοινωνική Λειτουργός της Ι.Α.Αθηνών και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του σχολείου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, αφού μετέφερε τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την εξαίρετη εργασία που προσφέρουν και τόνισε την σημασία που πρέπει να δίνεται στην αγωγή από την προσχολική ηλικία την μετέπειτα, ολοκληρωμένη και υγιή ανάπτυξη των παιδιών.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness