165

Εγκαίνια της Lamiaexpo 2022 από τον Σεβασμιώτατο

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος, 2022 - 21:30

Τον Αγιασμό των Εγκαινίων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας «Lamiaexpo 2022» τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παρουσία σύσσωμης της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της Στερεάς Ελλάδος.

          Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του χαρακτηριστικά ανέφερε:

          «Αιρετοί και κληρωτοί εκπρόσωποι της πολιτείας, όλων των βαθμών διακονίας, όλα τα όμορφα χρώματα της ζωής, που συγκροτούν την πολυχρωμία της Έκθεσης Λαμίας, την πολυχρωμία αυτής της συνάντησης, η οποία μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε μία επανεκκίνηση, μια επανεκκίνηση ενότητος, ανεβασμένης Στερεοελλαδίτικης ψυχολογίας, διαλόγου, σύνθεσης, συνεργασίας, επικοινωνίας. Χωρίς αυτά δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη. Ελπίζω να μην διαφωνεί κανείς. Καλή επιτυχία!»

          Μετά τους χαιρετισμούς, ο Σεβασμιώτατος και οι επίσημοι πραγματοποιήσαν επισκέψεις σε διάφορα περίπτερα της Έκθεσης, καθώς και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, στο οποίο θα  διατίθενται μοναστηριακά προϊόντα, καθώς και βιβλία.

          Την προσεχή Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο, εντός των χώρων της Εκθέσεως, θα πραγματοποιηθεί Εσπερίδα με θέμα: «Ο Τουρισμός στην Στερεά Ελλάδα. Τα είδη & οι Προοπτικές» με εκλεκτούς ομιλητές, όπως οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Χαλκίδος  κ. Χρυσόστομος και Θηβών κ. Γεώργιος, ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών,  καθώς και ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Χρήστος Καραγιάννης και ο Επίκουρος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Λάμπρος Μπαμπαλιούτας, με συντονιστή τον Άγιο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness