165

Το ευχαριστώ του Σεβασμιωτάτου στην Ελληνική Αστυνομία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 20 Οκτώβριος, 2021 - 14:15

Τον προστάτη της Άγιο Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο εόρτασε το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας με Επίσημη Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών,  στην οποία παρέστη ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Δημήτριος Φούρλας,   οι Αξιωματικοί , Υπαξιωματικοί, καθώς και τα λοιπά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας της Περιφερειακής Διευθύνσεως Στερεάς Ελλάδος και της Αστυνομικής Διευθύνσεως Φθιώτιδος.

          Προ της απολύσεως, ο Προϊστάμενος του Γραφείου ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Αστυνομίας στη Στερεά Ελλάδα Αστυνόμος Σταύρος Κουτουλογένης, ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

          Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών, ευχήθηκε πατρικώς και εγκαρδίως, προς όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας:

          «Εύχομαι ο Άγιος Αρτέμιος, ο Προστάτης του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας να σας χαρίζει υγεία, δύναμη και ευσυνειδησία στην επιτέλεση του καθήκοντος, διότι η επιτέλεση του καθήκοντος είναι  χρέος προς τον άνθρωπο, χρέος προς την πατρίδα και χρέος προς το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο έχετε την τιμή να διακονείτε.

          Μετά από δύο χρόνια στην Φθιώτιδα και  έχοντας αποτιμήσει πρόσωπα και καταστάσεις, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στρατηγό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, στον Ταξίαρχο Διοικητή της Φθιώτιδος και σε όλα τα στελέχη του Σώματος για την διακριτική, λεπτή και συνετή διαχείριση ιδιαίτερα των μέτρων της υγειονομικής κρίσης, που συνετέλεσαν,  ώστε να μπορέσουμε να διαβούμε αξιοπρεπώς και με κοινωνική ειρήνη, συνοχή και ασφάλεια αυτή την δύσκολη περίοδο, αλλά και για το γεγονός ότι με ευαισθησία και αγάπη είστε κοντά στο έργο της τοπικής Εκκλησίας και ιδιαίτερα στην διακονία των πτωχών και αδυνάτων και ιδίως των παιδιών. Σας ευχαριστώ,  Στρατηγέ μου, δημόσια και ενώπιον κλήρου, αρχόντων και λαού και παρακαλώ να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μου σε όλους τους συναδέλφους σας και σε αυτούς κυρίως που αυτή την ώρα είναι στην μάχη, στην πρώτη γραμμή, διώκοντας το έγκλημα, διευκολύνοντας την κοινωνία, ρυθμίζοντας την έννομη τάξη και περιφρουρώντας το δημοκρατικό πολίτευμα.

            Χρόνια πολλά και ευλογημένα».

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness