165

Ευλογία Βασιλόπιτας του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λαμίας δίπλα στο ποτάμι του Ξεριά

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 16 Ιανουάριος, 2022 - 23:45

Την Βασιλόπιτα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λαμίας ευλόγησε σήμερα το μεσημέρι μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

          Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο παλαιό υδραγωγείο της Λαμίας στην περιοχή της Ταράτσας σε ένα καταπληκτικό καταπράσινο φυσικό περιβάλλον στις όχθες του ποταμού Ξεριά, λίγα μόλις μέτρα από τα Γαλανέικα Λαμίας.

          Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικά η νέα χρονιά που ανέτειλε να φέρει σε όλους υγεία, αισιοδοξία, ελπίδα και χαρά, ενώ ευχαρίστησε από καρδιάς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου και όλα τα μέλη, που στο πλαίσιο της ποιμαντικής του μέριμνας και ουσιαστικής επικοινωνίας με όλους ανεξαιρέτως τους Συλλόγους και τους ανθρώπους της Φθιώτιδος, του απέστειλαν αυτή την τιμητική πρόσκληση, να ευλογήσει την Βασιλόπιτα και να παραστεί στις πρώτες ορειβατικές και περιπατητικές εξορμήσεις του Ε.Ο.Σ. Λαμίας για το νέο έτος 2022.

          Στην τελετή παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή και Στυλίδος κ. Βιργινία Στεργίου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαμιέων καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων του τόπου.

          Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness