165

«Γνωρίζεις τον εαυτό σου;» Νέα εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) από τον Άγιο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 11 Ιανουάριος, 2022 - 14:00

«Γνωρίζεις τον εαυτό σου;» Με αυτό τον τίτλο και με την πατρική και ευλογία του σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, από την προσεχή Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 μέσα από τα ερτζιανά του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως (89, 4 Fm) και μέσω διαδικτύου στις 13:00 μ.μ. αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σταθμού μας,  θα ξεκινήσει η μετάδοση της εκπομπής,  την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος.

          Μέσα από την εκπομπή διάρκειας μίας ώρας,  ο π. Εφραίμ αναλύει σύγχρονα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία ταλαιπωρούν το σημερινό άνθρωπο και τα οποία θεραπεύει η εν Χριστώ πνευματική ζωή.

          Ο π. Εφραίμ, επί έτη συνεργάτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και της «Πειραϊκής Εκκλησίας», έρχεται τώρα με την εκπομπή του αυτή να εμπλουτίσει και το τοπικό πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

          Οι ακροατές μπορούν να παρακολουθούν την εκπομπή, καθώς και όλο το πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως καθ΄όλο το 24ωρο και  από το διαδίκτυο μέσω της Ιστοσελίδος www.imfth.gr, αλλά και μέσα από τους Ιστοτόπους www.eradio.gr  και www.live24.gr.

Εκ του Ραδιοφωνικού Σταθμού

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...