165

Η «Εκκλησία του Δήμου» κοντά στους συμπολίτες μας

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 23 Δεκέμβριος, 2021 - 21:00

Ο Δήμος Λαμιέων στηρίζει στηρίζει τις κοινωνικοπρονοιακές δομές της Μητροπόλεως Φθιώτιδας

Το Σύμφωνο Συνεργασίας, το οποίο υπεγράφη μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και του Δήμου Λαμιέων υπό τον διακριτικό τίτλο «Εκκλησία του Δήμου», άρχισε να αποδίδει καρπούς και να ανακουφίζει εκατοντάδες αδελφούς μας, που αυτές τις ημέρες στερούνται βασικών αγαθών ή αντιμετωπίζουν δυσκολίες βιοπορισμού.

 Ενόψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων στα Ενοριακά Κέντρα Αγάπης, στην Μαθητική Εστία και στις κοινωνικοπρονοιακές δομές της Μητροπόλεως μας, προσφέρθηκαν εκ μέρους του Δήμου Λαμιέων εκατοντάδες κιλά κρέατος, (μοσχάρι και κοτόπουλο), πολλά τσουβάλια με πατάτες, καθώς και μήλα, καλύπτοντας τις ανάγκες εκατοντάδων αδελφών μας.

Σε δήλωσή του προς τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως (89,4 Fm) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Η στρατηγική επιλογή να συνεργαστούμε θεσμικά, ουσιαστικά και συστηματικά σε πολυεπίπεδες κοινές δράσεις με γνώμονα τον πολίτη αποδίδει ήδη πολύ σημαντικούς καρπούς. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο και εύχομαι τόσο στον ίδιο, όσο και στους συνεργάτες του καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, καλή δύναμη και ο Θεός να μας αξιώνει σε πολλές τέτοιες ευλογημένες συνέργειες και συνεργασίες».

 Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος αντίστοιχα δήλωσε :

«Έχουμε χρέος, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, το επιβάλλει η ανθρωπιά μας και το μήνυμα αγάπης των Χριστουγέννων. Στηρίζουμε το πολύτιμο έργο της Μητροπόλεώς μας και συνεργαζόμαστε προς ανακούφιση οικογενειών που έχουν ανάγκη, ώστε τα Χριστούγεννα να είναι μια γιορτή χαράς για όλους. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Συμεών, που είναι πάντα άγρυπνος και αρωγός στις ανάγκες των αδελφών μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους συμπολίτες μας με υγεία και αγάπη».

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...