165

Η «Γελαστή Φράουλα» στον Σεβασμιώτατο

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 20 Δεκέμβριος, 2021 - 00:00

Την χαρά και την ευτυχία του μηνύματος της Γέννησης του Χριστού σκόρπισαν για ακόμη μία φορά μικρά παιδιά στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου, στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία.

          Οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες του Βρεφονηπιακού – Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού «Γελαστή Φράουλα» μαζί με την Διευθύντρια και Ιδιοκτήτρια κ. Αθηνά Τσιάκα και τις δασκάλες τους επισκέφθηκαν, ενόψει των Χριστουγέννων, τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών στο γραφείο του, για να λάβουν την ευχή του και να ευχηθούν για τις ευλογημένες μέρες των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου τραγουδώντας και παίζοντας με τα τρίγωνά τους.

          Ο Σεβασμιώτατος άνοιξε την πατρική αγκαλιά του και ευλόγησε όλα τα παιδιά, ευχαριστώντας από τα βάθη της καρδιάς του για την επίσκεψή τους και τις όμορφες ευχές. 

          Την ευλογία συνόδευσαν γλυκίσματα και άλλα δώρα, ενώ τα παιδιά ξεναγήθηκαν από τον Διευθυντή του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» Δρ. Ανδρέα Ιωακείμ στο Αμφιθέατρο, στο ΚΔΑΠ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», στο Ωδείο και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό, όπου τα παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια αφιερωμένα στους αμέτρητους ακροατές και με όλη την δύναμη τους ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness