165

Ο Σεβασμιώτατος ευλογεί εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Σάββατο, 4 Ιούνιος, 2022 - 23:15

Σε πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις παραβρέθηκε σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς κοντά στα πνευματικά του παιδιά και να ευλογεί πατρικά κάθε συλλογική προσπάθεια συλλόγων και φορέων, που πραγματοποιούνται για το κοινό καλό. 

          Αρχικά ο Σεβασμιώτατος παραβρέθηκε στους Αγώνες Στίβου «Νίκη Μπακογιάννη», καθώς και στην απονομή βραβείων Πανελληνιονικών Αθλητών Στίβου 2021 και Επίλεκτων Αθλητών Κ16 και Κ18, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο της Καμαρίτσας στη Λαμία. 

          Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν της Ολυμπιονίκη Νίκης Μπακογιάννη, η οποία κατάγεται από την Φθιώτιδα.

          Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών σε δηλώσεις του προς τα Μ.Μ.Ε. χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Η Νίκη Μπακογιάννη είναι σπουδαία αθλήτρια και καύχημα για τον τόπο μας. Αποτελεί ένα πρότυπο για τα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού. Σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας έχουμε ανάγκη από πρότυπα. Στη ζωή είμαστε όλοι αθλητές. Και το μεροκάματο της καθημερινότητος είναι το κατεξοχήν άθλημα. 

          Χρειαζόμαστε τέτοιους σπουδαίους αθλητές και εκφράζω την χαρά μου που βρέθηκα σήμερα εδώ και ευλόγησα όλα τα παιδιά».

          Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Μοσχοχώρι, όπου στον χώρου του Πολιτιστικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε γιορτή από τα Παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού του Δήμου Λαμιέων του τμήματος Μοσχοχωρίου αφιερωμένη στους γονείς.

           Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές των ποδοσφαιρικών ομάδων ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ  και ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη της Λαμίας για τον τελικό αγώνα κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών Ποδοσφαίρου, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο στο Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο της Λαμίας και τον οποίο συνδιοργανώνουν η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964. 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness