165

Ο Σεβασμιώτατος στην καλοκαιρινή εορτή του Βαφειαδάκειου Νηπιαγωγείου

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 8 Ιούνιος, 2022 - 22:30

Αναδημοσίευση από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό - Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Ε.Φ.Τ. Αγίων Αναργύρων

Στις 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 7:30μ.μ. πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εορτή των τριών τμημάτων του Ιδιωτικού Συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου Βαφειάδακειον. Παρευρέθηκαν ο Σεβ. Μητροπ. Φθιώτιδος κ. Συμεών, προεδρεύων του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Αθηνών, Πανοσιολ. Αρχιμ. π.Βαρνάβας Θεοχάρης, ο Γενικός Διευθυντής του Γ.Φ.Τ. -Ι.Α.Αθηνών, Αιδεσιμ. Πρωτ. π.Βασίλειος Χαβάτζας, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα δημογραφικής πολιτικής και οικογένειας, αξιότιμη κυρία Μ. Συρεγγέλα, οι Βουλευτές, αξιότιμος κύριος Ι. Λοβέρδος και αξιότιμη κυρία Χ. Καφαντάρη, ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων–Καματερού κύριος Σ. Τσίρμπας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Αναργύρων-Καματερού, κύριος Α. Αθανασόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, κύριος Η. Ααποστόλου και κύριος Δ. Ζαλακούδης και η Κοινωνική Λειτουργός του Γ.Φ.Τ. και μέλος της Διοικ. Επιτροπής, κυρία Ελένη Νασέλου.

Η χαρά όλων ήταν πολύ μεγάλη, που έπειτα από δύο χρόνια καραντίνας καταφέραμε όλοι μαζί να απολαύσουμε τα μουσικοχορευτικά δρώμενα των παιδιών.

Η γιορτή άνοιξε με το καλωσόρισμα προς όλους τους σεβαστούς προσκεκλημένους και τους αγαπητούς γονείς, από τον Πρόεδρο της Διοικ. Επιτροπής, του Ιδιωτικού Συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου Βαφειαδάκειο, Πρωτ. π. Νικόλαο Γιαννακίδη. Στη συνέχεια ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Αθηνών, μετέφερε τις ευλογίες και τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄.

Ακολούθησε ο λόγος του Σεβ. Μητροπ. Φθιώτιδος κ. Συμεών, προεδρεύοντος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη.

Ο Σεβ. αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο του νηπιαγωγείου, ο οποίος βασίζεται στην αγάπη και στην ελευθερία και προετοιμάζει τα παιδιά για όλες τις μάχες που έχουν να δώσουν στη ζωή τους. Τόνισε ότι η εκκλησία στο σύνολό της πηγαίνει πάντα μπροστά και καλεί και τους άλλους να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν, η Υφυπουργός κυρία Μ. Συρεγγέλα και ο Δήμαρχος κύριος Σ. Τσίρμπας.

Η εορτή ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης με την απονομή των αναμνηστικών στα νήπια.

Τέλος η βραδιά έκλεισε για μικρούς και μεγάλους με κεράσματα, κέφι και πολύ χορό.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness