165

Ο Σεβασμιώτατος στην Θεατρική Παράσταση «Πρόσεχε, τι… εύχεσαι»

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 12 Δεκέμβριος, 2021 - 22:00

Την Παιδική Θεατρική Παράσταση με τίτλο: «Πρόσεχε, τι… εύχεσαι» της Θεατρικής Ομάδος «La Famiglia», η οποία φιλοξενείται από χθες στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, παρακολούθησε σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

Αρκετοί γονείς με τα παιδιά τους κάθε ηλικίας και τηρώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, προσέρχονται στο φιλόξενο Αμφιθέατρο της Μητροπόλεως μας στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο στη Λαμία για να παρακολουθήσουν την παιδική αυτή θεατρική παράσταση την οποία παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα «LaFamiglia».

Στο πλαίσιο της ανοιχτής αγκαλιάς και της μέριμνας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών προς κάθε ομάδα, σύλλογο και φορέα που αναζητεί συνεργασία και ιδιαίτερα όταν μέσα από αυτή την συνεργασία προάγεται κάθε μορφής πολιτισμού, πραγματοποιείται αυτή η Θεατρική Παράσταση  και σκορπά χαμόγελα χαράς και ενθουσιασμού στα παιδιά και πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών συνεχάρη όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης και υπογράμμισε την όμορφη εικόνα των γονέων με τα παιδιά, οι οποίοι και αποτελεί για εκείνον χαρά, όπως ετόνισε,  που μετά από πολύ καιρό, γεμίζουν τις θέσεις του Αμφιθεάτρου της Μητροπόλεως μας. 

Ο κ. Συμεών με συγκίνηση προέτρεψε τα παιδιά, αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων να στρέψουν για λίγο την σκέψη τους και σε εκείνα τα παιδιά που έφυγαν από αυτή τη γη και είναι πλέον άγγελοι δίπλα στον Θεό και λείπουν στους γονείς τους και στις οικογένειές τους, δίνοντας τους ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και αγάπης, να εκτιμούμε όλοι μας αυτό το δώρο της υγείας που μας δίνει ο Θεός αλλά  να μάθουμε και να αξιολογούμε για το καλό της ψυχής  μας την κάθε στιγμή της ζωής μας.

Τέλος, ο Ποιμενάρχης μας απέστειλε για ακόμη μία φορά ένα μήνυμα συνεργασίας προς όλους, για το καλό της κοινωνίας, των ανθρώπων και του τόπου μας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness