165

Οι γέροντες του Γηροκομείου στις νέες εγκαταστάσεις της Στυλίδος 28.8.2012

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 28 Αύγουστος, 2012 - 12:30

Στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του νέου Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως «Ίδρυμα Πετρή Στέγη Γερόντων» στη Στυλίδα απολαμβάνουν οι γέροντες την θαλπωρή της Μητέρας Εκκλησίας. Μέσα σε ένα άνετο υγιεινό και ήσυχο περιβάλλον και κάτω από την άγρυπνη φροντίδα του προσωπικού και του Μεγάλου Ευεργέτου κ. Ανάργυρου Πετρή. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος επισκέφτηκε σήμερα και μίλησε με έναν - έναν  τους τροφίμους καλωσορίζοντάς τους στο Μέγαρο αυτό της αγάπης.

Το ίδρυμα Πετρή έχει ανοικτές τις πύλες του και περιμένει τους συγγενείς των γερόντων και τους φιλανθρώπους χριστιανούς να το επισκεφτούν.

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου εορτή της Αγίας Ερμιόνης, προστάτιδος του Γηροκομείου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Νικόλαος θα Ιερουργήσει εις το Παρεκκλήσιο, το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο του ιδρύματος και θα εγκαινιάσει με την πρώτη Θεία Λειτουργία την έναρξή του.

Προσκαλούνται όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετά την οποία θα παρατεθεί δεξίωση στη  μεγάλη τραπεζαρία του Ιδρύματος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...