165

Προσκυνητές από την Τήνο στην Ιερά Μονή Αγάθωνος 31.10.2012

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 31 Οκτώβριος, 2012 - 13:00 έως Πέμπτη, 1 Νοέμβριος, 2012 - 12:45

Ομάδα Τηνίων προσκυνητών με επικεφαλής τον Πρωτοπρ. π. Στυλιανό Τουφεκλή, Θεολόγο – Λυκειάρχη,  πραγματοποίησε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου  προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγάθωνος.

Τους προσκυνητές υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και η αδελφότητα της Ιεράς Μονής. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε  στους επισκέπτες στο Καθολικό και τους ξενάγησε στους χώρους της Ιεράς Μονής. Εν συνεχεία τους προσφέρθηκε το καθιερωμένο κέρασμα στο φωτάναμα, οπού ο Καθηγούμενος π. Δαμασκηνός ανέφερε διάφορα περιστατικά από την ζωή του Γέροντος Βησσαρίωνος.

Πριν αναχωρήσουν ο Σεβασμιώτατος τους προσέφερε το Ημερολόγιο του 2013 της Ιεράς Μητροπόλεως και την Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή και ο Καθηγούμενος ένα βιβλίο του Γέροντος Βησσαρίωνος.

Από την εγκαθίδρυση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος έχει καθιερωθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της Τήνου και της Φθιώτιδος, καθώς πολλοί προσκυνητές από την Φθιώτιδα επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ιερά Νήσο Τήνο και πολλοί Τήνιοι επισκέπτονται τα Μοναστήρια της Φθιώτιδος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness