165

Σεβασμιώτατος: «Όλοι μας να είμαστε ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ».

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 1 Αύγουστος, 2022 - 23:00

Τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου της ποδοσφαιρικής ομάδος ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τέλεσε σήμερα 1ηΑυγούστου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μετά από ευγενική πρόσκληση του Μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη της ομάδος κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και του Προέδρου της ομάδος κ. Γεωργίου Ποντίκα στο προπονητικό κέντρο της ομάδος στη Ν. Άμπλιανη Λαμίας.

          Σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε:

          «Η ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας είναι κομμάτι της πόλης και του Νομού μας, της κοινωνίας γενικότερα και της ψυχολογίας όλων μας. Όταν μια ομάδα πάει καλά, αλλάζει η ψυχολογία σε όλη την πόλη. Πρέπει να πιστέψουμε στην δύναμη που έχει ο Νομός μας και η ομάδα μας είναι δυνατή και πρέπει όλοι να την στηρίξουμε. Απευθύνω κάλεσμα στους φιλάθλους μας και κυρίως στις νέες ηλικίες. Όσο πιο μικρές ηλικίες, τόσο πιο αθώα είναι η συμμετοχή, τόσο πιο χαρούμενη, αισιόδοξη και ελπιδοφόρα. 

          Ένα παιδικό χαμόγελο, ένα παιδικό μπράβο και ένα παιδικό χειροκρότημα είναι ό,τι πιο ελπιδοφόρο για την πόλη. Προσεύχομαι και εύχομαι για την ομάδα μας και θα είμαι κοντά, όπως ήμουν και μέχρι τώρα και ελπίζω να μας δώσει χαρά, το έχουμε πολύ ανάγκη, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε κιόλας. Όλοι μας να είμαστε ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ».     

          Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Πρόεδρος της ομάδος και εκ μέρους των παικτών ο κ. Γεώργιος Μανούσος έδωσαν τιμητικά στον Σεβασμιώτατο φανέλες της ομάδος με τον αριθμό 10, συνοδευόμενες από ευχαριστίες για την πατρική αγάπη, την έμπρακτη στήριξη και το ενδιαφέρον του για την ομάδα.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...