165

Στην γειτονική Καρδίτσα ο Σεβασμιώτατος για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου κ. Τιμοθέου

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Σάββατο, 22 Ιανουάριος, 2022 - 22:30

Στην πόλη της Καρδίστας και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου & Ελένης, στην Καθέδρα της γείτονος Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, συνοδευόμενος από τον Άγιο Πρωτοσύγεκλλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο και τον Αρχιδιάκονό του π. Νικόλαο Πολυζώη, όπου συμμετείχε στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, επί τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, ημέρα όπου άγει τα σεπτά του ονομαστήρια ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναρισοφερσάλων κ. Τιμόθεος. 

          Στο αριστερό αναλόγιο, στο πλευρό του Διευθντού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της οικείας Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ηλία Καπέλα έψαλε και ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Λαμίας Καθηγητής κ. Σεραφείμ Κυρίτσης, συνοδευόμενος από τον Λαμπαδάριο κ. Κωνσταντίνο Μπαρτσώκα, τον Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λαμίας κ. Νικόλαο Αλεξόπουλο και τον Ιεροψάλτη κ. Κωνσταντίνο Βαλτινό.

Μεταξύ των παρισταμένων πιστών ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωστας Τσιάρας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

          Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχήθηκε αδελφικώς και εγκαρδίως στον άγοντα τα ονομαστήριά του Σεβασμιώτατο κ. Τιμόθεο, έτη πάμπολλα, υγιή, πανεύφροσυνα, γεμάτα δύναμη από τον Θεό για την συνέχιση της Θεοφιλούς και καρποφόρου ποιμαντορίας του στην όμορη Ιερά Μητρόπολη της θεσσαλικής γης. 

Φωτογραφίες: Δημήτριος Καραγιάννης

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness