165

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο π. Σπυρίδωνος Κουρέλη 15.12.2012

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Σάββατο, 15 Δεκέμβριος, 2012 - 09:30

Το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του π. Σπυρίδωνος Κουρέλη τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος στα Κουρελέικα Γαρδικίου. Ο εν λόγω Ναός ο οποίος αποτελεί παρεκκλήσιο της Ενορίας του Γαρδικίου κτίσθηκε με την πρωτοβουλία και συνδρομή του μακαριστού π. Σπυρίδωνος και εγκαινιάστηκε στις 5 Ιουνίου του 2011 από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Νικόλαο.

Του ιερού Μνημοσύνου προηγήθηκε θεία Λειτουργία στην οποία προέστη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας με την συμμετοχή 15 ιερέων της περιφέρειας Σπερχειάδος.

Ο Σεβασμιώτατος ωμίλησε για την ζωή και το έργο του μακαριστού, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξε δραστήριος, εργατικός και καλός οικογενειάρχης, εργαζόμενος  με ζήλο και αφοσίωση στην Ενορία του Γαρδικίου.

Στην θεία Λειτουργία και το ιερό Μνημόσυνο παρέστησαν ο Δήμαρχος Σπερχειάδος-Μακρακώμης κ. Ευθύμιος Παπαευθυμίου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Γαρδικίου, συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι του μακαριστού π. Σπυρίδωνος.

Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Γαρδίκι, επισκέφτηκε το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σπερχειάδα, όπου συνομίλησε με τους γέροντες και τους ευχήθηκε για τις εορτές των Χριστουγέννων.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness