165

Τις νέες εγκαταστάσεις της ΑΝ.ΔΙΑ εγκαινίασε ο Σεβασμιώτατος

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 30 Ιούνιος, 2022 - 00:30

Τον Αγιασμό των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας (ΑΝΔΙΑ) τέλεσε σήμερα στη νέα έδρα του οργανισμού στην Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανού, του Προέδρου της ΑΝΔΙΑ και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδος κ. Αθανασίου Κυρίτση, του Γενικού Διευθυντή κ. Στέλιου Αστρακά καθώς και άλλων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των στελεχών της Εταιρείας.

          Ευχόμενος ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων ανέφερε:

          «Η μεταφορά του οργανισμού εύχομαι να γίνει αφορμή για μία ακόμη πιο δυνατή, πιο προοδευτική και αναπτυξιακή πορεία για το καλό της Περιφέρειάς μας, για το καλό των πολιτών, γιατί το καθετί που γίνεται, γίνεται για τον άνθρωπο, γι΄αυτόν που έχουμε ταχθεί να διακονούμε όλοι μας χωρίς αστερίσκους, υποσημειώσεις και διακρίσεις.

           Ο οργανισμός εύχομαι να αναδείξει τους θησαυρούς που βρίσκονται μέσα στην κοινωνία, μέσα σε μυαλά και ανθρώπους που έχουν όραμα. Σας προτείνω να ανοίξετε τον οργανισμό στην κοινωνία για να είναι μία γέφυρα με το αύριο».

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness