165

ραδιοφωνικά δελτία

Εκτυπώσιμη μορφή

Αριθμός δελτίου: 

2100

Ημερομηνία έκδοσης: 

Παρασκευή, 02 Απρίλιος, 2021

Παρασκεύη 2 Απριλίου σήμερα και η Εκκλησία μας εορτάζει του Οσίου Τίτου του θαυματουργού. τη μνήμη των Αγίων μαρτύρων Αιδεσίου και Αμφιανού των αυταδέλφων.Τη μνήμη των Αγίων μαρτύρων Θεοδώρας και Ευθαλίας των παρθένων, και Πολυκάρπου. Τη μνήμη του Αγίου νεομάρτυρος Παναγιώτου, του εν Ιεροσολύμοις ο οποίος μαρτύρησε το έτος 1839 και του Οσίου Γρηγορίου του εν τω Κόλπω της Νικομηδείας.

Ας δούμε τους τίτλους του σημερινού μας δελτίου

 (*) Με τον συμπατριώτη μας Υπουργό Εσωτερικών κ Στυλιανό Πέτσα συναντήθηκε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και είχαν μια ουσιαστική συνεργασία πάνω σε  θέματα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

(*) «Η ζωή μας ολόκληρη καλείται να είναι ένα θυμίαμα προσφερόμενο στον Θεό, γιατί μπορεί οι άνθρωποι να προσεύχονται αλλά η προσευχή να μην προσφέρεται στον Κύριο.»  τόνισε ο Ποιμενάρχης μας στο κήρυγμά του σήμερα στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία που τέλεσε στην ιερά μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λιβανατών.

 (*) Εξεδήμησε εις Κύριον χθες νικημένη από την επάρατο νόσο η Χρυσάνθη Σιακαβέλλα, στενή συνεργάτιδα της Ιεράς Μητροπόλεως. Η Εξόδιος Ακολουθία της, θα ψαλεί το Σάββατο 3 Απριλίου στις 10:00 π.μ. υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας,

(*) Στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Μελιταίας Δομοκού θα μεταβεί ο Ποιμενάρχης μας την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως και στις 5:30 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον Δ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στο μοναστήρι.

(*)«Ἡ Φιλική Ἑταιρεία» είναι το θέμα της 12ης επετειακής εκδήλωσης που διοργανώνει η Ι.Μ. Φθιώτιδος την Κυριακή 4 Απριλίου, στις 11 το πρωί στο πνευματικό κέντρο του Ιερου Ναού Αγίου Γεωργίου Λαμίας.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΆ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

(*)Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών είχε την ευκαιρία χθες να συγχαρεί και από κοντά τον συμπατριώτη μας, Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, για την προ ολίγου καιρού ανάληψη των νέων καθηκόντων του και να συζητήσει μαζί του θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

     Κατά την συνάντησή τους, ο κ. Υπουργός και ο Σεβασμιώτατος, είχαν μια ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία και συνεργασία για θέματα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

 

 
  
 
    

 

 

(*) Ένας άγγελος της προσφοράς, της διακονίας και της αγάπης έφυγε για τον ουρανό χθες το βράδυ της Πέμπτης 1 Απριλίου.

          Η αγαπητή και γνώριμη σε ολόκληρη την πόλη της Λαμίας κ. Χρυσάνθη Σιακαβέλλα, έχασε την μάχη με την επάρατο νόσο και το όμορφο χαμόγελο της και η απέραντη καλοσύνη της, είναι γεγονός, ότι θα λείψει σε όλους, ενώ η είδηση της κοιμήσεως της σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, αλλά και στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, της οποίας ήταν ενεργή συνεργάτης και εκλεκτό διοικητικό μέλος.

          Γόνος εκλεκτής οικογενείας, καταγομένη από το χωριό Λευκάδα Φθιώτιδος, μεγαλωμένη με αρχές και αξίες από τον δάσκαλο πατέρα της, σε όλη την ζωή υπήρξε άνθρωπος προσφοράς, ανιδιοτελούς αγάπης, φιλανθρωπίας και καρτερικής διακονίας προς όλους ανεξαιρέτως εκείνους τους αδελφούς που είχαν ανάγκη.

          Πάντοτε αθόρυβα και με πνεύμα ταπεινότητος, έδινε την ψυχή και την καρδιά της, τόσο από την θέση της στην Στατιστική Υπηρεσία Φθιώτιδος, όπου εργάστηκε για χρόνια, όσο και από τις θέσεις της ως μέλος των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων του Ιερού Ναού Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά Πολιούχου Λαμίας και του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, του οποίου ήταν ενεργό μέλος μέχρι και της κοιμήσεως της, καθώς και από την ευθυνοφόρο θέση της υπευθύνου του Ενοριακού Κέντρου Αγάπης του Μητροπολιτικού Ναού, μέσα από το οποίο διακονούσε τους εμερίστατους και ενδεείς αδελφούς μας καθημερινά από το ξημέρωμα μέχρι αργά τη νύκτα.

          Η Εξόδιος Ακολουθία της, θα ψαλεί το Σάββατο 3 Απριλίου στις 10:00 π.μ. υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας, τηρουμένων όλων των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων.

          Ας είναι η μνήμη της αιωνία.

(*)Στην όμορφη Λοκρίδα μετέβη για ακόμη μία φορά σήμερα το πρωί της Παρασκευής 2 Απριλίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, όπου στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων στις Ιερές Μονές της Φθιώτιδος κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, την οποία διανύουμε, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λιβανατών, προκειμένου να τελέσει την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και να ευλογήσει πατρικώς την γυναικεία Ιερά Αδελφότητα της Μονής.

          Τον Σεβασμιώτατο καλωσόρισε με θυγατρική αγάπη και άπειρο σεβασμό η Αγία Καθηγουμένη της Μονής Γερόντισσα Ειρήνη και τον ευχαρίστησε για την τόσο αγιαστική και επιστηρικτική του επίσκεψη στη Μονή.

          Τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών στην Θεία Λειτουργία πλαισίωσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αταλάντης και Ιεροκήρυξ Λοκρίδος Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Δημήτριος Ζελιαιναίος, ενώ οι Ιερές Ακολουθίες μετεδόθησαν μέσω της μονάδος εξωτερικών μεταδόσεων, απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89, 4 Fm).

          Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς την Ιερά Αδελφότητα και τους ακροατές του Ραδιοφώνου και του διαδικτύου ανέλυσε τον Ιερό Ύμνο του Εσπερινού «Κατευθυνθήτω ἡ προσευχή μου, ὡς θυμίαμα ἐνώπιον σου...», ο οποίος δεσπόζει κατά την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων χαρακτηριστικά ανέφερε:,

          «Οσιολογιωτάτη Ηγουμένη, οσιώτατες αδελφές, αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί και αγαπητοί ακροατές του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς μας Μητροπόλεως από δω από το Μοναστήρι του Οδυσσέα Ανδρούτσου, το Μοναστήρι της ιστορίας και της προσευχής, την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Λιβανατών, όπου τελέσαμε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και ψάλλαμε ιδιαίτερα σ’ αυτή την Εσπερινή Θεία Λειτουργία, διότι αυτή η Θεία Λειτουργία είναι ουσιαστικά ο πιο πανηγυρικός Εσπερινός της Εκκλησίας μας, μια Ακολουθία του Εσπερινού, η οποία έχει μέσα της το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Είναι η μοναδική Εσπερινή σ’ όλο τον χρόνο, η Εσπερινή αυτή της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, που η αγάπη του Θεού και η ευσπλαγχνία και η οικονομία της Εκκλησίας, τόσο πολύ ευλογεί τον άνθρωπο, ώστε στις Ακολουθίες αυτές του Εσπερινού, την Τετάρτη και την Παρασκευή, του Εσπερινού δηλαδή της Πέμπτης και του Σαββάτου, σ’ αυτές τις Ακολουθίες προσφέρει το Μυστήριο των Μυστηρίων, την Θεία Ευχαριστία.

          Και γι’ αυτό τον λόγο η κατεξοχήν εκφραστική προσευχή του Εσπερινού επαναλαμβάνεται πιο εμφατικά μέσα στην Θεία Λειτουργία∙ «Κατευθυνθήτω ἡ προσευχή μου, ὡς θυμίαμα ἐνώπιον σου». Αυτή η φράση του ιερού ψαλμωδού, του προφητάνακτος Δαυίδ, η οποία ακούγεται σε κάθε Εσπερινό της Εκκλησίας μας, καθώς ο διάκονος ή ο ιερεύς ευλογεί το θυμίαμα και θυμιάζει τις εικόνες, την Αγία Τράπεζα, το ιερό, το νάρθηκα, τους πιστούς, τους απόντες, τους παρόντες, τους πάντες, αυτή η προσευχή, αυτή η κραυγή, αυτός ο πόθος, αυτή η λαχτάρα του ανθρώπου στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία επαναλαμβάνεται και μετά την είσοδο, γιατί πράγματι η προσευχή μας θα πρέπει να έχει κατεύθυνση θυμιάματος και η ζωή μας ολόκληρη καλείται να είναι ένα θυμίαμα προσφερόμενο στον Θεό, γιατί μπορεί οι άνθρωποι να προσεύχονται στον Θεό -το είδαμε αυτό από την αρχή του Τριωδίου-, αλλά η προσευχή να μην προσφέρεται στον Κύριο. Κι έτσι μιλούμε με την προσευχή του Φαρισαίου, μέσα στο κέντρο του ναού, ο οποίος εισήλθε πράγματι για να προσευχηθεί, προσευχήθηκε όμως «εἰς ἑαυτόν», έκανε προσευχή, όχι προς τον Θεό, αλλά στον εαυτό του, ενώ μιλούσε στον Θεό, είχε ένα καθρέφτη μπροστά του και περιέγραφε την απατηλή και φαντασιακή ομορφιά του. Και τελικά αυτό το οποίο προσέφερε στον Θεό δεν ήταν θυμίαμα μιας  ταπεινής καρδιάς, δεν ήταν το θυμίαμα μιας δακρυρροούσης καρδίας, μιας σεμνής καρδιάς, αλλά ήταν η δυσωδία μιας υπερήφανης, μιας φίλαυτης, μιας καρδιάς η οποία είχε έπαρση και κακοσμία.

          Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα, που μας δίνουν αυτές οι προσευχές και αυτή η επανάληψη του Ονόματος του Κυρίου στην ζωή μας η ζωή μας καλείται να είναι θυμίαμα, να είναι ευωδία πνευματική, οσμή Αγίου Πνεύματος και όχι οσμή θανάτου ή οσμή εγωισμού ή τρομοκρατίας ή οσμή υπερηφάνειας, οσμή των παθών ή οσμή του κλεισίματος στον εαυτό μας. Καλούμαστε η ζωή μας όλη να εκπέμπει την ευωδία και την χάρη του Θεού. Και πράγματι όταν ένας άνθρωπος είναι ταπεινός, έχει επίγνωση του εαυτού του, όταν ένας άνθρωπος ξέρει τι του γίνεται, όταν ένας άνθρωπος πραγματικά εφαρμόζει στην ζωή του το παράγγελμα της προσευχής του Οσίου Εφραίμ «δώρησαι μοι τοῦ ὁρᾶν τά ἐμά πταίσματα καί μή κατακρίνειν τόν ἀδελφόν μου», όταν ένας άνθρωπος έχει αυτό το ήθος, που έχει αυτή την προοπτική, τότε πράγματι ευωδιάζει και ο ίδιος και τα έργα των χειρών του και η προσευχή του. Τα πάντα γίνονται μια κατεύθυνση προσευχητική και συνάμα ευωδιαστική προς τα άνω, προς τον ουρανό, προς τον Θεό. Και το θυμίαμα αυτό φτάνει στον ουρανό και κατέρχεται πάλι στη γη και γεμίζει με ευωδίες την ζωή του ανθρώπου, αλλά και συνάμα με δύναμη, αλλά και με κουράγιο προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την ζωή του. 

Και γι’ αυτό ο τρόπος αυτός της προσευχής, αυτή η έκφραση, η ειδική, την οποία προσφέρουμε θυμιάζοντας στο ναό -και δεν υπάρχει καμμία Ακολουθία της Εκκλησίας, η οποία να μην εμπεριέχει προσφορά θυμιάματος, και πολλάκις, ουχί μόνο μια φορά- αυτή η προσφορά του θυμιάματος έρχεται και διαχέεται και διανέμεται στην καθημερινή μας ζωή και στην κατ’ οίκον εκκλησία. Είναι απαραίτητο το θυμιατηράκι, να δώσουμε θυμίαμα, όχι σαν κάτι το προστατευτικό για να διώξουμε τα κακά πνεύματα ή για να απομειώσει οποιαδήποτε επίθεση, την οποία δεχόμαστε σε πραγματικό επίπεδο ή που φανταζόμαστε ότι δεχόμαστε, αλλά κυρίως για να υπενθυμίζει και να εκφράζει στην ζωή μας τον πόθο μας για ευωδία πνευματική.

          Και οι άνθρωποι οι ευλαβείς, που έχουν μέσα τους αυτή την παράδοση της ευσεβείας, έχουν έτοιμο το θυμιατηράκι, που το βάζουν στο μπαλκόνι, όταν θα περάσουν οι εικόνες των αγίων, τα ιερά λείψανα και οι ακόμη πιο ευλαβείς όταν θα περάσει ο ιερέας, ο αρχιερέας, οι μοναχοί, που με τόση αγάπη, ευλάβεια, σύνεση, σεβασμό ανάβουν θυμίαμα, που κλίνουν γόνυ καρδίας για να καταθέσουν στον Θεό μ’ αυτό τον τρόπο την αναγνώριση της καρδιάς τους, της επιθυμίας τους  να γίνει η προσευχή μας θυμίαμα προσφερόμενο στον Θεό. Και γι’ αυτό τον λόγο είναι άξιο σεβασμού αυτό που προσφέρουν το θυμίαμα και αυτοί που καλούνται να είναι πρώτιστα οι ίδιοι προσφερόμενοι ως θυμίαμα ευωδιαστό και αγιοπνευματικό στην αγάπη του Θεού.

          Και ξέρετε, αδελφοί μου, σε μία εποχή που είναι γεμάτη από βρωμιά και δυσωδία, όχι μόνο σ’ αυτά τα οποία πράττονται και σ’ αυτά τα οποία λέγονται, συνέχεια η ακοή μας, τα μάτια μας, οι αισθήσεις μας όλες πολιορκούνται από δυσωδία. Ανοίγεις τα αυτιά σου να παρακολουθήσεις κάτι στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και γεμίζει από βόθρο η ακοή σου, περπατάς στον δρόμο και ακούς ανθρώπους να βλασφημούν, να βρίζουν, να μην μπορούν να συγκρατήσουν τον εαυτό τους, την ψυχραιμία τους στην καθημερινότητα τους, να έχουν σπάσει τα νεύρα τους. Όπου βρεθείς να βλέπεις καυσαέριο και ο άνθρωπος να αναζητά αληθινό οξυγόνο και αληθινή ευωδία. Και σ’ ένα εκκλησάκι λειτουργημένο, που μπαίνεις μεσα και αμέσως και μόνο η μυρωδιά του λιβανιού σε υποβάλλει, σε ησυχάζει, σε ηρεμεί, σε γαληνεύει. Και μόνο η αίσθηση αυτής της ευωδιαστικής προσφοράς προς τον Θεό αμέσως δημιουργεί στην καρδιά άλλες προϋποθέσεις και άλλη διάθεση και άλλη προοπτική.

          Γι’ αυτό τον λόγο ασφαλώς μεν να θυμιάζουμε ανελλιπώς στο σπίτι μας -ρωτούν οι άνθρωποι πότε να θυμιάζουμε το πρωί, το βράδυ και πολλές φορές έχουν κάποιες προλήψεις, δεισιδαιμονίες, εσφαλμένες σκέψεις- οποιαδήποτε στιγμή η καρδιά αισθάνεται την ανάγκη κι έχει την δύναμη, τον χρόνο, την δυνατότητα να θυμιάσει. Η προσευχή μας να ξεκουράζει και τον άλλον και όχι να τον δυσκολεύει, διότι ενδεχομένως δεν είναι έτοιμος και δεν το θέλει ή να μην τον αναπαύει, αλλά να έχουμε διάκριση, σύνεση για το τι, το πότε και το πώς, διότι δεν θα μετρήσει το πόσο ο Θεός, αλλά αν προσευχόμαστε από την καρδιά μας, αν είναι πόθος, έκφραση ψυχής, αν θα προσευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, με όλη μας την ψυχή. Και η Γερόντισσα αυτής της Μονής και οι μοναχές αποτελούν παράδειγμα προσευχής για όλους μας, για όλο τον κόσμο, αποτελούν ευωδιαστά δοχεία, τα οποία προσφέρουν την αγάπη του Θεού στους ανθρώπους και τα αιτήματα, τον πόνο των ανθρώπων στην αγάπη του Θεού.»

(*) Ας δούμε πως διαμορφώνεται το υπόλοιπο πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας έως τη Δευτέρα 5 Απριλίου Σήμερα στη 13:00 μ.μ.: θα πραγματοποιήσει Ποιμαντική επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

ώρα 19:00 μ.μ.: Ακολουθία Γ΄ Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ώρα 18:00 μ.μ.: Αρχιερατικός Εσπερινός και Θείο Κήρυγμα στην σειρά ομιλιών «Αύριο είναι Κυριακή» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας

Κυριακή 4 Απριλίου Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

ώρα 07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εορτής Σταυροπροσκυνήσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας. Ανάγνωση Εγκυκλίου Ιεράς Συνόδου για τις Ιερατικές Κλήσεις

ώρα 17:30 μ.μ.: Δ΄ Κατανυκτικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Μελιταίας Δομοκού.

          Επίσης, στις 18:00 μ.μ. θα τελεσθεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας με ομιλητή τον τακτικό Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως μας, Υπεύθυνο της Υπηρεσίας Αντιμετωπίσεως Αιρέσεων και Συντονισμού Θείου Κηρύγματος, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σεραφείμ Ζαφείρη. 

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

ώρα 08:30 π.μ.: θα πραγματοποιήσει Διανομή χρηματικών επιταγών αγοράς τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 100 οικογένειες στην πόλη της Λαμίας

ώρα 09:30 π.μ.: Συνεδρίαση Μητροπολιτικού Συμβουλίου Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

          Όλο το πρόγραμμα θα καλυφθεί με απευθείας μεταδόσεις και ζωντανές συνδέσεις από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως, στους 89,4 FM και από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στο www.imfth.gr

          Σε κάθε εκδήλωση και δράση οι συμμετέχοντες υποβάλλονται προηγουμένως σε διαγνωστικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης του Covid 19 και τηρούνται όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το πρόγραμμα αυτό του Σεβασμιωτάτου δημοσιευεται στην ιστοσελίδα της Ι Μ

(*) Συνεχίζονται οι επετειακές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 οι οποίες τελούν υπό την ευλογία και αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

     Από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2021, κάθε μήνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε όλη τη Φθιώτιδα πραγματοποιούνται ποικίλες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης τηρουμένων των μέτρων προστασίας από την πανδημία.Σύμφωνα  με το πρόγραμμα την Κυριακή 4 Απριλίου, η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος διοργανώνει στις 11.00 το πρωί διαδικτυακή   ἐκδήλωση μέ θέμα: «Ἡ Φιλική Ἑταιρεία» στο πνευματικό κέντρο του Ιερου Ναού Αγίου Γεωργίου Λαμίας. (www.imfth.gr). Την παρουσίαση θα κάνει η κ Μαριάνθη Τσιακτάνη μαθήτρια. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ Γεώργιος Σαγιάς παιδαγωγός με δίπλωμα ειδικεύσεως στην ορθόδοξη θεολογία ενώ παρέμβαση ομιλία θα κάνει ο κ Κων/νος Αναγνωστόπουλος εκπαιδευτικός. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας. Επίκαιρους ύμνους θα ψάλλει βυζαντινή χορωδία υπο την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Ναού κ Νικολάου Αλεξόπουλου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση  τηλεοπτικά από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι σταρ κεντρικής Ελλάδος, ραδιοφωνικά από το τοπικό μας ραδιόφωνο και και διαδικτυακά μέσωτου καναλιού της Ι Μ στο youtube.

 Αυτές ήταν για σήμερα οι ειδήσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness