165

Άριστη και αποτελεσματική συνεργασία Ι.Μ. Φθιώτιδος και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 15 Ιούλιος, 2022 - 17:15

Την αμοιβαία ικανοποίησή τους για την άριστη και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος εξέφρασαν κατά την πρόσφατη συνάντησή τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνης Σπανός.

    Έχοντας καθιερώσει σε τακτά διαστήματα ουσιαστικές συναντήσεις συνεργασίας ο Σεβασμιώτατος με τον Περιφερειάρχη διαπίστωσαν με χαρά την τάχιστη πρόοδο των εργασιών της ανεγέρσεως του «Μουσείου Εκκλησιαστικού Πολιτισμού», ενός τεράστιου και εμβληματικού αναπτυξιακού έργου, που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αλλά και την πορεία των προγραμματικών συμβάσεων για έργα υποδομών στην Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας, στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Νεράϊδος, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Μαγνησίας, στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος και αλλού.

     Επίσης, επικαιροποιήθηκε και ο προγραμματισμός μεγάλων και κομβικών έργων στην προσεχή προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ σε Ιερές Μονές και Μνημεία της περιοχής μας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness