165

Διαρκείας του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και εφέτος για τον Φθιώτιδος Συμεών

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 3 Αύγουστος, 2022 - 16:00

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα, Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.

          Στο γραφείο του, στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας, ο κ. Συμεών, ανάμεσα στις δεκάδες ακροάσεις, που δέχθηκε για μια ακόμη φορά, δέχθηκε επίσκεψη και από τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής μας ομάδος «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ» κ. Γεώργιο Ποντίκα, ο οποίος μετά τον αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, επισκέφθηκε τον κ. Συμεών για να τον ευχαριστήσει εκ μέρους όλων των συντελεστών, των παικτών και των φιλάθλων της ομάδος για την ευλογία του, την έμπρακτη στήριξή του και τις ευχές του στην ομάδα της Λαμίας.

          Ο κ. Ποντίκας, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος επέδωσε στον Σεβασμιώτατο το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά του «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ» ενώ τόνισε, ότι η κάθε επίσκεψη του στο γήπεδο είναι εκτός από ευλογία για την ομάδα και ιδιαίτερα ενισχυτική για τους παίκτες και για όλους τους φιλάθλους.

          Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχαρίστησε τον κ. Ποντίκα και δεσμεύθηκε ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, όταν το πρόγραμμα του το επιτρέπει, θα χαίρεται να παρακολουθεί, να χειροκροτεί και να ευλογεί την ομάδα της Λαμίας στο γήπεδο, είτε σε φιλικό είτε σε επίσημο αγώνα.

          Για μία φορά ακόμη ο Σεβασμιώτατος δήλωσε ότι «όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας, την ομάδα της Λαμίας, όλοι μας είμαστε και θα είμαστε «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ».

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness