165

Ο Σεβασμιώτατος κοντά στην θεατρική ομάδα του 1ου και του 4ου Λυκείων Λαμίας

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 8 Μάιος, 2022 - 00:00

Την θεατρική παράσταση με τίτλο: «Διλήμματα», ένα έργο του Διευθυντού του 4ουΓενικού Λυκείου Λαμίας κ. Οδυσσέα Γκοτζαμάνη παρακολούθησε απόψε Σάββατο 7 Μαΐου 2022 στην σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών άρτι αφιχθείς από την πόλη της Καστοριάς, στην οποία βρέθηκε σήμερα προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του Υπαταίου Ήρωα Ταγματάρχη Ιωάννη Παπαρρόδου, ο οποίος έπεσε ηρωϊκώς στην μάχη του Δισπηλιού στις 15 Απριλίου 1941.

          Ο Σεβασμιώτατος με πολλή χαρά και συγκίνηση δέχθηκε την πρόσκληση των Διευθυντών και των εκπαιδευτικών και μαθητικών κοινοτήτων του 1ου και του 4ουΛυκείων της πόλεως και παρακολούθησε την θεατρική παράσταση «Διλήμματα» θαυμάζοντας και συγχαίροντας τους ηθοποιούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες των δύο Λυκείων.

          Στην πατρική προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών αναφέρθηκε  στις όμορφες και ουσιαστικές στιγμές και συγκινήσεις τις οποίες έζησε μαζί με τα παιδιά, στην πρόσφατη εκπαιδευτική εκδρομή τους στην Βασιλίδα των Πόλεων, στην Κωνσταντινούπολη και το Πάνσεπτο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην οποία μετά από αίτημα των παιδιών τα συνόδευσε.

          Με συγκίνηση ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα παιδιά και τους καθηγητές τους για το ήθος τους και χαρακτηριστικά τόνισε ότι κατά την συναναστροφή του με τα παιδιά αισθάνθηκε ότι είχε την ευκαιρία ο ίδιος να γίνει μαθητής του κόσμου των παιδιών.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...