165

Οι δύο νέοι Διευθυντές Εκπαιδεύσεως της Π.Ε. Φθιώτιδος στον Σεβασμιώτατο

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 4 Αύγουστος, 2022 - 13:45

Τους δύο νέους Διευθυντές Εκπαιδεύσεως του Νομού Φθιώτιδος δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

    Με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα και αγάπη ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών δέχθηκε το νέο Διευθυντή Α/θμιας Εκπαιδεύσεως Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Ευθύμιο Γκούμα, καθώς και το νέο Διευθυντή Β/μιας Εκπαιδεύσεως Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Κωνσταντίνο Σπαλιώρα επί τη αναλήψει των νέων τους καθηκόντων.

     Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους δύο Διευθυντές την από Θεού δύναμη και ευλογία στο σπουδαίο και ευθυνοφόρο έργο τους και τόνισε την ανάγκη συστηματικής, τακτικής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ της τοπικής μας Εκκλησίας και της Εκπαιδευτικής Κοινότητας. 

    Τόσο ο κ. Γκούμας, όσο και ο κ. Σπαλιώρας ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και τις πατρικές του ευχές και τον διαβεβαίωσαν για την συνέχιση της συνεργασίας και των δύο βαθμίδων εκπαιδεύσεως με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, ενώ εξήραν το εκπαιδευτικό έργο το οποίο επιτελεί η  τοπική μας Εκκλησία, συγχαίροντας τον Σεβασμιώτατο και τους συνεργάτες του για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και την δημιουργία και λειτουργία πρότυπων εκπαιδευτικών δομών σε όλο το εύρος του Μητροπολιτικής  Περιφερείας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...