165

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Παραλίας Ραχών 29.8.2012 (Βίντεο - φωτο)

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 29 Αύγουστος, 2012 - 13:00 έως Πέμπτη, 30 Αύγουστος, 2012 - 12:45

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ιερούργησε και ομίλησε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, της ενορίας Αγίου Γρηγορίου Παραλίας Ραχών.

Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στο πρόσωπο και το έργο του Αγίου Ιωάννου και στα διδάγματα που πηγάζουν από την ευαγγελική περικοπή και την σημερινή εορτή. Επεσήμανε ότι όλοι μας πρέπει να λέμε την αλήθεια ακολουθώντας το παράδειγμα του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού ο οποίος ήταν κήρυκας της αλήθειας. Τέλος ευχήθηκε σε όλους να έχουν ακοίμητες τις πρεσβείες και προστασία του Αγίου Ιωάννου.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Στυλίδος κ. Αθανάσιος Καραγιώργος, ο Λυκειάρχης Στυλίδος κ Γεώργιος Καραλάιος, ιερείς από τις όμορες ενορίες και πλήθος πιστών.

Στις Ιερές Ακολουθίες έψαλε χορωδία υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης κ. Πασχάλη Μάνου.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness