165

Περιοδεία του Σεβασμιωτάτου στην περιοχή Δομοκού

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Σάββατο, 14 Μάιος, 2022 - 00:00

Στην περιοχή του Δομοκού περιόδευσε για ακόμη μία φορά σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

          Ο Ποιμενάρχης μας επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Νέας Μάκρυσης Δομοκού, εκκλησιάστηκε στην Θεία Λειτουργία και ακολούθως ετέλεσε το ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο του μακαριστού Νικολάου, ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος έφυγε από την ζωή πρόωρα και ξαφνικά.

          Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε λόγο Αναστάσεως και παραμυθίας προς τους οικείους του και κατέθεσε τις ειλικρινείς πατρικές του ευχές για την από Θεού δύναμη και παρηγορία στο πένθος τους.

          Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Άγιο Καθηγούμενο της Μονής Αντινίτσης, Αρχιμ. π. Αμβρόσιο Αναστασίου και τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Ηρωδίωνα Ρίζο, επισκέφθηκε προσκυνηματικώς την ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Ομβριακής.

          Ο κ. Συμεών είχε μία ευχάριστη επικοινωνία με την Γερόντισσα Μακαρία καθώς και με προσκυνητές, οι οποίοι ευρισκόταν στην Μονή και ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν το Μοναστήρι.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness