165

ραδιοφωνικά δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

2149

Ημερομηνία έκδοσης: 

Δευτέρα, 02 Αύγουστος, 2021

Δευτέρα  2 Αυγούστου σήμερα και η εκκλησία μας εορτάζει τιμά την ανάμνηση της ευρέσεως και ανακομιδής των ιερών λειψάνων του αγίου πρωτομάρτυρος και αρχιδιακόνου Στεφάνου. την ανάμνηση της ευρέσεως των ιερών λειψάνων των αγίων μαρτύρων Μαξίμου, Δάδα και Κυντιλλιανού. Τη μνήμη του αγίου νεομάρτυρος Θεοδώρου, του εν Δαρδανελλίοις και του αγίου μάρτυρος Φωκά.Του οσίου Βασιλείου του δια Χριστόν σαλού και της οσίας Φωτεινής, της εν Κύπρω.Επίσης η εκκλησία μας εορτάζει την ανάμνηση εγκαινίων ναού του αγίου αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου, πλησίον της αγιοτάτης Μεγάλης Εκκλησίας.

Ας δούμε τους τίτλους του σημερινού μας δελτίου

(*) Η Λοκρίδα ήταν το επίκεντρο χθες 1 Αυγούστου του λειτουργικού προγράμματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος. Το πρωί ιερούργησε στην ενορία του Λογγού και το απόγευμα χοροστάτησε στον Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου  Αταλάντης.

 (*) Τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παλαιοκερασιάς Στυλίδος εγκαινίασε το Σάββατο 31 Ιουλίου ο Ποιμενάρχης μας εν τω μέσω σφοδρού καύσωνα. Στην ομιλία του αναφέρθηκε «στο γεγονός και στο μυστήριο των εγκαινίων ως την μόνη ελπιδοφόρο και ζωηφόρο πρόταση για να ζήσει ο κόσμος».

(*) Στην πόλη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας προκειμενου να μετάσχει στους πανηγυρικούς εορτασμούς που θα τελεσθούν στην Ιερά Μονή της Αγίας Θεοδώρας.

(*) Το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος συνεχίζεται  και τον μήνα Αύγουστο σε ενορίες και μοναστήρια της Μητροπόλεως.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΆ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

(*) Η Λοκρίδα ήταν το επίκεντρο χθες Κυριακή 1 Αυγούστου του λειτουργικού προγράμματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.

          Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λογγού Λοκρίδος, η οποία, παρά την παρατεταμένη διακοπή ρεύματος, μεταδόθηκε απευθείας μέσω τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου.

          Στο κήρυγμα του ο κ. Συμεών με αφορμή την Ευαγγελική Περικοπή της θεραπείας του παραλυτικού χαρακτηριστικά σημείωσε:

          «Προκαλεί ο Χριστός αυτούς που υποτίθεται ότι έχουν ευλάβεια, αυτούς που υποτίθεται ότι έχουν θρησκευτικό φρόνημα, αυτούς που υποτίθεται ότι είναι σύμφωνοι με την παράδοση και την ζωή του Νόμου.

             Ο Χριστός ανοίγει διάλογο μαζί τους, για να τους αποκαλύψει ότι θεραπεύει τον παράλυτο, αλλά πάνω απ’ όλα δεν θεραπεύει μόνο την σωματική ασθένεια αλλά ότι θεραπεύει  κυρίως την πνευματική ασθένεια, κυρίως θεραπεύει την παθογένεια την εσωτερική, την αξιακή, την θεσμική, την ιδεολογική. Πάνω απ’ όλα έρχεται ο Χριστός για να φέρει την πραγματική υγεία και την πραγματική ίαση.

            Άλλο πράγμα είναι τα συμπτώματα και άλλο πράγμα είναι η αιτία της ασθένειας. Άλλο πράγμα είναι οι εκδηλώσεις μιας ασθενούς συμπεριφοράς και  άλλο πράγμα είναι οι ρίζες που προκαλούν αυτή την ασθενή συμπεριφορά.

             Έρχεται ο Χριστός σε μία εποχή όπως είναι η δική μας, που είναι αναγκαίο να ξεχωρίσουμε και να διακρίνουμε ανάμεσα στα συμπτώματα και στις αιτίες, ανάμεσα στα φανερώματα και στις ρίζες, ανάμεσα σε αυτό που βλέπουμε και ανάμεσα σε αυτό που πρέπει να δούμε και που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

             Έρχεται ο Χριστός αυτό ακριβώς σήμερα να σπείρει μέσα στην καρδιά μας, το οποίο το έχουμε πολύ ανάγκη. Έρχεται να μας πει ότι το πρόβλημα το μεγάλο δεν είναι να σας θεραπεύσω μία σωματική ασθένεια, που και αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο. Ο Χριστός έρχεται να θεραπεύσει τα πραγματικά μας προβλήματα, τα οποία βρίσκονται μέσα μας, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, στον τρόπο που λειτουργούμε, στα κίνητρα των πράξεων και των ενεργειών μας, βρίσκεται στην ιδιοτέλεια, στο συμφέρον, στον εγωισμό, στη ζήλια, στο φθόνο, στη συκοφαντία, βρίσκεται στην έλλειψη ανεκτικότητας, στην ανευθυνότητα, στην επιπολαιότητα, στην τεμπελιά, στην οκνηρία, στην νωθρότητα, στην μοιρολατρία,  στην προκατάληψη. Εκεί βρίσκεται η ασθένεια του ανθρώπου, από την οποία αν δεν ελευθερωθεί, έστω και αν νιώθει σωματικά δυνατός και ισχυρός, θα εξακολουθεί να παραμένει βαθειά ασθενής.

            Αν σήμερα κάναμε μία δημοσκόπηση σε όλο τον κόσμο και σε ολόκληρη την οικουμένη και ρωτούσαμε: «Ποια είναι  η υπ’ αριθμόν ένα ασθένεια της ανθρωπότητος;», δεν υπήρχε αμφιβολία πως όλοι θα απαντούσαμε με μία φωνή ότι είναι: «ο κορωνοϊός, είναι η πανδημία» Πράγματι είναι η πανδημία, αλλά δεν είναι η μεγαλύτερη ασθένεια αυτή και αυτό θα φανεί όταν θα περάσει ο κορωνοϊός και η πανδημία και θα βρεθούμε και πάλι μπροστά στην αιώνια ασθένεια που είναι το συμφέρον, είτε αυτό είναι ατομικό, είτε είναι συλλογικό, είτε είναι ιδιωτικό. Το συμφέρον αυτό που δεν βλέπει την κοινότητα, δεν βλέπει την κοινωνία, την μοιρασιά, δεν βλέπει την αγάπη. Οι ασθένειες θα έρχονται  στη ζωή μας  και θα φεύγουν. Ο άνθρωπος έχει μάθει να ζει με την δοκιμασία. Αυτή η φράση του Χριστού «ἀφέωνταί σοι αἱ ἁμαρτίαι σου». Αυτή είναι η ελευθερία. Αν μας αφήσει η αμαρτία του εγωισμού,  τότε θα έχουμε υγεία και χαρά και κοινωνία και σχέση με τον κόσμο και πραγματική πρόοδο. Η ενότητα είναι υγεία, η διχόνοια είναι αρρώστια και θάνατος».

             Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού εφημερίου του χωριού π. Χρήστου Παναγιώτου, ο οποίος σαν χθες 1η Αυγούστου πριν από 31 χρόνια είχε χειροτονηθεί διάκονος υπό των σεπτών χειρών του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Δαμασκηνού.  Το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου  (Παναγίας) στο πρώην Κοιμητήριο των Μακεδόνων στην Αταλάντη.

              Στο κήρυγμά του ο κ. Συμεών αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας ως σκέπη κραταιά και προστασία ευχόμενος η Παναγία να σκεπάζει όλο τον κόσμο.

            Στην συνέχεια τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τον αγωνιστή οπλαρχηγό της Επαναστάσεως Αγγελή Γάτσο, του οποίο ο τάφος ευρίσκεται στο Κοιμητήριο, παρουσία των επισήμων, των φορέων του τόπου και εκπροσώπων των Σωμάτων ασφαλείας, αλλά και των Δημάρχων Εδέσσης και Αλμωπίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν τιμητικώς την πρωτεύουσα των Λοκρών για να παραστούν στην εκδήλωση.

              Ακολούθησε παρουσία του Σεβασμιωτάτου  η εκδήλωση τιμής και μνήμης του Δήμου Λοκρών για τον αγωνιστή οπλαρχηγό Αγγελή Γάτσο.

            Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές επέδωσε μάλιστα στον Σεβασμιώτατο τιμητική πλακέτα του Δήμου ευχαριστώντας τον για όσα έχει συμβάλει για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση.

          Ο κ. Συμεών στον λόγο του αναφέρθηκε με πατριωτικό ζήλο και πάθος στον ενιαίο και οικουμενικό Ελληνισμό, ο οποίος δεν περιορίζεται εντός μόνο της ελληνικής επικρατείας.

           Στις Ιερές Ακολουθίες παραβρέθηκαν: ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, οι Βουλευτές  Φθιώτιδος κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς και  ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Καρακάντζας και Περιβάλλοντος κ. Ηλίας Κυρμανίδης,   οι Δήμαρχοι Καμένων Βούρλων κ. Ιωάννης Συκιώτης και Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, Αντιδήμαρχοι και μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, Διοικητές και Αξιωματικοί Στρατιωτικών Μονάδων Αταλάντης, καθώς και του Λιμενικού Σώματος, ο τ. Υπουργός κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, εκπρόσωποι άλλων φορέων και συλλόγων του τόπου.

(*)Τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παλαιοκερασιάς Ανατολικής Φθιώτιδος, ενός Ναού που θεμελιώθηκε και ανεγέρθηκε από τον μακαριστό Μητροπολίτη Φθιώτιδος κυρό Αμβρόσιο πριν από 70 περίπου χρόνια (!), καθώς θεμελιώθηκε στις 17 Ιουνίου του 1952, τέλεσε το διήμερο 30 & 31 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών εν τω μέσω σφοδρού καύσωνα, ο οποίος πλήττει ιδιαίτερα την Φθιώτιδα και ολόκληρη την πατρίδα μας.

            Ο κ. Συμεών στην ομιλία του αναφέρθηκε «στο γεγονός και στο μυστήριο των εγκαινίων ως την μόνη ελπιδοφόρο και ζωηφόρο πρόταση για να ζήσει ο κόσμος».

«Το διακύβευμα που ήδη απασχολεί και θα απασχολήσει τον κόσμο, ιδιαίτερα μετά την πανδημία του κορωνοϊού, θα είναι η λεγόμενη επανεκκίνηση της κοινωνίας και του κόσμου, η περιβόητη επιστροφή στην κανονικότητα και στην ελευθερία», σημείωσε ο κ. Συμεών και τόνισε με νόημα: «Η Εκκλησία μας με το αιώνιο κήρυγμα της μετανοίας και με την προοπτική που ανοίγει το μυστήριο των εγκαινίων προτείνει τον αληθινό εγκαινισμό του ανθρώπου, των κοινωνιών και των θεσμών μέσα από την Χάρη του Αγίου Τριαδικού Θεού και την μέθεξη των ακτίστων ενεργειών Του. Το παλαιό φεύγει, αλλά σημασία είναι να έλθει το καινούργιο και όχι ένα παλαιό ακόμη πιο φθαρμένο από το προηγούμενο. Το καινούργιο, το καινό, η «καινή κτίσις» είναι ο Χριστός. Επανεκκίνηση χωρίς Χριστό θα είναι μια παλινόρθωση του παλαιού».

Αυτό ήταν το μήνυμα, το οποίο απέστειλε ο Σεβασμιώτατος, τόσο το απόγευμα της Παρασκευής, όπου πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των Ιερών Λειψάνων και ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων, και όπου ο κ. Συμεών ερμήνευσε στους πιστούς τα τελούμενα στα Εγκαίνια όσο και το πρωί στον Όρθρο, στην Τελετή των Εγκαινίων και στην πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία συμμετείχε πλήθος πιστών με ευλάβεια και χωρίς συνωστισμό.

Όλες οι Ιερές Ακολουθίες μεταδόθηκαν απευθείας μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 fm).

Για τον συσχετισμό της σημειολογίας των Εγκαινίων με την εορτή της Μεταμορφώσεως μίλησε στην Θεία Λειτουργία ο Άγιος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άγγελος Ανθόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε:

«Εγκαινισμός και Μεταμόρφωση, δύο έννοιες κατεξοχήν δηλωτικές του έργου της Εκκλησίας. Η καθιέρωση ενός Ναού ιστορική και διδακτικότατη ευκαιρία για να ξαναγίνουμε άνθρωποι του Χριστού, να επανεξετάσουμε το σωτήριο σύνδεσμο με το Άγιο Σώμα του, την Εκκλησία».

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών επισφραγίζοντας την πρώτη λαμπρή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Εγκαινιασμένο πλέον Ιερό Θυσιαστήριο, απένειμε το οφίκιο του Οικονόμου στον εφημέριο του Ναού π. Ιωάννη Μπλούνα.

Ακολούθησε η αποκάλυψη της αναθηματικής πλάκας των Εγκαινίων στην είσοδο του λαού και Αρχιερατικό Τρισάγιο υπό του κ. Συμεών στους τάφους των αοιδίμων Ιερέων που διηκόνισαν το χωριό, ανήγειραν με αγάπη τον Ναό και αναπαύονται κατά την παράδοση πίσω από το Ιερό Βήμα.

Και τις δύο ημέρες ο κ. Συμεών είχε μία όμορφη και ουσιαστική επικοινωνία με τους κατοίκους του χωριού.

Στις Ιερές Ακολουθίες των Εγκαινίων παραβρέθηκαν: ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννης Οικονόμου, οι Βουλευτές Φθιώτιδος κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, κ. Θέμης Χειμάρας και κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ειρήνη Ζαγαριώτου ως εκπρόσωπος της Δημάρχου Στυλίδος και κ. Κωνσταντίνος Κερπινιώτης ως εκπρόσωπος του Δημάχρου Λαμιέων, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Δημήτριος Δρακάκης, ο Διοικητής της Μονάδος Καυσίμων Αεροπορίας Ραχών κ. Νικόλαος Καφαρατζής, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων.

(*) Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών 

από Δευτέρα 2 - Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

 Σήμερα ο Σεβασμιωτάτος μετέβη στην Θεσσαλονίκη προκειμένου το απόγευμα στις 19:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης κατόπιν προσκλήσεως του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου και του Αγίου Καθηγουμένου της Μονής, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. κ. Βαρνάβα Γιάγκου.

(τηλεοπτική-ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης. Οι ιερές ακολουθίες και τις δυο ημέρες θα μεταδοθούν

(τηλεοπτική – ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

19:00 μ.μ. Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πουγκακίων ορεινής Δυτικής Φθιώτιδος

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιάς Στυλίδος

(*) Το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως συνεχίζεται  και τον μήνα Αύγουστο με τις κάτωθι επετειακές εκδηλώσεις:

         Την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 ώρα 20:00 μ.μ., αμέσως μετά την Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Δαδίου  θα πραγματοποιηθεί η 31η  Επετειακή εκδήλωση σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας με θέμα: « Η Μάχη της Μονής Δαδίου». Θεατρική αναπαράσταση της Μάχης του Δαδίου. 

        Το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 ώρα 20:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 32η  Επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Παιδεία και γράμματα στα χρόνια της Τουρκοκρατίας» στην Ιερά Μονή Αγάθωνος.

         Την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 ώρα 11:00 π.μ. Αμέσως μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί η Επετειακή εκδήλωση του Δήμου Μακρακώμης  με θέμα:  «ΑΙΝΙΑΝΕΣ  - ΜΠΑΡΟΥΤΟΜΥΛΟΙ - ΜΑΥΡΙΛΟ»  στον Βυζαντινό Ναό του Αγίου Δημητρίου Μαυρίλου Μακρακώμης.

       Την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 ώρα 20:00 μ.μ., αμέσως μετά την Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Μενδενίτσης η 33η επετειακή εκδήλωση σε συνεργασία με την Κοινότητα Μενδενίτσας και την Πρωτοβουλία ανάδειξης της Ιστορίας της Μενδενίτσας με θέμα: «Η Μενδενίτσα στην Επανάσταση του 1821».

          Την Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 ώρα 11:00 π.μ, αμέσως μετά την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί η  34η Επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Ο Αγωνιστής της Επαναστάσεως Οδυσσέας Ανδρούτσος», στον αύλειο χώρο του Ιερού  Ναού  Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τιθορέας (Βελίτσας).

         Την  Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 ώρα 20:00 μ.μ. η 35η επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Η πίστη των επαναστατημένων Ελλήνων στην Παναγία», στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Δαμάστας.

         Την  Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 ώρα 20:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η  36η Επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Οι περιοδείες και το κηρυκτικό έργο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην υπόδουλη Ελλάδα» στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακρακώμης.

         Την  Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 ώρα 10:30 π.μ, αμέσως μετά την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί η   37η Επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Ο Διδάχος του Γένους», στον  Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Εργατικών Κατοικιών  Ν. Μαγνησίας Λαμίας. Στις 20:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 38η Επετειακή εκδήλωση Ιεράς Μητροπόλεως σε συνεργασία με τον Δήμο Καμένων Βούρλων με θέμα: «Η Μάχη των Βασιλικών» στην Πλατεία του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ρεγγινίου και την Πέμπτη 26 Αυγούστου ώρα 10:30 π.μ. στον Ιστορικό Ναό της Παναγίας ενώπιον του Μνημείου των πεσόντων στην Μάχη των Βασιλικών θα ψαλεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθως στην θέση Βασιλικά, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων. 

       Τέλος την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 ώρα 21:30 μ.μ. στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη», θα πραγματοποιηθεί η  39η Επετειακή Εκδήλωση με θέμα: «Στα χνάρια του πατρο-Κοσμά». Θεατρική – Μουσικοχορευτική προσέγγιση.

 Αυτές ήταν για σήμερα οι ειδήσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...