165

ραδιοφωνικά δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

2189

Ημερομηνία έκδοσης: 

Τετάρτη, 24 Νοέμβριος, 2021

 Τετάρτη 24 Νοεμβρίου σήμερα και η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του αγίου ενδόξου ιερομάρτυρος Κλήμεντος του αποστολικού πατρός και επισκόπου παλαιάς Ρώμης. τη μνήμη των αγίων ενδόξων ιερομαρτύρων Ερμογένους επισκόπου Ακραγαντίνων, και Πέτρου πατριάρχου Αλεξανδρείας.

Τη μνήμη των αγίων μαρτύρων Αλεξάνδρου του εν Κορίνθω, Ευγενίου, Θεοδώρου του Αντιοχέως, Μερκουρίου του Ρώσου, Προκοπίου και Χριστοφόρου.Τη μνήμη των αγίων Φιλουμένου, Χριστοφόρου και Χρυσογόνου.Επίσης η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη των οσίων πατέρων  Γρηγορίου του εν τη Χρυσή Πέτρα, Καρίωνος, Μάλχου και Μάρκου του Τριγλινού.

Ας δούμε τους τίτλους του σημερινού μας δελτίου.

(*) «Σταθερή θέση της Εκκλησίας μας είναι ότι η επιλογή του εμβολιασμού δεν αποτελεί ζήτημα ορθής πίστεως ή ομολογίας, αλλά αντικείμενο της ιατρικής επιστήμης και πράξη ατομικής και κοινωνικής ευθύνης». Τονίζει στο ανακοινωθέν της η Ιερά Σύνοδος της Εκλησίας της Ελλάδος.

 (*) Αρχιερατικός εσπερινός επί τη μνήμη της Αγίας Αικατερίνης θα τελεσθεί σήμερα στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Αχινού. Αύριο ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό της Αγίας στη Στυλίδα.

(*) Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση της Αγίας Αικατερίνης θα τελεσθεί την Πέμπττη στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

(*) Το πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας θα εορτάσει όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου την μνήμη του προστάτου του Αγίου Στυλιανού.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΆ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

(*)Λειτουργικό και Ποιμαντικό πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 22 – 28 Νοεμβρίου 2021

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

 17:00 μ.μ. Αγιασμός της Ένωσης Ποντίων Φθιώτιδος στην Χειμωνίδειο Στέγη στη Λαμία.

18:00 μ.μ. Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Αχινού.

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση) 

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Στυλίδος.

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

12:00 μ.μ. Εγκαίνια του Αιολικού Πάρκου Λιβάδι στη Μαλεσίνα.

17:00 μ.μ. Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση της Αγίας Αικατερίνης στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» στο Καινούργιο Λοκρίδος

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

20:30 μ.μ. Εορτή Παιδιάτρων Ν. Φθιώτιδος.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού του Πρότυπου Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας (για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Σχολής).

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

13:30 μ.μ. Τελετή Ενθρονίσεως του Νέου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου στην Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Φηρών Σαντορίνης. 

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

07:00 π.μ. Όρθρος και Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Φηρών Σαντορίνης προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου.

20:00 μ.μ. Θεατρική παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου Σπερχειάδος – Μακρακώμης (ΘΕΣΜα) στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

 (*) ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

Συ­νήλθε τη Δευ­τέρα 22 Νοεμβρίου 2021, μέσω τηλεδιασκέψεως, η Δι­αρ­κής Ιερά Σύ­νο­δος της Εκ­κλη­σίας της Ελ­λά­δος της 165ης Συ­νο­δι­κής Πε­ρι­ό­δου, υπό την Προ­ε­δρία του Μα­κα­ρι­ω­τά­του Αρ­χι­ε­πι­σκό­που Α­θη­νών και πά­σης Ελ­λά­δος κ. Ι­ε­ρω­νύ­μου.

          Κατά την Συ­νε­δρία η Δι­αρ­κής Ι­ερά Σύ­νο­δος ε­ξέ­τασε τα δε­δο­μένα που διαμορφώνονται με τα νέα μέτρα που ισχύουν στους χώρους λατρείας κατά την τέλεση θρησκευτικών ακολουθιών.

Μετά την Εισήγηση του Μακαριωτάτου Προέδρου και την τοποθέτηση όλων των Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών αποφάσισε ομοφώνως τα κάτωθι:

          Η Δι­αρ­κής Ι­ερά Σύ­νο­δος συμπαρίσταται ολόθυμα στην μεγάλη προσπάθεια της Ελληνικής Κυβερνήσεως για την μη περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας. Υπενθυμίζει δε ότι η Εκκλησία από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός της Πολιτείας στην προσπάθεια αυτή με λόγο συναινετικό και λόγο ευθύνης.

Ομοίως συμμερίζεται την μεγάλη προσπάθεια από μέρους των ιατρών και των νοσηλευτών μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και συμπαρίσταται τόσο πρακτικά, όσο και ηθικά προτρέποντας όλους να εμβολιαστούν σύμφωνα με τις υποδείξεις της ιατρικής κοινότητας, ελεύθερα και αβίαστα.

Σταθερή θέση της Εκκλησίας μας είναι ότι η επιλογή του εμβολιασμού δεν αποτελεί ζήτημα ορθής πίστεως ή ομολογίας, αλλά αντικείμενο της ιατρικής επιστήμης και πράξη ατομικής και κοινωνικής ευθύνης. Κάθε δε αντίθετη άποψη, ακόμα και Κληρικών, δεν εκπροσωπεί την Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία διοικείται και εκφράζεται επισήμως μόνο από την Ιερά Σύνοδο.

          Αναφορικά προς την Κοινή Υπουργική Απόφαση 72486/19.11.2021 (Β’ 5401), σύμφωνα με την οποία οι πιστοί, όταν εισέρχονται στους Ιερούς Ναούς για να μετάσχουν σε Ιερές Ακολουθίες και να λατρεύσουν τον Αληθινό Θεό, οφείλουν να έχουν τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά, θεωρεί ότι η συμμόρφωση των πιστών προς την Κ.Υ.Α. δεν είναι δυνατόν να ελεγθεί από το εργατικό (νεωκόροι) ή εθελοντικό προσωπικό των Ιερών Ναών, καθώς αυτό δεν έχει ούτε δυνατότητες, ούτε αρμοδιότητες φύλαξης, ούτε δημόσιες (π.χ. αστυνομικές) εξουσίες.

Παραμένει σταθερή στο υπ’ αριθμ. 4766/2205/4.11.2021 Εγκύκλιο Σημείωμά Της, με το οποίο απευθύνει και πάλι έκκληση στον ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό να τηρούν επακριβώς άπαντα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και προτρέπει πατρικώς για την πραγματοποίηση του υποδεδειγμένου από την ιατρική κοινότητα εμβολιασμού, ως ουσιαστικού μέτρου προστασίας κατά της πανδημίας, ιδίως κατά την τρέχουσα συγκυρία για όσους είναι μεγαλύτεροι των 65 ετών, καθώς και την διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων από όσους δεν έχουν εμβολιασθεί.

Απευθύνεται στην αίσθηση ευθύνης και το φιλότιμο του ιερού Κλήρου και του πιστού Λαού και προτρέπει:

1) να παραμένουν άρρηκτα ενωμένοι υπό την σκέπη της Μητέρας Εκκλησίας με υπακοή στην Ιερά Σύνοδο και στους Σεβασμιωτάτους Ποιμενάρχες, αποφεύγοντας κάθε είδους διάσπαση και διχόνοια, την οποία επιδιώκουν «προφάσει ευσεβείας» πρόσωπα τα οποία απεργάζονται σκοπούς ξένους προς την φύση της Εκκλησίας.

2) να ακολουθούν απαρεγκλίτως τις οδηγίες των ειδικών για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, φορώντας απαραιτήτως την μάσκα προστασίας καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον Ιερό Ναό και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

3) να αναπέμπουν δεήσεις και παρακλήσεις προς τον πανοικτίρμονα Θεό να αποστρέψει, να διασκεδάσει και να απομακρύνει την νόσο του κορωνοϊού, διότι για εμάς τους Χριστιανούς ισχύει ο αληθής και αδιάψευστος λόγος του ιερού Ψαλμωδού Δαβίδ (Ψαλμ. 126,1):, «ἐὰν μὴ Κύριος φυλάξῃ πόλιν, εἰς μάτην ἠγρύπνησεν ὁ φυλάσσων» (εάν ο ίδιος ο Κύριος δεν φυλάξει μια πόλη, μάταια αγρυπνεί ο φρουρός της).

Εκ της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στην ιστοσελίδα της ΙΜ δημοσιευονται

σύνδεσμοι όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΠΙΚΕΙΡΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ Κ. ΣΥΜΕΩΝ 

Η ΙΕΡΑ ΣΥ­ΝΟ­ΔΟΣ

ΤΗΣ ΕΚ­ΚΛΗ­ΣΙ­ΑΣ ΤΗΣ ΕΛ­ΛΑ­ΔΟΣ

Δ/νσις : Ἰ­ω­άν­νου Γεν­να­δί­ου 14 – 115 21, Ἀ­θῆ­ναι

Τηλ. 210-72.72.268, Fax 210-72.72.210, e-mail: politistikitautotita@yahoo.gr

Ειδικη Συ­νο­δι­κη Ε­πι­τρο­πη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ

                                                                                 Αθήνα, 22α Νοεμβρίου 2021

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

            Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι Συνοδικές και Περιφερειακές Εκδηλώσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821. Κατ’ αυτές τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφυλάξεως από τον κορωνοϊό.

            Συγκεκριμένα, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος  διοργανώνει επετειακή εκδήλωση στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αμφικλείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφικλείας-Ελάτειας. Το θέμα είναι: ”Σημαντικές προσωπικότητες προ και κατά τη διάρκεια της Επαναστάσεως”.

            Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας διοργανώνει Επιστημονική Εσπερίδα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου. Θα ομιλήσουν: Για τον Ρήγα Βελεστινλή ο κ. Κωνσταντίνος Πέτσιος, Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για τον Ιωάννη Μακρυγιάννη ο κ. Δημήτριος Μόσχος, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, και για τον Ιωάννη Καποδίστρια ο κ. Δημήτριος Μεταλληνός, Δρ Ιστορίας και Διδάσκων στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Θα προλογίσει ο Σεβ Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος.

            Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας διοργανώνει επετειακή εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πέλλας, στα Γιαννιτσά. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Σεβ. Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου. Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Θα ακολουθήσει σχετική ομιλία του π. Ελευθερίου Χαραλαμπίδη, Δρος Θεολογίας με θέμα: ”Η Αγία Νεομάρτυς Χρυσή και η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Ελευθερία του Γένους”. Ύμνους θα αποδώσει η Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως και παραδοσιακά τραγούδια θα παρουσιάσει η Χορωδία ”ΕΝ-ΕΙΤΕ” του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Στο τέλος θα προβληθεί ταινία για τον βίο και το μαρτύριο της Αγίας Χρυσής, παραγωγή της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου  Νεοχωρίου Αλμωπίας.

            Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για το 1821 μπορείτε να επισκέπτεστε τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr, που ειδικώς δημιουργήθηκε για το σύνολο των επετειακών δράσεων του έτους αυτού, καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: FacebookTwitterInstagram, Youtube (@ekklisia1821).

Εκ της Ι­ε­ράς Συ­νό­δου της Εκκλησίας της Ελλάδος

 

 ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΩΣ

 

ΔΕΛ­ΤΙΟ ΤΥ­ΠΟΥ

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, εγκαινιάζοντας τις εκπαιδευτικές  δράσεις του Δικτύου Εκκλησιαστικών και Θεολογικών Βιβλιοθηκών, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για τη διατήρηση και την προληπτική συντήρηση των εκκλησιαστικών βιβλιοθηκών ως προς τα βιβλία και το αρχειακό υλικό.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Προληπτικής Συντήρησης Οργανικών Έργων Τέχνης του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Χρήστος Καρύδης και ο Δρ. Νικόλας Σαρρής, συντηρητής χαρτιού και βιβλίων από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, ώρες 10.00-14.30 και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, ώρες 10.00-13.00.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, μπορούν να απευθυνθούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2108037643 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: library@intero.gr

 

(*) Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερά Αγρυπνία θα τελεσθεί τηνΠαρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 9:00 το βράδυ στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Λαμίας με ομιλητή τον Αρχιμ.πΗρωδίωνα Ρίζο και στον ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου Αμφικλείας με ομιλητή τον Αρχμ.π. Δημήτριο Ζελιαναίο.

 (*) Επανερχόμαστε αγαπητοί ακροατές στον διπλό εορτασμό του πρότυπου εκκλησιαστικού σχολείου Λαμίας. Το Εκκλησιαστικό Σχολείο θα πανηγυρίσει τη μνήμη της Αγίας Αικατερίνης λόγω ενός θαύματος που είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια στο χώρο του σχολείου. Επίσης την Παρασκευή η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου πατρός ημών Στυλιανού του Παφλαγώνος στον οποίο είναι αφιερωμένο το παρεκκλήσιο της Σχολής και θα τελεσθεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Στο τέλος θα τελεσθεί  ιερό μνημόσυνο υπερ των κτητόρων, εφόρων, διδασκάλων, μαθητών και υπαλλήλων της σχολής.

Τη  μνήμη της Αγίας Αικατερίνης στην Ιερά Μητρόπολή μας πανηγυρίζουν και οι Ενοριακοί Ιεροί Ναοί της Αγίας Αικατερίνης στη Στυλίδα, στον Αχινό, στο Γουλέμι και στα Δύο Βουνά. Τα ιερά  Παρεκκλήσια της Αγίας Αικατερίνης της Ιεράς Μονής Αντινίτσης και της ενορίας της Πελασγίας και το ομώνυμο εκκλησάκι στην Αρκίτσα το οποίο βρίσκεται δίπλα στα ερείπια μιας παλαιοχριστιανικής Βασιλικής. Στο Καινούριο Λοκρίδος πανηγυρίζει το εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και την Πέμπτη στις 5:00 το απόγευμα θα τελεσθεί μέγας αρχιερατικός εσπερινόςκαι Ιερά Παράκληση. Ιερές ακολουθίες προς τιμήν της Αγίας Αικατερίνης θα τελεσθούν και στο Ευρωσιναϊτικό Κέντρο, του Ιδρύματος Όρους Σινά (ΙΟΣ) της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά, στην Τραγάνα Λοκρίδος.Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα στις 17.00 θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και αύριο το πρωί Ορθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Σινά κ Δαμιανού.

 (*) Εν όψει της Μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων τελούν Ιερό Σαρανταλείτουργο οι κάτωθι Ενορίες: Η Ενορία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου κατά τις ώρες 6:30 έως 8:30 , η Ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας 6 έως 8 το πρωί στο  Ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Ηρωδίωνος στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ναού. Η ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Ευρυτανίας έπτά παρά τέταρτο μέχρι 8:30.Επίσης σαρανταλείτουργο τελείται στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ομβριακής. Στην Ιερά Μονή Δαμάστας 5:30 το πρωί με 9:00.

   (*) Ενοριακές εσπερινές ομιλίες πραγματοποιούνται  στις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Οι ομιλητές αντλούν τα θέματά τους από το βιβλίο του Μητροπολίτου Πισιδίας Σωτηρίου Τράμπα «Ορθόδοξη Πίστη και Ζωή». Προ των ομιλιών τελείται η ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού κανόνος προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου.Οι ομιλίες αυτές αποτελούν μια ακόμη ποιμαντική-κατηχητική δράση της Εκκλησίας με σκοπό τη συνεχή και εμπεριστατωμένη κατάρτιση των πιστών πάνω σε βασικά θέματα της Ορθοδόξου Πίστεως.

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

(*)Η Κεντρική σκηνή του Θ.Ε.Σ.Μα παρουσιάζει το αστυνομικό έργο του Ρομπέρ Τομά, «8 Γυναίκες κατηγορούνται», σε σκηνοθεσία Κώστα Μέρρα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και ώρα 8μμ στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας (Μεγ. Αλεξάνδρου & Αγράφων, Λαμία). Μέρος των χρημάτων θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

                (*) Ο Δήμος Λαμιέων Με ιδιαίτερη χαρά σας  προσκαλούμε  στην  εκδήλωση που διοργανώνουμε με αφορμή την 5η Δεκεμβρίου « Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού» .

Πρόκειται για την ομιλία του συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη, με θέμα «Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Τον ΣεβασμιώτατοΜητροπολίτη μας στην εκδήλωση θα εκπροσωπήσει ο  Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Γ.Φ.Τ., Οικονόμος π. Δημήτριος Νασόπουλος.

 Αυτές ήταν για σήμερα οι ειδήσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...