165

Ευλογία Βασιλόπιτας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 10 Ιανουάριος, 2022 - 14:30

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων στην καρδιά της πόλεως Λαμίας, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά 2022.

          Την Βασιλόπιτα ευλόγησε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, συνοδευόμενος από τον Άγιο Πρωτοσύγκελλο της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο, παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, του νεοεκλεγέντος Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργίου Κυροδήμου, των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, των Αντιδημάρχων και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

          Στις πατρικές του ευχές ο Ποιμενάρχης μας προς όλους για μια υγιή, καρποφόρα και γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία χρονιά σημείωσε:

          «Χαίρομαι που μετά από δύο χρόνια βρίσκομαι πάλι σε αυτή την αίθουσα, για να ευλογήσω την ενότητα, την σύνθεση απόψεων, την συνεργασία, την διαβούλευση για το καλό των δημοτών μας.

Με τους περισσότερους από εσάς έχουμε ήδη γνωριστεί και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε να γνωριζόμαστε ακόμη καλύτερα. Η γνώση οδηγεί στην αγάπη και η αγάπη εμβαθύνει την γνώση».

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...