165

Νέα Κυκλοφορία Εφημερίδος «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή»

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος, 2017 - 15:00

Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου  της εφημερίδος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή».

  Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδος αρθρογραφεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και στο άρθρο του με τίτλο « Η Ευρώπη έχει πολλά καλά!» αναφέρεται στην αναγκαιότητα υιοθέτησης από τους πολιτικούς και τον λαό, των καλών αξιών που διαθέτει το Ευρωπαϊκό πνεύμα.

  Στις 16 σελίδες της εφημερίδος δημοσιεύονται: η Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου επί τη Εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου καθώς και η Προσφώνησις του εις την Διαρκή Ιερά Σύνοδο, ως Αντιπροέδρου αυτής, επί τη λήξει 160ης Συνοδικής Περιόδου 2016-2017.

  Οι αναγνώστες επίσης,  μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά  για διάφορα σημαντικά γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα στην Ιερά Μητρόπολή μας κατά το τελευταίο δίμηνο, όπως το 40/μερο μνημόσυνο του μακαριστού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγάθωνος Αρχιμ. π. Δαμασκηνού Ζαχαράκη, το οποίο τελέσθηκε παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου του Β΄ με την συμμετοχή πολλών Αρχιερέων, Καθηγουμένων, ιερέων και εκατοντάδων πιστών, την εκλογή του Νέου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Γερμανού Γιαντσίδη, την όμορφη ζωή των 600 και πλέον παιδιών που φιλοξενήθηκαν εντελώς δωρεάν και φέτος στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στο Καινούργιο Λοκρίδος,  τον διορισμό 3 Ηγουμένων σε Ιερές Μονές της  Μητροπόλεως μας, καθώς και πολλές λεπτομέρειες από Ιερές Πανηγύρεις και από τις Ποιμαντικές επισκέψεις του Ποιμενάρχου μας σε διάφορες Ενορίες και χωριά της Μητροπόλεως μας.

  Προμηθευτείτε την «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή» δωρεάν από τις Ενορίες και τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως μας, καθώς και από το Βιβλιοπωλείο "Ένθεον".  

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...